Įkraunama...
Įkraunama...

Accounting mokslai

QUOTE(Heizel @ 2012 06 21, 11:40)
Tai gi manes nepriima i AAT level 2  doh.gif  liepe issilaikyt to pradinio levelio egza pirma  biggrin.gif.

Supratau g.gif Tai pasidarykit ta skills check, kur linka ymeciau, ismokit tuos klausimus, pravers. Dar manau pravartu pagrindus ziureti - pagrindines atsakomybes ir pareigybes, sutrumpinimai ( tokie kaip AAT, ACA, ACCA, AIA, ATT, Audit, Big Four, CA, CAT, CFO, CIMA, CIOT, CIPFA, CR, FIRM, FTSE 100, GAAP, HMRC, ICAEW, ICAI, ICAS, IFRSs, LLP, PARTNERSHIP, PLC, PQE, PRIVATE PRACTICE, QBE, SME, SOX).
What is Accountancy? What is Accountant, what do they do, where do they work, what is difference between financial and management accountancy. Bookeeping, Accounting, Auditing ( internal and external), Management Accounting. Gal reiktu forumu pasiieskot, ten daugiau info yra 4u.gif
Atsakyti
http://www.google.co...=...920&bih=947

Pirmi trys pazymeti [DOC] gali buti naudingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 21, 21:36)
http://www.google.co...=...920&bih=947

Pirmi trys pazymeti [DOC] gali buti naudingi 4u.gif

na, man neatidaro g.gif
Atsakyti
Bandau per kitur:

http://www.aat-inter...st_exam_papers/

http://aat-interacti...ce_assessments/
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 21, 23:08)

Aciu 4u.gif pilna ten visko, reiks savaitgali pradet ziurinetis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heizel: 22 birželio 2012 - 10:26
http://www.youtube.c.../firstintuition

http://www.youtube.c.../AATCareerCoach
Atsakyti
Sveikos smile.gif jungiuosi ir as prie jusu smile.gif studijuoju ne AAT ir ne ACCA, o Accounting & Finance universitete smile.gif mano kursas skaitosi sandwich, su metu praktika, kuria dabar jau baigineju, taigi nuo rugsejo atgal i universiteta! smile.gif visoms dar tik ketinancioms mokytis accountinga, galiu pasakyt tik tiek kad tai yra idomu, bet detaliu labai LABAI daug kurias reikes zinoti (aisku kalbu apie specifines sritis - financial accounting, tax, audit ir pan)..gal del to man labiau patinka management accounting, o dar geriau financial management..lanksciau kazkiek... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2012 06 22, 17:18)
Sveikos smile.gif jungiuosi ir as prie jusu smile.gif studijuoju ne AAT ir ne ACCA, o Accounting & Finance universitete smile.gif mano kursas skaitosi sandwich, su metu praktika, kuria dabar jau baigineju, taigi nuo rugsejo atgal i universiteta! smile.gif visoms dar tik ketinancioms mokytis accountinga, galiu pasakyt tik tiek kad tai yra idomu, bet detaliu labai LABAI daug kurias reikes zinoti (aisku kalbu apie  specifines sritis - financial accounting, tax, audit ir pan)..gal del to man labiau patinka management accounting, o dar geriau financial management..lanksciau kazkiek...  unsure.gif

Sveika, kur praktika atlikineji, kaip sekas? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 22, 15:30)
Sveika, kur praktika atlikineji, kaip sekas? bigsmile.gif  4u.gif

