na vat, atsiunte knygas ir visa programa. is viso 11 knygu:
1. basic accounting 1 AND 2 (STUDY MANUAL)
2. tas pats tik (revision kit)
3. basic cisting tutorial
4. basic costing workbook
5. Work effectively in accounting tutorial
6. Sage1
7. Sage2
8. Sage3
9. Sage4
10. Sage5
11. Sage6
12. sages CD
13. duomenu CD
14. Papke su studijavimo grafiku, paaiskinimais, kaip kur registruotis, kaip naudotis ir t.t.
Esme tokia, sudare man grafika,kad kursa issilaikyciau per 6 men, sausio 15d tipo viskas. gaunasi taip, kad knyga isstudijuot duoda 2men.Taciau jei sekasi greiciau, aisku galima vel keisti tvarkarasti, ir viska issilaikyti greiciau, priklauso kaip mokinsies. Viena junita duoda mokintis 3-4 savaites kzk (i viena junita ieina 3 galutines uzduotys ir 2 egzai, praktikos ir teorijos).keik perverciau knygas, tai tikrai nera sunku.pvz praktika netgi parodyta ka po ko spausti kad gautum tai ka reikia. o ir teorija neatrodo tokia baisi, nes daug pvz:)na dar snd nepradejau mokintis, tai kas ten zino kaip is tikro bus.kai iveiksiu pirma junita, tada ir paakysiu tiksliai:)))bet as manau kad man laaabai patiks

bandysiu rimtai mokintis ir svajoju apie rudeni viska baigti

nes jegos ir noras liejasi per krastus
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2012 04 16, 22:00)
idomu ar yra cia mamyciu is airijos ikirtusiu accountant kursus ir darbus?
as galvoju eiti pasimokyti full-time nuo ateinancio rugsejo. as turiu matematikos bakalaura ir su skaiciukai gerai sutariu (labiausiai patinka statiska). su anglu kalba sutariu puikiai - vis dazniau prigaunu save angliskai galvojancia, kalbu ir rasau sklandziai jau seniai

pasiziurejau darbu skelbimus - visai nemazai part-time darbuku accountancy srityje. dirbti puse etato yra mano svajone.
tik bek ir studijuok, nera ko laukti:)