Įkraunama...
Įkraunama...

Slovakija (Tatrai ir ne tik)

QUOTE(monikaz @ 2008 04 29, 14:19)
Leistinas alkoholio kiekis kraujyje 0 promiles.... Zodziu, jokio kefyro pries sedant uz vairo  lotuliukas.gif

jei dar kazka rasiu idomesnio, idesiu.... 4u.gif

vat šito tai mes nežinojome, tai važiuodami sustojome, labai skaniai pavalgėme ir pabaigai alučio užsisakėme 3 bokaliukus. Mūsų buvo 3 suagę, 1 - 13 metų mergica ir pyplius. Tai padavėjas atnešė alų ir padėjo man, dukterėčiai ir mano trylikinei, o aš ėmiau ir pastūmiau vyrui tą bokaliuką, tai padavėjas eidamas atgal vos neapsivožė, nes vis sukiojosi ir žiūrėjo, ar tikrai mano vyras ir gers (nes tada gaunasi, kad mano pienburnė vairuoti turėtų), o jau akys, kad išsprogę buvo doh.gif Vat tik tada mes ir supratome, kad kažkas čia su tom promilėm tikriausiai ne taip. Bet jau buvo grįžinėjimo namo diena, taip, kad prasisukom nepakliuvę. ax.gif

Smagu smile.gif
Čia dar vienas puslapiukas, nežinau ar jau kas buvo įdėję.
http://www.castles.s...e=list&from=380
Atsakyti
Dedu paskutinius taskus ant i marsruto lape, vis uzmesdama aki i SM ir i ivairiu kelioniu agenturu marsrutus ir va ka radau bigsmile.gif :

man sitos agenturos pasirode nerealiausi ir issmiausi marsrutai thumbup.gif (siokiu tokiu detaliu nusikopinau ir is ju... wub.gif ):

VANDENS TURIZMO STOVYKLA SLOVAKIJOJE:
http://www.lwc.lt/re...Slovakijoje.htm

SLOVAKIJOS TATRAI SEIMAI:
http://www.lwc.lt/re...ijos_Tatrai.htm

SVEIKATINGUMO KELIONE SLOVAKIJOJE (su joga...):
http://www.lwc.lt/re...os_Tatruose.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikaz: 29 balandžio 2008 - 15:59
QUOTE(Blue_rose @ 2008 04 29, 07:06)
O tuos spec kalnu batus ypac rekomenduoju, kam problematiska su kojom, kas dazniau issisuka ar pakrypsta.
As buvau su sportinem basutem,kur su lipuckem uzsisega, tai tvirtai koja kai apspaudi,daug lengviau zygiuoti  thumbup.gif

Oj, tai man būtinai reikia, nes lūžus kojai, reikia nešiot įtvarą tokį specialų kur nors lipant. Bet batai turbūt nežmoniškai brangūs, gal tas basutes pasiimt... Jos patogios, dirželiai apspaudžia... g.gif

QUOTE(Dilma @ 2008 04 29, 09:21)
Morske oko pažiūrėt būtina biggrin.gif . Tai kalnų ežeriukas nežinau kokiame kalne. Iš Zakopanės važiuojant link Slovakijos, matysit nuorodas. Ten pasikėlimas paprastas - viena trąsa yra tiesiog asflatuotas kelias biggrin.gif , kuriuo į kalną kelia brička traukiama arkliukų biggrin.gif . Paskui kelis šimtus metrų tenka palypėti savom kojom. Žinoma, galima ir lipti visą kelią.

Kiek ta brička kainuoja? g.gif Ten valandos ar poros užteks užlipti ir pasižiūrėti? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 04 29, 18:28)
Oj, tai man būtinai reikia, nes lūžus kojai, reikia nešiot įtvarą tokį specialų kur nors lipant. Bet batai turbūt nežmoniškai brangūs, gal tas basutes pasiimt... Jos patogios, dirželiai apspaudžia... g.gif
Kiek ta brička kainuoja? g.gif  Ten valandos ar poros užteks užlipti ir pasižiūrėti? mastau.gif

Brička branagi buvo... Kiek, nepamenu mastau.gif... Valandos tikrai neužteks, kokių trijų, manyčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 04 29, 17:28)
Kiek ta brička kainuoja? g.gif  Ten valandos ar poros užteks užlipti ir pasižiūrėti? mastau.gif

Mes ėjom pirmyn atgal, dieną užmušėm drąsiai, nes apie 10 km į vieną pusę berods. Mano vyras buvo lankstinuką skaitęs, tai žinojo, kas laukia, aš turbūt būčiau nepasirašius, jei žinočiau, kad tiek reikės pėdinti, bet ten tikrai super + šiaip tikrai lengvas ėjimas palyginus su normalia kalnų trasa rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 29 balandžio 2008 - 17:54
QUOTE(monikaz @ 2008 04 29, 14:03)
thumbup.gif mes ryt i pavakare... labai ja laukiu, nors abu kazkokie persale ir su sloga doh.gif , na bet tikiuosi, kad viskas bus gerai ir kalnu oras iseis tik i nauda  biggrin.gif