Atlikineju praktika kaip Accounts Assistant kompanijoj Faurecia..jie gamina dalis automobiliams, savo srity pasaulyje berods 6 ar 7 pasaulyje smile.gif siuo metu gyvenu Banbury (mazas miestelis netoli oxfordo) nes ten jie isikure, tai ta prasme metai nelabai idomus buvo, nes nelabai yra cia veiklos..bet siaip praktika einasi neblogai, dirbu mazoj komandoj bet teko del to nemazai ismokt visose srityse, kas yra pliusas. Tik as siek tiek nedekingu laiku prisijungiau nes siemet labai daug auditu turejom ir siaip visokiu problemu, nauju zmoniu aukstose pareigose ir pan, tai labai viskas taip sakant neaisku ir netikra, viskas keiciasi smile.gif bet labai dziaugiuosi kad nusprendziau ieskotis praktikos, nes patirtis tai neikainojama tikrai...nors ir reikejo labai labai daug pastangu idet kad susirast, bet buvo tikrai verta smile.gif dar vienas didelis pliusas kuri gavau, tai supratimas kad as nenoriu dirbt accountinge (vien menesio pabaigos ka reiskia doh.gif ) biggrin.gif koleges juokauja kad jos atgrase visam laikui mane nuo sitos profesijos biggrin.gif bet supratau ir kur noriu dirbt..tai darbo ieskosiu verslo srityje daugiau, kaip business developer, financial mangement ar pan smile.gif
Atsakyti
Na taip, menesio/metu pabaigos, auditai kartais tikrai daug nervu kainuoja smile.gif As dirbau Payroll Department, tai ten irgi nemazai vargelio buvo, bet kazkaip man patinka issukiai, stresas, tad per daug nepergyvenu smile.gif Tavo profesija gera ir atlyginimas normaliose kompanijos tikrai geras, tikiuos pavyks susirast svajoniu darbely 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 22, 17:35)
Na taip, menesio/metu pabaigos, auditai kartais tikrai daug nervu kainuoja smile.gif As dirbau Payroll Department, tai ten irgi nemazai vargelio buvo, bet kazkaip man patinka issukiai, stresas, tad per daug nepergyvenu smile.gif Tavo profesija gera ir atlyginimas normaliose kompanijos tikrai geras, tikiuos pavyks susirast svajoniu darbely 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na man tai ne del nervu, nes mane retai kada liecia auditai, bet aplink mane visi buna per daug uzsieme kad galetu pvz mane ko nors naujo ismokyt..bet nieko, ir be to ismokau begales dalyku smile.gif siaip ko as pasigedau labai, tai to jausmo kad kazka pabaigei..nes darbas tesiasi visada, nera taip kad pvz kaip univere kad parasai darba ir jis jau baigtas ir tada kita pradedi..kazkaip pasiilgau to, tai manau kad su projektais man dirbti butu idomiau, todel tokio darbo ir ieskosiuos ax.gif liepos men baigsiu praktika, tai zadu atsinaujint savo CV ir covering letter, tai tokia excited visa..vis galvoju kaip cia ka reikes parasyt blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2012 06 22, 20:04)
Na man tai ne del nervu, nes mane retai kada liecia auditai, bet aplink mane visi buna per daug uzsieme kad galetu pvz mane ko nors naujo ismokyt..bet nieko, ir be to ismokau begales dalyku smile.gif siaip ko as pasigedau labai, tai to jausmo kad kazka pabaigei..nes darbas tesiasi visada, nera taip kad pvz kaip univere kad parasai darba ir jis jau baigtas ir tada kita pradedi..kazkaip pasiilgau to, tai manau kad su projektais man dirbti butu idomiau, todel tokio darbo ir ieskosiuos  ax.gif liepos men baigsiu praktika, tai zadu atsinaujint savo CV ir covering letter, tai tokia excited visa..vis galvoju kaip cia ka reikes parasyt  blush2.gif thumbup.gif

Dabar kai tiek informacijos, tai pasirasyti gera CV ne problema mirksiukas.gif As labiau bijau interviu visada - ne del kalbos, kiek del kulturos, nezinau, kada dar mandagumas, o kada lindimas y viena vieta prasideda cia su ta anglu kultura lotuliukas.gif Tai vis nepataikau, tai per miela, tai per rusti biggrin.gif
Del mokymo tai taip, as ofise irgi esu su tuo susidurus - sededavau internete ir bimbinedavau, nes mano bose per daug uzsiemus buvo parodyti, ka toliau daryti lotuliukas.gif Bet ji uzsiemus buvo labiau kava ir cigaretem, nei darbais rolleyes.gif
Atsakyti