meita, labai patiko tavo atvirukas
Pagaliau galiu parodyti savo mini albumą su itališkos kelionės akimirkomis
Kritika visada laukiama Daugiau bloge...
Kritika visada laukiama Daugiau bloge...
Kaip grazu! spalvine gama tokia grynai pataikyta i mano asociacijas su Italija; Labai patiko kad ivairios korteles ir langeliai atsiveria ir imanoma paskaityti. Cia pirmas kelioniu mini albumas? nepanasu!
Labai l.l patiko!
QUOTE(sypseniki @ 2012 06 01, 15:15)
Na stengiuosi pakomentuoti bloguose tad cia nebesikartosiu nes nuostabiai merginos darbuojates
o as irgi netinginiauju plusu is peties... tad sy kart rodausi su ale pergamento stiliaus atviruku
o as irgi netinginiauju plusu is peties... tad sy kart rodausi su ale pergamento stiliaus atviruku
Griūnu aukštielninka Tai bent grožis
Papildyta:
O aš sukau sukau galvą kokį atviruką tėčiui sumeistrauti 55 proga.
Nusprendžiau pabandyti vyrišką a la kostiumą (išdrįsau, vadinasi ), o kitą teiks mama tėčiui. Ir labai smagu, kad pagaliau radau kur panaudoti Justess dovanėlę
*daugiau vaizdų bei aprašymas bloge.
Štai mano debiutinis skrebukas CSI (Color Stories Inspiration) saituj kur esu pakviestinė dizainerė visam mėnesiui. Kviečiu sudalyvauti
*Interviu.
*iššūkis bei kitų dizainerių interpretacija.
QUOTE(sypseniki @ 2012 05 28, 15:42)
o del tonavimo tai jei sunku kazka nuspresti, tai drasiai klausk patarimo, nes taip zymiai lengviau bus nuspresti ka issirinkti
na tai ir klausiu ar verta bandyt toki daigta pirkt ? http://www.woodware....p;ProdSKU=71702
*Star* "kostiumas" tikram vyrui
sypseniki svelnu be zodziu
Skrebuke Irma cia paziurejus atrodo fotosopas, bet is arciau bloge ziurint ten viskas gyva o jai gyvai pamatyt tai jauciu isvis kvepia jura
Star super kostiumas o su antruoju puikiu atviruku, tai puikiai gali prisijungti prie Mainu rato konkurselio pas Justess
Irma jau matau, kad skrebukas nuostabus tad lendu i bloga is arciau pasimegauti
na, o siandien grazi teveliu svente, tad rodausi su mini dovanele nuosavam kompiuteristui
Daugiau vidaus foto pamatyti galit CIA
Papildyta:
apie rasaliukus atsakau tau priemoniu temoj CIA
Irma jau matau, kad skrebukas nuostabus tad lendu i bloga is arciau pasimegauti
na, o siandien grazi teveliu svente, tad rodausi su mini dovanele nuosavam kompiuteristui
Daugiau vidaus foto pamatyti galit CIA
Papildyta:
QUOTE(*dika* @ 2012 06 02, 20:30)
na tai ir klausiu ar verta bandyt toki daigta pirkt ? http://www.woodware....p;ProdSKU=71702
apie rasaliukus atsakau tau priemoniu temoj CIA
Sveikos, visai apleidau popieriukus, nensutebčiau, kad tuoj manęs ir nepažinsit.
Meita, Tishka, Šypseniki, Irma - ką pamačiau, labai patiko. Eisiu įdėmiau pasižvalgyt po jūsų (ir kitų) blogus.
Mano mažas paprastas atvirukas su nemaža istorija
Meita, Tishka, Šypseniki, Irma - ką pamačiau, labai patiko. Eisiu įdėmiau pasižvalgyt po jūsų (ir kitų) blogus.
Mano mažas paprastas atvirukas su nemaža istorija
Žiurbuti, solidus atvirukas Bėgu istorijos skaityt
O čia mano savaitgalio darbelis:
didesnė foto mano blog'e
Atvirukas tėčiui...
O čia mano savaitgalio darbelis:
didesnė foto mano blog'e
Atvirukas tėčiui...