QUOTE(jautiena @ 2012 04 16, 21:00)
idomu ar yra cia mamyciu is airijos ikirtusiu accountant kursus ir darbus?
as galvoju eiti pasimokyti full-time nuo ateinancio rugsejo. as turiu matematikos bakalaura ir su skaiciukai gerai sutariu (labiausiai patinka statiska). su anglu kalba sutariu puikiai - vis dazniau prigaunu save angliskai galvojancia, kalbu ir rasau sklandziai jau seniai
pasiziurejau darbu skelbimus - visai nemazai part-time darbuku accountancy srityje. dirbti puse etato yra mano svajone.
O kaip smagu,as ir Lt matieka baigusi, niekaip man nepavyksta nieko rasti cia su savo matieka, tai nusprendziau kazka plesti
jau esu kaip sakant studente, nuo pirmadienio
aat level 3. negalejau nieko kito sumastyti, teko rinktis si kursa koledze full time. nes turiu vaikuti, tai reikejo susiveikti ir nursery vsika, gavau kazkiek finansavimo
bet man tikrai patiko dalykai. Destytojai
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 21, 15:40)
Supratau
Tai pasidarykit ta skills check, kur linka ymeciau, ismokit tuos klausimus, pravers. Dar manau pravartu pagrindus ziureti - pagrindines atsakomybes ir pareigybes, sutrumpinimai ( tokie kaip AAT, ACA, ACCA, AIA, ATT, Audit, Big Four, CA, CAT, CFO, CIMA, CIOT, CIPFA, CR, FIRM, FTSE 100, GAAP, HMRC, ICAEW, ICAI, ICAS, IFRSs, LLP, PARTNERSHIP, PLC, PQE, PRIVATE PRACTICE, QBE, SME, SOX).
What is Accountancy? What is Accountant, what do they do, where do they work, what is difference between financial and management accountancy. Bookeeping, Accounting, Auditing ( internal and external), Management Accounting. Gal reiktu forumu pasiieskot, ten daugiau info yra
matyt kievienoje vietoje yra skirtingai. as nuejau i savo kolegija, pasakiau, kad noriu i 3 leveli is karto. per interviu pasake, kad jie reikalauja 2 levelio dazniausiai, bet pamate, kad as suprantu apie ka kalba eina (o gal cia tokia sistema) ir viskas. tiesiog pirmas 2 sav bus kurse itraukta 2 levelio medziaga, prisiminti. seip pas mane 3 levelyje nemoko sage, sake sage tik 2 levelyje, bet paprasius parodo ir pamoko. tai prasysiu, nes man svarbu su ta programa ismokti. o seip full time kursai atrodo rimti, nemaniau, kad paprasciausi kursai gali buti rimti, po 5h per diena 3 dienas ir dar viena diena 3h. nors kas cia zino kaip bus