QUOTE(TexSy @ 2012 06 22, 21:04)
Na man tai ne del nervu, nes mane retai kada liecia auditai, bet aplink mane visi buna per daug uzsieme kad galetu pvz mane ko nors naujo ismokyt..bet nieko, ir be to ismokau begales dalyku siaip ko as pasigedau labai, tai to jausmo kad kazka pabaigei..nes darbas tesiasi visada, nera taip kad pvz kaip univere kad parasai darba ir jis jau baigtas ir tada kita pradedi..kazkaip pasiilgau to, tai manau kad su projektais man dirbti butu idomiau, todel tokio darbo ir ieskosiuos liepos men baigsiu praktika, tai zadu atsinaujint savo CV ir covering letter, tai tokia excited visa..vis galvoju kaip cia ka reikes parasyt
o kaip tave prieme praktikai?tiesiog pasakei kad is univeiro?kaip i tokius zmones ziuri?o gal kvailas klausimas, bet kokia alga kaip praktikantei, jei ja tau moka?ir ar isdirbi pilna diena? nes kai pgl savo spec lt ieskojau, tai tragikomedija buvo, praktikantus lb noriai priima, bet uz dyka (jei valstyb istaigos, mat as zemetvarkininke bakalaure buvau), o privatininkai lb didelius reikalavimus kelia, o be to pati susiradai, ar univieras surado?mat as tai kursus pasiemiau, ir vat suku galva kaip cia su ta praktika bus, nes visi nori kad ateini i darba, ir iskart dirbi, be jokiu lia lia tai vat idomu kaip cia uk