Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 29 tema

user posted image

suleteeeeeeeeeeejo mano skrebo tempai doh.gif visa laika skiriu mazei smile.gif

darbas skirtas konkursui scrapping.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 12 balandžio 2012 - 19:20
dimming, smagus pasitaskymas biggrin.gif
tishka, man patinka tavo patobulintas skrebukas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, registruojuosi ir aš naujoj temoj 4u.gif

Jau grožių grožių prisižiūrėjau... bigsmile.gif Nu šaunuolės kokios visos bigsmile.gif
Aš tik gėdingai pakomentuoti visko nesuspėju... blush2.gif

Aš taip ne į temą velkuosi su Kalėdiniais skrebukais, blush2.gif ir žiūriu, kad visai netyčia į Mainų rato užduotį pataikiau, bet, deja, nedalyvausiu. blush2.gif Aišku, laimėti be šansų man būtų tarp jūsų visų grožybių, nu, bet, kaip sako - a vdrug... Tokiu atveju negalėčiau pratęsti žaidimo tęstinumo, nes greičiausiai būsiu be interneto už poros savaičių, tai šiaip tik pasirodau darbelį ir tikiuosi, kad be manęs atsiras daug dalyvaujančių. smile.gif

user posted image
Išsamiau – čia. 4u.gif
Atsakyti
www.blogspot.com wink.gif O poto prisiregistravus (galima su gmail account'u) jau pamatysi, leis tvarkytis ir kurtis savo bloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_S @ 2012 04 13, 08:42)
www.blogspot.com wink.gif O poto prisiregistravus (galima su gmail account'u) jau pamatysi, leis tvarkytis ir kurtis savo bloga  smile.gif

Na va, Lina parašė.
Ir man rodos ten net kalbą lietuvių galima pasirinkti, jei norisi...

Suhi, palikau tau žinutę bloge.

Dalyvaujančios mainų rate, nepamirškit įkelti komentaruose nuorodą į jūsų konkursinius. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergytes, ačiū už įvertinimus 4u.gif
Dimming, nerealus pasitaškymas, toks tikrų tikriausias thumbup.gif lotuliukas.gif
Sushi, tavo kaip visada - toks nestandartas, labai įdomus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_S @ 2012 04 13, 08:42)
www.blogspot.com wink.gif O poto prisiregistravus (galima su gmail account'u) jau pamatysi, leis tvarkytis ir kurtis savo bloga  smile.gif

Aciuuuuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip senai cia berasiau, bet sekt jusu darbelius seku!
dimming sitas tavo darbelis man nerealiai patinka, man jis turbut geriausias is visu tavo, toks lengvas, toks paprastas ir tuo paciu nepakartojamas!!!

Ir as turiu pora naujienu, uzsukit i svecius 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, po ilgo nesirodymo ir as turiu pagaliau kai ka naujo ax.gif
http://www.rimos-kai...o.blogspot.com/
Atsakyti
merginos, sauniai darbuojates. nedaug turiu laiko, perbegsiu per blogus,. pakomentuosiu-pagirsiu. kartu kvieciu i svecius apziureti naujo skrebuko. Ech pasiilgau skrebinti smile.gif
Atsakyti
Zaliaake- užrašinė, kalendorius wub.gif
Šypsenki, tiesiog apakino receptinė wub.gif Labai graži
Dimming- nerealus minimalizmas su visa esme.. Pažiūrėjau- toks gaivus, švarus, kaip jūros dugnas...
Kitų dar nespėjau peržvelgt, bet vis rasdama laiko įlysiu pasižiūrėt groožių smile.gif
Atsakyti
Dekui Star smile.gif

Na gal jau vakar kas mate, o jei ne tai rodausi cia su savo Mazute sirdele smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypseniki: 16 balandžio 2012 - 09:14