Mini skrebukas - etiketė
didesnė foto čia
Kad ir maža, bet vistiek praleidau gerą valandą prie jos Aišku, esmė tai čia lagamine
didesnė foto čia
Kad ir maža, bet vistiek praleidau gerą valandą prie jos Aišku, esmė tai čia lagamine
QUOTE(sypseniki @ 2012 05 17, 14:12)
Jei dar nespejo kas prabalsuoti manu rato konkurselyje, tai kvieciu paskubeti, nes iki balsavimo pabaigos liko tik pora valandeliu Balsavimas vyksta CIA !!!!
Neslepsiu fakto, bet viena is megiamiausiu siu konkurseliu daliu tai stebeti balsavima . Kituose konkursuose yra lengviau numatyti kas nuskins laurus, o tarp lietuvaiciu, tai visad staigmena (bent man)....tiesiog idomu pamatyti ant kiek musu nuomones skirtingos
tikrai daug balsuojanciu si karta
ooo taip tiek dalyviu ir tiek balsavusiu si kart buvo labai labai daug delto laaaabai dziaugiuosi
As ir prisipazinsiu, kad pirma kart stebejau balsavimas ir jis buvo labai nerealus, nes favoritinai vienas kita keite akimirksniais
Bet viska susumavau ir jau paskelbiau NUGALETOJA!! [B]
Tad uzsukite CIA PASVEIKINTI!!!!!!
ir labai si kart dziaugiuosi, kad buvo ivairiausiu darbeliu ir buvo tokia gausa is ko rinktis man kaip pirma kart patiko rengti konkurseli taip idomu but kitoj "barikadu pusej"
ir mano asmenine nuomone tiek atvirukas, skrebukas ar netradicinukas reikalauja tiek pat laiko ir ismones tad visi darbai yra lygus
As ir prisipazinsiu, kad pirma kart stebejau balsavimas ir jis buvo labai nerealus, nes favoritinai vienas kita keite akimirksniais
Bet viska susumavau ir jau paskelbiau NUGALETOJA!! [B]
Tad uzsukite CIA PASVEIKINTI!!!!!!
ir labai si kart dziaugiuosi, kad buvo ivairiausiu darbeliu ir buvo tokia gausa is ko rinktis man kaip pirma kart patiko rengti konkurseli taip idomu but kitoj "barikadu pusej"
ir mano asmenine nuomone tiek atvirukas, skrebukas ar netradicinukas reikalauja tiek pat laiko ir ismones tad visi darbai yra lygus
justess22, labai šauniai sugalvota
sypseniki, labai gražu ir skoninga, manau džiugins ne tik vokelio turinys, bet ir forma
Sypseniki, lb dailu.Kokiom priemonem kirpai vokeli ir dvirati ar rankom viskas ?
O aš va pirmąkart pabandžiau receptinę padaryt
labai dailu!
Man kilo klausimas apie kartono formas ir 'receptai' pavadinima...rodos kad visa tai lazeriu iskirsta (?) Ar LT yra gamintoju kurie lazeriu iskerta skrebui skirtas 'chipboard/kartono' formas? Jei ne, idomu kaip pasigaminai?
Sveikinimai nugalėtojai
Sveikinimai ir nuo mânes