Įkraunama...
Įkraunama...

Accounting mokslai

QUOTE(Evey @ 2014 06 17, 15:06)
Sveiki,

Keliu temą į viršų  4u.gif . Ar dar yra studijuojančių AAT 2 level kursus? smile.gif Šiandien eisiu į interviu dėl AAT kursų. Labai tikiuosi kad viskas bus gerai. Gal kas nors pradės šias studijas nuo rugsėjo?

sveika, kur studijuosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nawaksiuke @ 2014 07 06, 23:57)
sveika, kur studijuosi?  4u.gif

South Essex College mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evey @ 2014 07 07, 13:48)
South Essex College  mirksiukas.gif

sveika, kaip sekesi interviu? Ar studijuosi full time, ar part time? ir ar esi pries tai studijavus buhalerija? ir kuriam Campus studijuosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nawaksiuke: 07 liepos 2014 - 16:51
QUOTE(Nawaksiuke @ 2014 07 07, 17:44)
sveika,  kaip sekesi interviu? Ar studijuosi full time, ar part time? ir ar esi pries tai studijavus buhalerija? ir kuriam Campus studijuosi?

Sveika,

Per interviu buvo tik pristatyta programa, kas bus, ko tikėtis ir pan. Asmeniškai neklausė nieko. Vėliau atsišvietė turimus sertifikatus ir viskas. Buhalteriją studijavau 3 mėn, ir vėliau 10 metų dirbau buhaltere vienoje nedidelėje kompanijoje Lietuvoje.
Studijuosiu part time day Southend Campus. Man atrodo kad tokio pasirinkimo kaip full time ir nebuvo.
Gal irgi ketini studijuoti /ar jau studijuoji AAT?
Atsakyti
QUOTE(Evey @ 2014 07 07, 21:16)
Sveika,

Per interviu buvo tik pristatyta programa, kas bus, ko tikėtis ir pan. Asmeniškai neklausė nieko. Vėliau atsišvietė turimus sertifikatus ir viskas. Buhalteriją studijavau 3  mėn, ir vėliau 10 metų dirbau buhaltere vienoje nedidelėje kompanijoje Lietuvoje.
Studijuosiu part time day Southend Campus. Man atrodo kad tokio pasirinkimo kaip full time ir nebuvo.
Gal irgi ketini studijuoti /ar jau studijuoji AAT?

o kodel neemei AAT level 3? As esu baigus Lietuvoje bakalaura kolegijoje, tai nesinori mokintis vel kelis metus ta pati. Tai galvoju bandyt level 3. O vyras sako bandyk ACCA smile.gif)))) bet manau visu pirma reikia man nusiusti diploma i Naric smile.gif
Atsakyti
o kokia kaina pas jus ACCA? cia airijoj apie 11k euru, biskuti kanda jeigu darbdavys neapmoka...
Atsakyti
QUOTE(Nawaksiuke @ 2014 07 08, 13:29)
o kodel neemei AAT level 3? As esu baigus Lietuvoje bakalaura kolegijoje, tai nesinori mokintis vel kelis metus ta pati. Tai galvoju bandyt level 3. O vyras sako bandyk ACCA smile.gif)))) bet manau visu pirma reikia man nusiusti diploma i Naric smile.gif

Kadangi anglų kalba dar nėra mano stiprioji pusė, geriau pradėsiu nuo AAT2. Įvairūs terminai ir pati darbo specifika gali šiek tiek skirtis, nuo to ką aš dariau Lietuvoje, todėl norisi pradėti nuo pradžių.

