QUOTE(kandžius @ 2007 09 12, 22:40)
mazu vaiku tampymas po tolimas keliones yra kazkoks absurdas, jie vistiek nesupranta kelionės esmės. nuo 5-6 metu butu galima vežtis kur prie šiltos juros, mokyklinukus jau ir pasivaikščioti kalnų takeliais.
Maciau kaip Slovakijoje Skalnate pleso mama keite pampersus vaika paguldžius ant stalo, Slovensky raj tevas lipo 10 m aukščio kopečiom maza vaika pasikabines sau iš priekio- nesuprantu tokiu keliautoju.
O kur tamstos vaikai???
Negi manai,kad pamperių keitimas ne namie ar vaiko nešimas yra kažkokie superiniai žygdarbiai???Maniškiui ką tik suėjo 3 metukai.Važiavome rugpjūčio mėnesį.Pradžioje net negalvojome imti mažiaus,bet persigalvojome,nes močiutės pradėjo nebesusitvarkyti su razbainiku
Staigiai pagaminom pasą ir į kelionę.Net netikėjome,kad viskas vyks taip puikiai.Tiesa,taikytis prie jo reikėjo.Pavyzdžiui,atradome,kad gyventi mums geriai kempinge,nei pas žmones,nes buvome mažiui didesnė veiksmų laisvė
.Na ir į kalnus nesiropštėme,bet ne tik todėl,kad su vaiku,buvo ir kitų priežasčių,norėjome pamatyti kuo daugiau pačios šalies.Keliantis su keltuvais nemanau,kad būtų iškilę didelių problemų. Buvo super
Važiavau į Turkiją be mažiuko,tai labai jo pasiilgau.O čia buvau visiškai rami,laiminga ir patenkinta,kad visa šeima kartu.Įspūdžių mano mažajam kalnas
Tėvai važiuojantys su mažyliais,paprastai būna tam pasiruošę,mačiau specialias nešykles ant nugarų kiti turi.Dar ir dabar pasakoja ir vis prašo,kad dar nuotraukas parodytume.Aš pati važiavau 2,5 metų prie Japonų jūros,tai net dabar atsiminimai likę.Kandžius gal dar nesupranta,ką reiškia keliauti su vaikais,o gal net aplamai jų neturi?Kai panešiosi,tai suprasi,savi vaikai ne tokie jau ir sunkūs
O pamperį ar ant kalno, ar pakalnėje,juokų darbas.Oi,ir vėl piktumas buvo pagavęs,vieną kartą Turkijos temoje dėl vaikų užsibiesinau,dabar ir vėl tas pats.Nu toks vaizdas,kad tie tėvai primeta savo vaikus kam nors kitam