Įkraunama...
Įkraunama...

Slovakija (Tatrai ir ne tik)

QUOTE(Reklamiste @ 2007 06 06, 12:23)
Važiuojam su šeima ir draugais į Slovakiją automobiliais birželio pabaigoje. Gyvensim Liptovskij Mikulaš apylinkėse, programoje esam nusimate lipimą į kalnus, Akvaparką, olas ir pilis - dar nesudėliojom maršruto, daugiau žiūrėsime vietoje. Noriu aktyvaus poilsio biggrin.gif

Nakvynei vietas rezervavotės ar važuosit "na ura"?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 06 06, 14:04)
Nakvynei vietas rezervavotės ar važuosit "na ura"?

Dėl kelių priežasčių:
- varom didele chebra ir visi norim gyventi kartu
- turim vaikų, atvažiuosim vakare, nesinori blaškytis
- norėjom gyventi ne mieste
tai radom per internetą ir užsisakėm čia:

bungalai

Atrodo neblogai, ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 06 06, 17:20)
tai radom per internetą ir užsisakėm čia:

bungalai

Atrodo neblogai, ar ne? bigsmile.gif

Atrodo tikrai neblogai, bet kainos man neaišku unsure.gif

QUOTE(siaubute @ 2007 06 06, 21:12)

Liptovskij Mikulaše gyvenome žiemą, kai buvom visa šeima slidinėti, gyvenom privačiaiten apgyvendina gal kokių 10 žmonių. Jei reikia kontaktų į až.

O galima čia? Juk tai gali būti naudinga daug kam smile.gif
Atsakyti
sveikos keliautojos 4u.gif
liepos viduryje mes irgi planuojam aplankyti kalnus, tik kadangi tai pirma kelione i slovakija nusprendem per kelioniu agentura. gal kad yra keliave su "Gruda"? ar nebuvo kokiu nesamoniu ax.gif ?
ir dar domintu avalyne, vyrukai batus turi, o vat kaip del merginu,gal ten vietoje yra pirkti ar nuomuotis spec.? ar lt kur butu galima nebrangiai isigyti, nes pirkti tikrus kalnu batus uz 500lt kazkaip nelabai kyla ranka del vieno karto smile.gif
gal liepos menesi kas nors irgi keliauja su agentura? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kažin kaip kainos šiemet Slovakijoje? nes Lietuvos pajūry pakylusios, tai jau geriau į Slovakiją ax.gif
mes norėtume savaitei su mašina dviese gyventi kempinguose
žinoma, į kalnus užlipti, parkus, atrakcionus aplankyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 06 08, 12:29)
kažin kaip kainos šiemet Slovakijoje? nes Lietuvos pajūry pakylusios, tai jau geriau į Slovakiją ax.gif
mes norėtume savaitei su mašina dviese gyventi kempinguose
žinoma, į kalnus užlipti, parkus, atrakcionus aplankyti bigsmile.gif

Mes irgi siemet vel zadame ten palekti. Tik gausis tai rugpjuti, vadinasi kainas tada ir tegalesiu pasakyti. Kempingai Slovakijoje g.gif Nezinau, mes tai varom pas zmones privaciai - ka ten uz 25 lt gauni lova, dusa, virtuve. Pigiau grybo... Nebent siais metais kilo kainos, bet abejoju ar tos ten jau bus labai smarkiai paikilusios. Slovakijos krona tiesa maciau pakilusi, bet dar neziauriai...
Atsakyti
Sveikos(-i), Slovakijos gerbėjos(-ai) smile.gif ir aš jungiuosi į jūsų gretas -mėginsim liepą važiuoti ir pamėgti biggrin.gif tą šalį. Perskaičiau visus pasisakymus, prisirinkau krūvą naudingos informacijos (ačiū visiems, besidalinantiems 4u.gif )... Bet kadangi ten važiuojam pirmąsyk,o aš esu labai atsargi lotuliukas.gif , tai visteik liko klausimų: tai kaip gi ten su tom trasom yra-ką kuri spalva reiškia g.gif ? Ir ar tikrai slovakiški bankomatai "suvirškins" elementariausią "Visa Electron" ir duos mums kronų g.gif ?
O jei bus meetas biggrin.gif kuriam urve ar baseine , duokit žinot mirksiukas.gif
Atsakyti
mes turbut galvosim apie rugpjucio 10 is LT isjudet ir 15 sugryst...
Slovakiskas bankomatas tikrai suvirskins Visa electron ir ispjaus jums kronu - isbandyta ir ne karta, na o vasaros trasu spalvos nera analogisko ziemos trasoms. Jos nuspalvintos skirtingom spalvom, kad galima butu viena nuo kitos atskirti, o apie ju sudetinguma galite spresti pagal aprasyta laika - kiek uzima uzkilti ir nusileiti ir koks jos ilgis. Jei trasoje matysite sedlo - vadinasi bus tas vadinamas balnas, per kuri reikes perikarti dazniausiai grandiniu pagalba. Pirma kart einant i tokia trasa, gal ir vertetu paimti kokia virve ir karabina - mes taip butume dare, jei tik butume zinoje, kad taip bus. Tikrai negaliu pasakyti, kad persikart buvo paprasta. Persikari visu pirma per save ir savo baimes (jei tokiu yra), o tada jau ir tas balnas ne toks baisus.
Mes pernai iveikem Precne sedlo - nuo Stary smakoviec Hromovkos ejom iki Terio trobeles, o paskui per ta balna iki Zbojnicka chata. Ten nakvynes negavom, todel grizom i Hromovka. Uzeme 10 val ir plius 4 dienu raumenu skausmas smile.gif Bet labai super smile.gif
Atsakyti
Klasiokas prieš pora savaičių grįžo iš Slovakijos, tai sakė kad ten laabai pigu biggrin.gif
Reiškias, ten viskas dar taspat smile.gif nes kai aš buvau (prieš tris metus) , mane irgi sužavėjo kainos, maistas ir apskritai viskas aplink wub.gif
Galvojam, kad jei su teta negausim paskutinių minučių kelionių šiemet, tai varysim agentūron ir jamsim kelionę Slovakijon su ta agentūra, kuria važiavom ir prieš tris metus wub.gif
Atsakyti
Ko paprašyt vyro, kad iš Slovakijos lauktuvių parvežtų? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 06 10, 22:15)
Ko paprašyt vyro, kad iš Slovakijos lauktuvių parvežtų? biggrin.gif  biggrin.gif

Absento 80 laipsnių stiprumo tongue.gif
Atsakyti
Arba ožkos ar avies sūrio ax.gif
Atsakyti