idomu ar yra cia mamyciu is airijos ikirtusiu accountant kursus ir darbus?
as galvoju eiti pasimokyti full-time nuo ateinancio rugsejo. as turiu matematikos bakalaura ir su skaiciukai gerai sutariu (labiausiai patinka statiska). su anglu kalba sutariu puikiai - vis dazniau prigaunu save angliskai galvojancia, kalbu ir rasau sklandziai jau seniai pasiziurejau darbu skelbimus - visai nemazai part-time darbuku accountancy srityje. dirbti puse etato yra mano svajone.
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 09, 21:16)
Bandysiu nuskanuoti knygute ir kaip nors emeilu atsiust pavyzdzius, kaip pasirasyt, jeigu ydomu
Dekui uz varga
QUOTE(dadaida @ 2012 04 16, 20:55)
labai priklauso mokslo lygis nuo pasirinktos kelgijos ar universiteto. ne visi jie yra darbdaviu pripazistami
Butu gerai, jeigu viskas butu taip paprasta. Pabaigiam darbdaviu vertinama univera/koledza ir vualia - darba gaunam Viskas bus daug sunkiau - norint rasti gera darba, reikia bent 2 metu patirties, o y jokia praktika neylysi kazko nepabaiges - tai vat toks uzburtas ratas. Plius 40% gauti darba manau yra ir laimes dalykas, ypac cia Anglijoje.
Papildyta:
QUOTE(D&R @ 2012 04 17, 00:53)
Dekui uz varga
Ner uz ka, jei kam buvo naudinga, veliau bandysiu nuskanuoti kai kuriuos chapterius, naudingus ruosiantis pokalbiui del darbo ir t.t.
na vat, atsiunte knygas ir visa programa. is viso 11 knygu:
1. basic accounting 1 AND 2 (STUDY MANUAL)
2. tas pats tik (revision kit)
3. basic cisting tutorial
4. basic costing workbook
5. Work effectively in accounting tutorial
6. Sage1
7. Sage2
8. Sage3
9. Sage4
10. Sage5
11. Sage6
12. sages CD
13. duomenu CD
14. Papke su studijavimo grafiku, paaiskinimais, kaip kur registruotis, kaip naudotis ir t.t.
Esme tokia, sudare man grafika,kad kursa issilaikyciau per 6 men, sausio 15d tipo viskas. gaunasi taip, kad knyga isstudijuot duoda 2men.Taciau jei sekasi greiciau, aisku galima vel keisti tvarkarasti, ir viska issilaikyti greiciau, priklauso kaip mokinsies. Viena junita duoda mokintis 3-4 savaites kzk (i viena junita ieina 3 galutines uzduotys ir 2 egzai, praktikos ir teorijos).keik perverciau knygas, tai tikrai nera sunku.pvz praktika netgi parodyta ka po ko spausti kad gautum tai ka reikia. o ir teorija neatrodo tokia baisi, nes daug pvz:)na dar snd nepradejau mokintis, tai kas ten zino kaip is tikro bus.kai iveiksiu pirma junita, tada ir paakysiu tiksliai:)))bet as manau kad man laaabai patiks bandysiu rimtai mokintis ir svajoju apie rudeni viska baigti nes jegos ir noras liejasi per krastus
Papildyta:
tik bek ir studijuok, nera ko laukti:)
6. Sage1
7. Sage2
8. Sage3
9. Sage4
10. Sage5
11. Sage6
12. sages CD
13. duomenu CD
14. Papke su studijavimo grafiku, paaiskinimais, kaip kur registruotis, kaip naudotis ir t.t.
Esme tokia, sudare man grafika,kad kursa issilaikyciau per 6 men, sausio 15d tipo viskas. gaunasi taip, kad knyga isstudijuot duoda 2men.Taciau jei sekasi greiciau, aisku galima vel keisti tvarkarasti, ir viska issilaikyti greiciau, priklauso kaip mokinsies. Viena junita duoda mokintis 3-4 savaites kzk (i viena junita ieina 3 galutines uzduotys ir 2 egzai, praktikos ir teorijos).keik perverciau knygas, tai tikrai nera sunku.pvz praktika netgi parodyta ka po ko spausti kad gautum tai ka reikia. o ir teorija neatrodo tokia baisi, nes daug pvz:)na dar snd nepradejau mokintis, tai kas ten zino kaip is tikro bus.kai iveiksiu pirma junita, tada ir paakysiu tiksliai:)))bet as manau kad man laaabai patiks bandysiu rimtai mokintis ir svajoju apie rudeni viska baigti nes jegos ir noras liejasi per krastus
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2012 04 16, 22:00)
idomu ar yra cia mamyciu is airijos ikirtusiu accountant kursus ir darbus?
