Ir visgi darau išvada, kad geriau bus rezervuoti kambariukus iš anksto prieš kelionę Mes kadangi planuojam Slovakija patyrinėti liepos pradžioje, turistų bus pakankamai turbūt... Gal ir nerasime už 25 LTL tokių kainų rezervavimui, bent bus ramu...
QUOTE(bala_nemate @ 2008 05 06, 14:14)
Ir visgi darau išvada, kad geriau bus rezervuoti kambariukus iš anksto prieš kelionę Mes kadangi planuojam Slovakija patyrinėti liepos pradžioje, turistų bus pakankamai turbūt... Gal ir nerasime už 25 LTL tokių kainų rezervavimui, bent bus ramu...
Kad aš ieškau rugpjūčio mėn. rezervuotis, Nova Lesnoje gal norėčaiau, bet jau sunku rasti
QUOTE(groovy @ 2008 05 06, 15:30)
Kad aš ieškau rugpjūčio mėn. rezervuotis, Nova Lesnoje gal norėčaiau, bet jau sunku rasti
Pažiūrėk čia. Tiesa, ne Nova, bet Stara Lesna, bet ne per toliausiai. Buvom pernai - labai patiko . Dėl kainų galima derėtis
QUOTE(groovy @ 2008 05 06, 16:30)
Mes rugpjūtį buvome, tai tikrai apie jokią rezervaciją net minčių man nekiltų, nes kai tik sustoji, tai iškart tarpininkai siūlo nakvynę, gal vasarą vietų daugiau, nes kempingai veikia. Bet slovakai anksti po namučius išsibėgioja, jei jau 20 val pavalgyti vargu ar kur rasi, tai jau, kad nakvynę kas tokiu laiku pasiūlytų, tai tikrai abejoju Zakopanėje tai dar galima apsistoti ir sutemus, dar kai kurie sėdi prie kelio ir siūlo, kaip pas mus Palangoje, o Slovakijoje tai tikrai su nakvyne anksčiau reikia prasisukti. Tas pats ir su kempingais, populiaresni kempingai vakare būna taip prigrūsti, kad gali vietos nerasti (bet čia jau nuo kempingo priklauso), bent jau mes stengdavomės nakvyne pasirūpinti kuo anksčiau. Ir atvykti į Slovakiją, taip pat patartina darbo dieną.
QUOTE(Cobrytė @ 2008 05 06, 14:38)
Mes rugpjūtį buvome, tai tikrai apie jokią rezervaciją net minčių man nekiltų, nes kai tik sustoji, tai iškart tarpininkai siūlo nakvynę, gal vasarą vietų daugiau, nes kempingai veikia. Bet slovakai anksti po namučius išsibėgioja, jei jau 20 val pavalgyti vargu ar kur rasi, tai jau, kad nakvynę kas tokiu laiku pasiūlytų, tai tikrai abejoju Zakopanėje tai dar galima apsistoti ir sutemus, dar kai kurie sėdi prie kelio ir siūlo, kaip pas mus Palangoje, o Slovakijoje tai tikrai su nakvyne anksčiau reikia prasisukti. Tas pats ir su kempingais, populiaresni kempingai vakare būna taip prigrūsti, kad gali vietos nerasti (bet čia jau nuo kempingo priklauso), bent jau mes stengdavomės nakvyne pasirūpinti kuo anksčiau. Ir atvykti į Slovakiją, taip pat patartina darbo dieną.
Mes turėtume antradienį atvykti. Tokiuose svečių namuose paprašiau tris nakvynes užrezervuoti, ten žmogui naktis 8 eurai. Gal dar bus vietos, užsirezervuosim, ir bus ramu
QUOTE(dydy88 @ 2008 05 06, 14:53)
Mes jau treciadienio ryta buvom Tatranskaja lomnica
taip ir maniau, kad klaida buvo ten nuvaziuoti savaitgali... jei kita karta vaziuosim savaitgali - rezervuosiuos, o jei darbo diena - ne
Tęsiam info ir patirties dalybas toliau...
Visgi nakvynės klausimas turbūt lieka atviras...kiekvienas asmeniškais spręs pagal save... Mąstau - gal užsisakyti bent pradžiai, o vėliau jau keliaujant rasim, kur apsistoti pas vietinius...
Visgi nakvynės klausimas turbūt lieka atviras...kiekvienas asmeniškais spręs pagal save... Mąstau - gal užsisakyti bent pradžiai, o vėliau jau keliaujant rasim, kur apsistoti pas vietinius...
QUOTE(bala_nemate @ 2008 05 06, 17:14)
Tęsiam info ir patirties dalybas toliau...
Tai taip ir daryk, nes paskui važiuodama visą kelią sau nuotaiką dėl to gadinsi, nervuosiesi.Užsisakyk pradžiai, paskui matysi, juk gal norėsi į kitą vietą pervažiuoti, o ten apsižvalgius jau ir drąsos daugiau bus
QUOTE(Cobrytė @ 2008 05 06, 17:24)
Tai taip ir daryk, nes paskui važiuodama visą kelią sau nuotaiką dėl to gadinsi, nervuosiesi.Užsisakyk pradžiai, paskui matysi, juk gal norėsi į kitą vietą pervažiuoti, o ten apsižvalgius jau ir drąsos daugiau bus
Klausyk, Cobryte, kaip visgi geriau daryti? Imti ir vienoj vietoj visas 8-9 naktis apsistoti? Kas nelabai patogu man atrodo... Aš kažkaip mąsčiau apie kokias 3 vieteles...