Atsakyti
As jau gavau diploma AAT level 3, ieskaus darbelio pagal sia specialybe, bet kolkas nesekmingai,nes visiems reikia patirties, bet mano patirtis tik lietuvoje, tai kazin ar kam idomu tai.. bet gal kaip nors kada nors, labai laukiu level 4 kursu wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! smile.gif
Žiūriu, kad ši tema šiek tiek pamiršta, bet gal visgi kažkas sureaguos į mano užklausą smile.gif
Mano situacija tokia, kad aš prieš 6 mėn. atvykau į UK, tiksliau į Šiaurės Airiją ir planuoju studijuoti Accounting'ą. Pati esu Lietuvoje baigus ekonomikos bakalauro studijas, tad šiek tiek prie Accountingo esu lietusis, be to, turiu darbo patirties. Po studijų dirbau mažmeninės prekybos vadovės asistentė, kur dirbau su RIVILĖS programa, na o po to dirbau ofiso administratore, kur taip pat teko dirbti su buhalterine programa OPTIMUM. Tad su pirmine apskaita esu susipažinusi.
Čia tiek domėjausi Accounting studijomis, kad šiai dienai esu pasiklydusi. Visur kur kreipiausi mane su šiuo išsilavinimu nukreipė į ACCA studijas, tačiau vis kažko svarstau, bijau, galvoju ar verta.
Įdomu, ar tarkim išsilaikius kelis egzaminus jau padidėja šansas susirasti darbą Accounting srityje, kad ir kokios Accounts Assistant? Ką jūs manote? Gal kas turite patirties su šitais reikalais? Gal kas studijuojate ACCA?
Aš vis galvoju ar verta, nes egzaminų daug, kaina nemaža, laikas irgi brangus.
Dar buvau masčiusi pradėti nuo AAT ar ATI, kad nuo pat pradžių anglų kalboje galėčiau ir vėl susipažinti su apskaita.
Prašau labai labai Jūsų patarimo ir pagalbos, man jos labai šiuo metu reikia wink.gif

Iš anksto dėkojuĄ!!! 4u.gif
Atsakyti
as esu pabaigusi ATI ir noreciau kazkada gauti ACCA ar panausaus lygio kvalifikacija.
ATI man buvo palyginti nesunku, nes mano anglu kalba labai gera. islaikiau egzaminus top 10% visu studentu.
ACCA pati nemokesiu (virs 10k eur), o zadu isidarbinti kur darbdavys padengia tavo studiju islaidas.
noreciau daugiau patarti, bet kad nespejau pradeti dirbti, kai atsirado mazasis...
Atsakyti
Labuka, jautiena.

Ačiū už atsakymą. Na va būtent, kad ACCA studijų kainą priverčia pamastyti ar verta.
O prieš savo ATI tu turėjai kokį nors išsilavinimą?
Mano anglų k. nėra superinė, bet susišneku, net nežinau, kaip ją įvertinti, bet studijuoti nebijau ir noriu, tai kai yra noras, kalbos sunkumai man nemaišo, tikiuos taip ją dar labiau pramoksiu.
O ar tu manai, kad įmanoma susirasti darbą, kuriame darbdavys apmokėtų už ACCA studijas? Kaip tu turi tame darba įspūdingai pasirodyti, kad jis sumokėtų už tokias brangias studijas?

Atsakyti
as turiu matematikos bakalaura (lietuviska). dirbau nesusijusi darba, kai susigalvojau, kad noreciau patapti buhaltere.
ATI praktiniai dalykai, kaip pats accounting ir taxation yra nesunkus, zinai taisykles ir skaiciuoji pagal jas, o teoriniai dalykai kaip business management ir business law buvo sunkesni, nes humanitariniu dalyku as niekada nemegau. Law buvo bent jau idomus ir vadovelis parasytas labai grazia teisine kalba, o business management tai sh... pasaka, atsiprasant, prakeikiau as ji, nors egza islaikiau 71% - prasciausiai is visu dalyku per du metus.
apmokama ACCA lengviausia gauti, kai turi pvz bakalaura business ar pan, ir sukaupi kazkiek patirties dirbant accountant pozicijoj, nesvarbu kokioj, gali buti tik bookkeeping.
pasiziurek i darbo skelbimus, kur iesko part-qualified accountat, paprastai net sako aprasyme, kad expierence required ir ideal candidate plans to pursue his career in accounting (suprask nori studijuoti, kad igauti pilna kvalifikacija), o kartais net raso, kad apmokes studijas. darbadavys nuraso tavo studiju kaina, kaip biznio islaidas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 06 liepos 2015 - 20:07