sveikos mamaites
na vat jau baigineju aat 2 leveli, liko 2 egzai, kaip ir pradejau ieskotis praktikos, ir jau KAIP IR radau
bet pasistojo toks klausimas: kiek laiko maziausiai gali buti praktika?4 savaites, ar 3 menesiai?bandysiu ilisti kur as dirbu agenturoj logistikoj, ten yra finance ofisas, sakaiu noreciau paziureti kaip dirba, kai ka ir pati pabandyti, tiesiog idomu paziureti kaip viskas verda "toje virtuveje" tai po saviates gaunu ats ar apsiima su manimi, tik kai paklause keik laiko noriu tureti ta praktika, sumisau, ens neisivaizfuoju kaip gali buti, kas kas zinot teses aktus apie tai?nes as nerandu, niekas atsakyti tiksliai negali, vienur pletka girdejau, kad jei daugiau nei pusmeti, jie pasiraso su manim sutarti kad mokes i metus 500 svaru (aprentenship, kur 2.5 svaro i val, pora d i savt dirbt, kazkas tokio), o jei iki pusmecio tai skaitosi savanoriavimas, ir nemoka nieko. db galvoju kad gal reikejo i accountancy agency eiti..ten gi jie laisvai samdomi firmoms, daugiau operaciju atlieka, konkreciau..bet pas mane, logistikoj lengvesnis darbas, o be to dauguma kas atlieka praktika ir isidarbina..net nzn..o gal jei atliksiu ale savanoriavima, prasyti ant galo rekomendacinio laisko, na kaip atlikau praktika, atsiliepima apie mane kaip darbuotoja ir mokine..?gal kas panasia situacija turejote su siuo reiklu?butu malonu isgirsti atsileipimu.
p.s. laaabia dziaugiuosi kad pasiiemiau siais kursias, galimybes laaabai prasiplete, daug suzinojau, ir siaip idomu mokintis.nesigailiu nei ciut kol kas
tik vat pastebejimas, snd buvau egzo laikyti i egzu centra, na ir ten daro papildomas grupes full ar part time kursus, yra bent 10 klasiu, tai paklausiau savo egzaminuotojos, tai keik gi cia studentu buna per menesi, keik surenkat?tai atsake kad 600...
per menesi..
o kur dar distance learning..kur kiti centrai, kaip kaplan, koledzai ir t.t......na ir konkurentu man gi ruosia..