Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

Apklausa: Mano šiltnamis (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ilja @ 2012 04 15, 14:10)
Po pirmos nakties atrodo puikiai. Pas mane ju per daug sudygo, tai sumaniau paeksperimentuoti. Beje, jie nedidukai, dar tik antruosius tikrus lapus leidzia, gal geriau adaptuosis

mano tai tokiu mazai labai mazuliuku. Planuoju juos atejus laikui i lauka pabandyt pasisodint.

O visi kiti tai jau diiidziuliai, kai kurie ir ziedynus pradeja krauti...Laukiu keliones i siltnami as jau ju.

vakar pasisejau siltnamyje laiskinius svogunus,krapus,salotas,spinatus,ridikelius. siandien i toki didziuuuli puoda pora seklu moliugo ikisau ir siltnamio viduryje pastaciau. bet niekuo nedengiau papildomai. siandien siltnamyje ant saulutes tai baisiai silta buvo, tai net nezinau ar verta ten dr kazkuo dengti ? g.gif
Moliugas, jei isdigs, tai atsilus normaliai orams keliaus i lauko terasa. Man labai grazu,kaip jie zydi. tai kaip sliauzianti gele ir dekoracija veliau bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Upas @ 2012 04 13, 21:56)
200mk tarnaus 3-5 metus. Kaina apie 9-10.50Lt. Nebijo krušos.

mes dejom 200MK - tikiuosi, kad tiek ir tarnaus, kiek tu rasai smile.gif
mano toks siltnamis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Browny: 15 balandžio 2012 - 19:29
QUOTE(asku @ 2012 04 15, 17:25)
visas pasėtas salotas, ridikus ir pan. buvau šiltnamyje pridengusi agroplėvele
dabar jau nemažai kas sudygę, ar tą plėvelę geriau kolkas palikti ar nudengti?
šalčių lyg ir nebenusimato, o be plėvelės daugiau šviesos gautų?

Nusimato, savaitės vidury, bent jau nakčiai tikrai uždenkčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Savaitgalį aptraukėm šiltnamiuką su 200mk plėvele.
Tikiuos kad laikys smile.gif
Tik bėda, kad nėr gale 2 durų - rėmas kaip ir yra, tik nėra kam durų sukalti.
Tai nežinau, ar verta paskui vasarą atlupti dalį plėvelės, kad vėdintųsi, o paskui rudeniop vėl uždėti...
Pernai kažkaip su langeliu (irgi berėmiu) išsiverčiau...
Atsakyti
gal kas pirkot šiltnamius is Thomas Philips parduotuviu, nedideli, zalsvi tokie?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2012 04 17, 20:52)
gal kas pirkot šiltnamius is Thomas Philips parduotuviu, nedideli, zalsvi tokie?

Tai kad jie ne zalsvi, o gerokai zali blink.gif Klausiau ir as, bet lyg ir nemaciau atsakymo, ar kas turi toki ir ar netruksta sviesos jame, nes man tai viduj atrodo tamsoka g.gif
Atsakyti
maniškis iš TP ne visiškai žalias, o toks žaliai armuotas. Visada jį pavasarį pasistatau ir susodinu agurkų daigus. Užtenka vieną langelį palikt aklinai neprispausto lipučkėmis vėdinimuisi. Agurkų daigams tinka. Vėliau, kai praeina galimų šalnų periodasm nurenku ir atgal į sandėliuką pasidedu 4u.gif

Tiesa, čia taip agurkų daigus perkeliu gegužės mėn., kai kiti dar tik sėja į dirvą. Turiu, pagal kaimynus, anksčiausiai užderėjusių lauke auginamų agurkų mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal galetumet nuoroda ar nuotraukyte to siltnamiuko ideti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 04 18, 09:25)
O gal galetumet nuoroda ar nuotraukyte to siltnamiuko ideti?  4u.gif

tik panašus į tokį:
user posted image

Turimas kiek kitaip atsidengia wink.gif
Atsakyti
kuo siltnamyje naikinat skruzdeles? Kiekvienais metais kariauju as su jom. Pilna pievele skruzdelynu. Siandien pastebejau,kad po siltnamio pamatais pasigyveno jos doh.gif
Atsakyti
Pradėjom ir mes naujo šiltnamio statybas,senasis dar irgi būtų geras.bet senųjų šeimininkų pastatytas beveik po dideliu ąžuolu tai mažai gauna saulės ir ilgai laikosi drėgmė.Statysime mes medinį tvirtą karkasą,stogas bus koks nors poli.....,o sienas kolkas dengsim plėvele.Tai MB galvoja medieną palikti išorėje o plievelę kloti iš vidaus.Gal kas nors taip darėte -kokie pliusa -minusai g.gif
Atsakyti
As pirma karta savo gyvenime turiu siltnami. Nusipirkom nediduka, bet kilo klausimas - ka siltnamyje be pomidoru galima auginti. Pirkau siltnami su mintimi, kad pomidorams, bet dabar galvoju, kad kazin ar man tiek tu pomiduru reikes. Gal dar ka vertetu uzsiauginti siltnamyje? Nes pvz tokie kaip agurnai, kad ir veliau, bet puikiai ir atvirame grunte sudera, nematau tikslo ju auginti siltnamyje..
Atsakyti