as galvoju eiti pasimokyti full-time nuo ateinancio rugsejo. as turiu matematikos bakalaura ir su skaiciukai gerai sutariu (labiausiai patinka statiska). su anglu kalba sutariu puikiai - vis dazniau prigaunu save angliskai galvojancia, kalbu ir rasau sklandziai jau seniai pasiziurejau darbu skelbimus - visai nemazai part-time darbuku accountancy srityje. dirbti puse etato yra mano svajone.
tik bek ir studijuok, nera ko laukti:)
QUOTE(santine @ 2012 04 17, 23:24)
keik perverciau knygas, tai tikrai nera sunku.
paziuresim kaip pradesi mokytis ar viska suprasi Kiek mokejai jei ne paslaptis? Beje kokios firmos knygas atsiunte?
QUOTE(santine @ 2012 04 17, 21:24)
na vat, atsiunte knygas ir visa programa. is viso 11 knygu:
6. Sage1
7. Sage2
8. Sage3
9. Sage4
10. Sage5
11. Sage6
12. sages CD
13. duomenu CD
bet as manau kad man laaabai patiks bandysiu rimtai mokintis ir svajoju apie rudeni viska baigti nes jegos ir noras liejasi per krastus
6. Sage1
7. Sage2
8. Sage3
9. Sage4
10. Sage5
11. Sage6
12. sages CD
13. duomenu CD
bet as manau kad man laaabai patiks bandysiu rimtai mokintis ir svajoju apie rudeni viska baigti nes jegos ir noras liejasi per krastus
Oho, vien tik tas Sage Pvz pas mus darbe Sage niekas nenaudoja, o naudoja Agresso.
Dabar nesijuok, bet tas Sages CD tai instaliacinis kompaktas su programa?
Kokia saunuole, noreciau ir as tiek valios turet. O dabar norai yra super dideli, bet valios ir pastangu 0
QUOTE(D&R @ 2012 04 18, 23:10)
paziuresim kaip pradesi mokytis ar viska suprasi Kiek mokejai jei ne paslaptis? Beje kokios firmos knygas atsiunte?
na jau 2 skyrius mokinuosi, tai kol kas aisku viskas (kaip ir) nes viska lb paaiskina, trumpai, drutai aiskiai, ir lb daug pratybu su ats.mokejau vien uz kursus 620, bet plius reiks rytoj prisiregistruoti kad studente buciau, tai kainuos 116 svaru.egzus mokesiuosi atskirai kai eisiu laikyti
Papildyta:
QUOTE(Heizel @ 2012 04 19, 12:45)
Oho, vien tik tas Sage Pvz pas mus darbe Sage niekas nenaudoja, o naudoja Agresso.
Kokia saunuole, noreciau ir as tiek valios turet. O dabar norai yra super dideli, bet valios ir pastangu 0
jo, instaliac kompaktas su programa
Na, panikes ir as jungiuosi prie jusu accountancy studijuojanciu
Tai va, as pati studijuoju AAT koledze ir baigiau jau siemet level2 tik tais na, bet pradzia yra
Egliukasz, ar pavyko knygute nuskanuoti? As manau man taip pat praverstu, nes kiek bandau, niekas manes nenori, nes visiskai neturiu jokios ofisines patirties
Tai va, as pati studijuoju AAT koledze ir baigiau jau siemet level2 tik tais na, bet pradzia yra
Egliukasz, ar pavyko knygute nuskanuoti? As manau man taip pat praverstu, nes kiek bandau, niekas manes nenori, nes visiskai neturiu jokios ofisines patirties
QUOTE(Sigitute @ 2012 05 20, 17:00)
Sveikute, nelabai Bet artimiausia menesy bandysiu tai padaryt ir sukurt albumely fotki.com, kad bet kuri is ten pasiektumet
Ai nepergyvek, mums sunku susirast darba As turiu ofisines patirties, ir tai manes nieks nenori, nes is LT matyt Nes kai pasiziuriu, kai juodukai arba indai ateina ir no english, bet gauna darbus, tai.. Viskas tuo pasakyta, bet pasiduoti mes juk neketinam
Sveikos merginos,
Nesvaistykite pinigu us universitetus ar dar kokius distance learning. As pati baigineju paskutinius ACCA modulius ir mokiausi pirmus 4 kolege o kitus savarankiskai is ACCA LSBF video .
