Įkraunama...
Įkraunama...

Slovakija (Tatrai ir ne tik)

Bent man atrodo, kad nereikia iš anksto užsisakyti ax.gif Ten, kur yra slidinėjimo trasos, beveik visuose namuose nuomoja kambarius.Nors ir ne ant visų parašyta, kad nuomoja.Nežinau, kaip vasarą, bet žiemą, tai eini nuo vieno namo iki kito ir žiūri, kuris tau labiausiai patinka 4u.gif
Privačiuose namuose pigiau, nei viešbučiuose ar pensionuose.O ir tų privačių namukų galima rasti visai neblogai įrengtų, su euroremontu, židiniu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurala: 28 birželio 2005 - 11:53
ką tik grįžau iš Tatrų.

Gidė sakė, kad beveik kiekviename nuosavame name yra pensionas, kuriame apgyvendinami turistai. Kaip ji sakė, slovakai turistų labai laukia ir visada priima, ir stengiasi, kad nieko netrūktų. Nuosavi namai ten trijų - keturių aukštų - pirmuose gyvena šeimininkai - viršutiniuose turistai. O dėl kainų, tai sutikom vieną vaikiną , kuris 2 k. butą buvo už 50Lt parai išsinuomavęs.
Atsakyti
O mes nieko neužsisakinėjome biggrin.gif , pernai išmaišėme pusė Europos ir radome visur, tai manau ir dabar rasime !!!! mirksiukas.gif
Jau šį šeštadienį išvažiuojame ir liepos 7 d. galėsiu jau info pateikti 4u.gif Kaip laukiu........... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2005 06 28, 12:37)
O mes nieko neužsisakinėjome  biggrin.gif , pernai išmaišėme pusė Europos ir radome visur, tai manau ir dabar rasime !!!!  mirksiukas.gif

Bent jau mes tai važiuojame nemaža chebra - 3 šeimynos, visi su vaikais nelabai dideliais... Tai va ir neramu, kad tokiai 11 žmonių gaujai gali ir nelabai vienoj vietoj patogi vieta atsirasti. Ypač jei nuvykti esame suplanavę jau vakare, kokią 8-9 val.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2005 06 28, 12:37)
O mes nieko neužsisakinėjome  biggrin.gif , pernai išmaišėme pusė Europos ir radome visur, tai manau ir dabar rasime !!!!  mirksiukas.gif
Jau šį šeštadienį išvažiuojame ir liepos 7 d. galėsiu jau info pateikti  4u.gif  Kaip laukiu...........  mirksiukas.gif

Saulyte, tai gal kur susitiksim? mirksiukas.gif Mes jau penktadienį vakare išvarom, kad šeštadienį kokį kalną jau užkariautume smile.gif Kokią "programą" turit?
Atsakyti
QUOTE(Indira @ 2005 06 29, 12:08)
Saulyte, tai gal kur susitiksim?  mirksiukas.gif  Mes jau penktadienį vakare išvarom, kad šeštadienį kokį kalną jau užkariautume  smile.gif Kokią "programą" turit?

Šiandien sėsime prie kompo ir bandysime braižyti "Autoroute", bet planai - link Zakopanes, A.Tatrai, Krokuva, Katowicai su U2 koncertu ir per Varšuvos shop'us - namo............ Rytoj manau smulkiau gelėsiu parašyti............. mirksiukas.gif

O jŪs kokį maršrutą jau susidarėte ??? g.gif
Atsakyti
Na, mes turim tik tikslus, ką pamatyt reikėtų: tai chopoko (atrodo taip rašosi) kalnas, dar vienas kalnas, kur vietom laikantis grandinių reik lipti, nu niekaip neprisimenu pavadinimo doh.gif , Poprado vandens parkas, aišku, kokia čigoniška kalyba smile.gif , gal dar i Slovensky raj pavažiuosim pasivaikščiot. Aš dar į Vrbovo terminius norėčiau, bet mano vyriokui ten smirda biggrin.gif , tai turbut nevež manes jis ten. Ai, ir dau daug daug jų fantastiško tamsaus alaus, užkandant kukurūzais.......... mmmmmmmmmm...... drinks_cheers.gif
Turiu kelias nuotraukėles nuo to grandininio kalno, gal pavyks sumesti...
Atsakyti
Mes ka tik gryzom is Slovakijos Tatru. thumbup.gif Ir i Chopoka lipom, ir ant grandiniu "siubavom",ir Slavensky Raj buvom, ir Tatralandijoje bei Poprado akvaparke pliuskenomes bei nardem smile.gif Matem stalagmitu stalaktitu uolas... Patiko! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipliukas: 23 liepos 2005 - 20:41
O kaip ten dabar orai?
Ir kokius batus geriausia vežtis - vieni sako, kad kedus, kiti - kad geriau kietais padais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2005 07 25, 07:47)
O kaip ten dabar orai?
Ir kokius batus geriausia vežtis - vieni sako, kad kedus, kiti - kad geriau kietais padais  g.gif

Aš lipau su tokiais batais, na tipo "traktoriukinis" padas........ mirksiukas.gif , tai buvo gerai ir neslidu .....
Atsakyti
Jo, as irgi turejau ir kedus, ir lengvus batus, bet su kietu "traktoriniu" padu. Labiausiai tiko ir patiko tie, su traktoriniu padu: lengvi, neslysta. thumbup.gif Beto maudavausi po dvi frotines kojines - ne taip atmusa kojas per akmenis.

Mes buvom savaite.

O siaip nerealus vaizdai - jau dabar svajoju vel ten nuvykti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipliukas: 25 liepos 2005 - 08:57
Aš praeitą savaitę porą dienų gana intensyviai laipiojau po Lenkijos Tatrus su kedais - atmušiau kojų pirštus cry.gif . Kitą kartą į kalnus eisiu tik su tinkamais tam batais "traktoriniu" padu. Aš irgi patariu mautis frotines puskojines, kad pėdoms būtų minkščiau.
Atsakyti