suleteeeeeeeeeeejo mano skrebo tempai visa laika skiriu mazei
darbas skirtas konkursui scrapping.lt
dimming, smagus pasitaskymas
tishka, man patinka tavo patobulintas skrebukas
tishka, man patinka tavo patobulintas skrebukas
Sveikutės, registruojuosi ir aš naujoj temoj
Jau grožių grožių prisižiūrėjau... Nu šaunuolės kokios visos
Aš tik gėdingai pakomentuoti visko nesuspėju...
Aš taip ne į temą velkuosi su Kalėdiniais skrebukais, ir žiūriu, kad visai netyčia į Mainų rato užduotį pataikiau, bet, deja, nedalyvausiu. Aišku, laimėti be šansų man būtų tarp jūsų visų grožybių, nu, bet, kaip sako - a vdrug... Tokiu atveju negalėčiau pratęsti žaidimo tęstinumo, nes greičiausiai būsiu be interneto už poros savaičių, tai šiaip tik pasirodau darbelį ir tikiuosi, kad be manęs atsiras daug dalyvaujančių.
Išsamiau čia.
Jau grožių grožių prisižiūrėjau... Nu šaunuolės kokios visos
Aš tik gėdingai pakomentuoti visko nesuspėju...
Aš taip ne į temą velkuosi su Kalėdiniais skrebukais, ir žiūriu, kad visai netyčia į Mainų rato užduotį pataikiau, bet, deja, nedalyvausiu. Aišku, laimėti be šansų man būtų tarp jūsų visų grožybių, nu, bet, kaip sako - a vdrug... Tokiu atveju negalėčiau pratęsti žaidimo tęstinumo, nes greičiausiai būsiu be interneto už poros savaičių, tai šiaip tik pasirodau darbelį ir tikiuosi, kad be manęs atsiras daug dalyvaujančių.
Išsamiau čia.
www.blogspot.com O poto prisiregistravus (galima su gmail account'u) jau pamatysi, leis tvarkytis ir kurtis savo bloga
QUOTE(Lina_S @ 2012 04 13, 08:42)
www.blogspot.com O poto prisiregistravus (galima su gmail account'u) jau pamatysi, leis tvarkytis ir kurtis savo bloga
Na va, Lina parašė.
Ir man rodos ten net kalbą lietuvių galima pasirinkti, jei norisi...
Suhi, palikau tau žinutę bloge.
Dalyvaujančios mainų rate, nepamirškit įkelti komentaruose nuorodą į jūsų konkursinius.
QUOTE(Lina_S @ 2012 04 13, 08:42)
Aciuuuuuuuuu
Sveikutes, po ilgo nesirodymo ir as turiu pagaliau kai ka naujo
http://www.rimos-kai...o.blogspot.com/
http://www.rimos-kai...o.blogspot.com/
merginos, sauniai darbuojates. nedaug turiu laiko, perbegsiu per blogus,. pakomentuosiu-pagirsiu. kartu kvieciu i svecius apziureti naujo skrebuko. Ech pasiilgau skrebinti
Zaliaake- užrašinė, kalendorius
Šypsenki, tiesiog apakino receptinė Labai graži
Dimming- nerealus minimalizmas su visa esme.. Pažiūrėjau- toks gaivus, švarus, kaip jūros dugnas...
Kitų dar nespėjau peržvelgt, bet vis rasdama laiko įlysiu pasižiūrėt groožių
Šypsenki, tiesiog apakino receptinė Labai graži
Dimming- nerealus minimalizmas su visa esme.. Pažiūrėjau- toks gaivus, švarus, kaip jūros dugnas...
Kitų dar nespėjau peržvelgt, bet vis rasdama laiko įlysiu pasižiūrėt groožių