Galiu atvirai pasakyti kad neverta moketi tokiu pinigu, ypac jeugu nesi tikra kad atsipirks.. Kaip kuriu mano kolegos baige ACCA arba CIMA o dirba visiskai a kita.
Taigi jeigu norite mokytis sau patogiu laikiu ir be dideliu islaidu as galiu parduoti LSBF videos 2012 metu .n Turiu visus modulius ir plius :
Parduodu LSBF ACCA video paskaitas, vadovelius, meziaga,
I komplektą ieina priklausomai nuo modulio :
LSBF Class notes
BPP study text,
BPP practice and revision kit
BPP pass cards
Pass exam paper
Mock exams
BPP ipass
BPP success audio
Turiu visus modulio nu F1 iki P9.
Normali komplekto kaina apie £250 , Mano kaina £40
Pavyzdi galite pamatyti
http://www.youtube.c...h?v=sRLL9H9Pgdc
parasykite i mano email ernestuks@yahoo.com
Nesvaistykite pinigu us universitetus ar dar kokius distance learning. As pati baigineju paskutinius ACCA modulius ir mokiausi pirmus 4 kolege o kitus savarankiskai is ACCA LSBF video .
Galiu atvirai pasakyti kad neverta moketi tokiu pinigu, ypac jeugu nesi tikra kad atsipirks.. Kaip kuriu mano kolegos baige ACCA arba CIMA o dirba visiskai a kita.
Taigi jeigu norite mokytis sau patogiu laikiu ir be dideliu islaidu as galiu parduoti LSBF videos 2012 metu .n Turiu visus modulius ir plius :
Parduodu LSBF ACCA video paskaitas, vadovelius, meziaga,
I komplektą ieina priklausomai nuo modulio :
LSBF Class notes
BPP study text,
BPP practice and revision kit
BPP pass cards
Pass exam paper
Mock exams
BPP ipass
BPP success audio
Turiu visus modulio nu F1 iki P9.
Normali komplekto kaina apie £250 , Mano kaina £40
Pavyzdi galite pamatyti
http://www.youtube.c...h?v=sRLL9H9Pgdc
parasykite i mano email ernestuks@yahoo.com
as manyciau kad LABAI daug ka duoda CV irasas kad turi sertifikata ar diploma kad esi baiges kazka, o ne kad savamokslis. aisku, jei jau dirbi sioje srityje tai kita kalba, bet pvz man laaabai daug padeda mano tutor, o ir tie egzaminai ne ant "durniaus".jei jau moki pinigus, nori nenori teks pabaigti mokslus, o siaip turiu begale pavyzdziu is aplinkiniu tiek uk, kurie baige mokslus, turedami diplomus(ir lt pabaige univ.ir uk dar po univiera) neranda darbo, dirba visai kas ne su specialybe.galbut tik sesutes ir policininkai baige iskart 100% gauna darba labai neieskant, cia mano nuomone
QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 20, 16:01)
Sveikute, nelabai Bet artimiausia menesy bandysiu tai padaryt ir sukurt albumely fotki.com, kad bet kuri is ten pasiektumet
Ai nepergyvek, mums sunku susirast darba As turiu ofisines patirties, ir tai manes nieks nenori, nes is LT matyt Nes kai pasiziuriu, kai juodukai arba indai ateina ir no english, bet gauna darbus, tai.. Viskas tuo pasakyta, bet pasiduoti mes juk neketinam
na, neprarandu as vilties. kaip sakant someone gonna take a chance on me or on you or on both
bet tu tiesa sakai, nesuprantu, kaip tie rytieciai per tuos interviu sugeba smegenis supudrinti ir save parduoti. mala mala ir primala jie kazka matyt