nemanau kad gera ideja dabar vaziuoti i slovakija, galima labai nusivilti. panasiu laiku esu buves Mazajam Kaukaze, tai labai nuvyle zalumos nebuvimas. ziuri i pakalne o apacioje viskas pilkai ruda- medziai dar be lapu ir galvoji kaip cia grazu butu vasara. A.Tatru kalnuose auga daug spygliuociu, tai gal nebus taip niuru.daug priklauso kokia bus oro temperatura, ar bus saule, ar nelis. kalnuose dar bus pakankamai dregna, su kedais nelabai pavaiksciosi, reikia geros odines avalines, pirstiniu, termoso su karstu gerimu. na bet jei bus geros oro salygos gal ir nebus visai tragiska.
dar viena didelis minusas tai kad grizti atgal per lenkija reikes darbo diena o tai garantuotai uztruks pora valandu ilgiau nei vaziuojant per iseigines.
vis gi jei yra didelis noras kur nuvaziuoti per ateinancias penkias laisvas dienas tai siulau i Praha-atstumas panasus.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 04 29, 17:45)
Brička branagi buvo... Kiek, nepamenu mastau.gif... Valandos tikrai neužteks, kokių trijų, manyčiau 4u.gif

Nu o maždaug? 50Lt realu? Ar daugiau?
Atsakyti
QUOTE(kandžius @ 2008 04 29, 20:48)
nemanau kad  gera ideja dabar vaziuoti i slovakija, galima labai nusivilti. panasiu laiku esu buves Mazajam Kaukaze, tai labai nuvyle zalumos nebuvimas. ziuri i pakalne o apacioje viskas pilkai ruda- medziai dar be lapu ir galvoji kaip cia grazu butu vasara. A.Tatru kalnuose auga daug spygliuociu, tai gal nebus taip niuru.daug priklauso kokia bus oro temperatura, ar bus saule, ar nelis. kalnuose dar bus pakankamai dregna, su kedais nelabai pavaiksciosi, reikia geros odines avalines, pirstiniu, termoso su karstu gerimu. na bet jei bus geros oro salygos gal ir nebus visai tragiska.
dar viena didelis minusas tai kad grizti atgal per lenkija reikes darbo diena o tai garantuotai uztruks pora valandu ilgiau nei vaziuojant per iseigines.
vis gi jei yra didelis noras kur nuvaziuoti per ateinancias penkias laisvas dienas tai siulau i Praha-atstumas panasus.

vat šitą tai ir aš paimčiau, ir sumuštinukų, nes bent jau mums dešros galiukas ir sausainiukai tai dingo tarsi ir paėmę nieko nebuvom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 04 29, 20:05)

Tikrai daugiau... Berods, į vieną pusę mes mokėjom apie 100 lt g.gif . Čia už vaikus neėmė... Atgal vėl tiek pat, tai BMW nusiderėjo kažkiek...
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 04 29, 19:08)
vat šitą tai ir aš paimčiau, ir sumuštinukų, nes bent jau mums dešros galiukas ir sausainiukai tai dingo tarsi ir paėmę nieko nebuvom biggrin.gif

O ten chatoje nėra ko valgyti kalnuose?

QUOTE(Dilma @ 2008 04 29, 19:12)
Tikrai daugiau... Berods, į vieną pusę mes mokėjom apie 100 lt g.gif . Čia už vaikus neėmė... Atgal vėl tiek pat, tai BMW nusiderėjo kažkiek...

du į vieną pusę?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 04 29, 19:05)

ten ne bricka o vezimas traukiamas dvieju prakaitu dvokianciu arkliu ir veza apie 15 zmoniu. kaina 1 zm i kalna 30 zlotu, atgal i pakalne kazkiek pigiau. atstumas 6 km, islipus dar reikia eiti 2 km.
vieta ten nuostabiai grazi. apejus aplinkui morskie oko ir palipus prie krioklio i kalna yra dar vienas ezeriukas. virs jo yra Rysy virsune. butina kad butu sauleta diena (kaip beje ir visur kalnuose) kitaip visas grozis nublanksta.
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(kandžius @ 2008 04 29, 19:48)
nemanau kad  gera ideja dabar vaziuoti i slovakija, galima labai nusivilti. panasiu laiku esu buves Mazajam Kaukaze, tai labai nuvyle zalumos nebuvimas. ziuri i pakalne o apacioje viskas pilkai ruda- medziai dar be lapu ir galvoji kaip cia grazu butu vasara. A.Tatru kalnuose auga daug spygliuociu, tai gal nebus taip niuru.daug priklauso kokia bus oro temperatura, ar bus saule, ar nelis. kalnuose dar bus pakankamai dregna, su kedais nelabai pavaiksciosi, reikia geros odines avalines, pirstiniu, termoso su karstu gerimu. na bet jei bus geros oro salygos gal ir nebus visai tragiska.

nelaiku ir ne vietoj sakyciau su tokiais pastebejimais... lotuliukas.gif jau per velu nevaziuoti, be to norim ir kai tiek daug priplanavom tai turiu planus visiems atvejams (ir tiems kai oras ne koks, ir tiems kai geras).

per Lenkija grizineti planuojam taip, kad pirmadienio ryta-pietus butume Vilniuje, tai mums sekmadienis iseina ax.gif
Atsakyti