Tiesa, savaitgalį išbandėm savo naujuosius kalnų batus Lietuvos miškuose ir "kalnuose" Ot, visureigiai! Super saugiai kojos jaučiasi ir dėl pakrypimų ir dėl vandens, jei kur bristi tektų!
Isikisiu ir as trumpam
Kai bandziau uzsisakineti internete nurodytais adresasis, gavau atsakymu nedaug...ir tai daugelis - "nerezervuojame trumpiau kaip 7 dienom", "jusu norimom dienom nera vietu, gal atvaziuokite po 3 dienu" ir t.t....norejau Aukstuosiuose Tatruose gauti nakvyne Stary Smokovec, bet negavau del tu paciu priezasciu, tad-apsistosim Velka Lomnica (paziurejau gal taip pat vaziuoja traukinukas), gal vietoje, nesirezervuojant is anksto susirasti nakvyne ir lengviau, bet musu dideliai kompanijai-manau butu sudetingiau
Kai bandziau uzsisakineti internete nurodytais adresasis, gavau atsakymu nedaug...ir tai daugelis - "nerezervuojame trumpiau kaip 7 dienom", "jusu norimom dienom nera vietu, gal atvaziuokite po 3 dienu" ir t.t....norejau Aukstuosiuose Tatruose gauti nakvyne Stary Smokovec, bet negavau del tu paciu priezasciu, tad-apsistosim Velka Lomnica (paziurejau gal taip pat vaziuoja traukinukas), gal vietoje, nesirezervuojant is anksto susirasti nakvyne ir lengviau, bet musu dideliai kompanijai-manau butu sudetingiau
QUOTE(bala_nemate @ 2008 05 06, 17:50)
Klausyk, Cobryte, kaip visgi geriau daryti? Imti ir vienoj vietoj visas 8-9 naktis apsistoti? Kas nelabai patogu man atrodo... Aš kažkaip mąsčiau apie kokias 3 vieteles...
Tiesa, savaitgalį išbandėm savo naujuosius kalnų batus Lietuvos miškuose ir "kalnuose" Ot, visureigiai! Super saugiai kojos jaučiasi ir dėl pakrypimų ir dėl vandens, jei kur bristi tektų!
Va čia tai klausimas Mes norėjome ir per kokią trasiukę praeiti, nes su mažiuku ir dar tokiame karštyje, dar ir neturint specialios avalynės, normaliai tikrai nepakopinėsi, ir pilių pažiūrėti (aš nuo tokių dalykų alpstu , tai su vyru pažiūrėjome į kokias labiausiai norėtume), ir šalies kiek įmanoma daugiau pamatyti, tada dar netyčiukais į Bianska Bistricą užsukome, ten mums patiko, tai ir likome. Tai mes prie geriausių norų niekaip negalėjome likti vienoje vietoje. Bet tikrai įmanoma apsistoti vienoje ir puikiausiai leisti laiką. Planai buvo nakvoti kaskart vis kitoje vietoje, bet buvome laisvi, kaip vėjai, tai ten kur patiko, ten likdavome ilgiau
QUOTE(Liivija @ 2008 05 06, 17:59)
Kai bandziau uzsisakineti internete nurodytais adresasis, gavau atsakymu nedaug...ir tai daugelis - "nerezervuojame trumpiau kaip 7 dienom", "jusu norimom dienom nera vietu, gal atvaziuokite po 3 dienu" ir t.t.... [...]
Liivija, tiesiog įdomu, ar el. paštu bandei užsakinėti? ar telefonu? dažnai randu, kad nurodomas tik telefono nr.
Papildyta:
QUOTE(Cobrytė @ 2008 05 06, 18:03)
[...] Bet tikrai įmanoma apsistoti vienoje ir puikiausiai leisti laiką. Planai buvo nakvoti kaskart vis kitoje vietoje, bet buvome laisvi, kaip vėjai, tai ten kur patiko, ten likdavome ilgiau
hmm...mes irgi daug norim pamatyti, o iš vienos vietos visur suvažinėti atrodo sudėtinga... (aš kaip visada knysliukas ir aukso viduriuko ieškotoja ) tai gal apsistosim ties 3 vietelėm
O dar įdomu, ar būna ten kokios nuorodos kely į pensionus, viešbučius, sodybas? (na, kaip pas mus LT namukų ženklai į kaimo turizmo sodybas) Visgi lengviau rasti...
Papildyta:
Oj, dar vienas aktualus klausimas: ar esate kas nors nuomavęsi aerodinaminę bagažinę (na, tokia ant stogo kaip uždaras laivelis)? Gal žinote kokią pigesnę "lavačką"? Nes šiaip tų, kurie skelbiasi internete baisiai didelės galutinės kainos gaunasi, o dar užstatas...