QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 05 20, 19:18)
Yra...
o kas is hobiu yra pigu? Juk sakykim ir fotografija...kai iklimpsi giliau tada noresi brangiu objektyviu, dar geresnio aparato ir tai nesibaigs
Oho
na, mano vyro hobis medžioklė, mano skrebinimas, tai kaip čia pasakius
Bet užtat man vyras jau nebedrįsta priekaištaut, kad aš tais savo popieriukais užsiimu, iš pradžių bandė )nu žmogus nesupranta, jamgi kulkos ir optikos svarbiau
) Tai padidinau decibelus ir diskusijos baigėsi. Dabar jis nežino kiek aš išleidžiu- ramiau miega, o aš primetu kiek jam kainuoja, kad reikalui esant galėčiau pateikt palyginimus
Kol užsiėmiau tik rašymu, nes dar esu ir literatė, tai tikrai tiek nekainuodavo niekas
QUOTE(dimming @ 2012 05 20, 21:42)
kur tai yra ?
Justes, smagi uzduotis ir darbelis nerealus. Pasakykit man,
kur ir per kiek laiko ismokot taip skrebinti, patyrusios skrebintojos?
Va va, aš irgi taip norėčiau paklaust
QUOTE(zaliaake25 @ 2012 05 20, 23:34)
Sveikutės, mums iki JAV toli, toli toli, bet tikiuosi gal kada nors ir LT žmonės supras ką reiškia rankų darbas ir pradės tai vertinti, gal... ir nenorės už 2 lt ar 5 lt nusipirkti atviruko ar už kokį 10 ar 15 lt rankų darbo albumo...
Atnešu keletą naujienų
Trūksta žodžių.man tas tėvo atvirukas labai labai, tie kampeliai ir ornamentai iškirsti turbūt?
na ir vežimėlis labai nuostabus.
O dėl rankų darbo, tas tiesa. Žmonės įsivaizduoja,kad centus gali kainuot tai, ką viską rankelėm pagamini. P kelis litukus yra štampofkės. va ten tai grožis, kai vestuvių proga žmonės gauna po penkis vienodus atvirukus, dvejuose iš jų- vienodi palinkėjimai