Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

Apklausa: Mano šiltnamis (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pastatė meistrai pernai šiltnamį. Atrodo lyg ir nieko, bet... Vakar jau pradjom daryti vidurinę eilę pomidoram, ir pasirodo, kad galas net 80cm siauresnis unsure.gif Taigi- vienas galas 2,8, kitas 2m. Vidurinės eilės nebelieka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 04 17, 15:59)
dar negirdėjau, kad nuo pomidorų svorio lankai lūžo smile.gif Jei jūs būsit pirma, tai eisim mokytis pas jus auginimo meno, nes tokio svorio pomidorų dar neturėjom  lotuliukas.gif

o man praėjusią vasarą smarkiai įlinko lankai ir per vidurį nuo pomidorų svorio suplėšė plėvelę (gaila kad neturiu foto). Bet pas mus ir nebuvo per vidurį įremta niekuo, tik tokie skersiniai viršuje buvo, kad lankus tarpusavyje sukabintų. Teko MB gerokai pavargti, kol viską atstatė į savo vietas, ir tvirtą atramą per vidurį dar surentė.
Atsakyti
noriu tik pasisakyti, kad didelis geris yra automatiniai stoglangiai, ypac jei negyveni salia smile.gif
Atsakyti
dovanoju lankus siltnamiui Vilniuje.
Atsakyti
Kokia zeme beriat i siltnami atnaujinimui?
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2015 01 27, 23:49)
Kokia zeme beriat i siltnami atnaujinimui?

Aš komposto ir sliekų perdirbto komposto užvežu.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 27, 23:01)
Aš komposto ir sliekų perdirbto komposto užvežu.

Mes taip pat kiekvienais metais uzvezam komposto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2014 04 18, 13:37)
o man praėjusią vasarą smarkiai įlinko lankai ir per vidurį nuo pomidorų svorio suplėšė plėvelę (gaila kad neturiu foto). Bet pas mus ir nebuvo per vidurį įremta niekuo, tik tokie skersiniai viršuje buvo, kad lankus tarpusavyje sukabintų. Teko MB gerokai pavargti, kol viską atstatė į savo vietas, ir tvirtą atramą per vidurį dar surentė.

Reikes siemet ir mums atramos naujam lankiniam siltnamiui per viduri. Nes 6 metrai ilgis ir 3 plotis visgi duoda savo. Vasara jau skersai ziurejau as i ta siltnami,kai net visas issigaubes stovejo, bijojau,kad sulus.
Del siltnamio zemes atnaujinimo, tai pastebejau,kad pernai naujame siltnamyje, kur naujai uzvarytas sluoksnis komposto buvo, tai derlius nepalyginamai geresnis buvo, negu sename, kur tik ant virsaus privaryta komposto ir perkasta. Aisku ten ir pelenu gavo senasis ir siek tiek triusiu spiru. Bet zeme kazkokia jau man vangoka. Reikes siemet kazka mandriau man ten padaryt,kad pamaitint zeme.
Atsakyti
Rudenį mano pomidorai buvo apsirgę. Norėčiau išvengti ligų šiemet. Gal patartumėte, kaip dezinfekuoti šiltnamį pavasarį?
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2015 01 28, 13:39)
Rudenį mano pomidorai buvo apsirgę. Norėčiau išvengti  ligų  šiemet. Gal patartumėte, kaip dezinfekuoti šiltnamį pavasarį?

Verdančiu vandeniu, gerokai įvarius kalio permanganato.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti