Sveikos, merginos!
Žiūriu, kad ši tema šiek tiek pamiršta, bet gal visgi kažkas sureaguos į mano užklausą
Mano situacija tokia, kad aš prieš 6 mėn. atvykau į UK, tiksliau į Šiaurės Airiją ir planuoju studijuoti Accounting'ą. Pati esu Lietuvoje baigus ekonomikos bakalauro studijas, tad šiek tiek prie Accountingo esu lietusis, be to, turiu darbo patirties. Po studijų dirbau mažmeninės prekybos vadovės asistentė, kur dirbau su RIVILĖS programa, na o po to dirbau ofiso administratore, kur taip pat teko dirbti su buhalterine programa OPTIMUM. Tad su pirmine apskaita esu susipažinusi.
Čia tiek domėjausi Accounting studijomis, kad šiai dienai esu pasiklydusi. Visur kur kreipiausi mane su šiuo išsilavinimu nukreipė į ACCA studijas, tačiau vis kažko svarstau, bijau, galvoju ar verta.
Įdomu, ar tarkim išsilaikius kelis egzaminus jau padidėja šansas susirasti darbą Accounting srityje, kad ir kokios Accounts Assistant? Ką jūs manote? Gal kas turite patirties su šitais reikalais? Gal kas studijuojate ACCA?
Aš vis galvoju ar verta, nes egzaminų daug, kaina nemaža, laikas irgi brangus.
Dar buvau masčiusi pradėti nuo AAT ar ATI, kad nuo pat pradžių anglų kalboje galėčiau ir vėl susipažinti su apskaita.
Prašau labai labai Jūsų patarimo ir pagalbos, man jos labai šiuo metu reikia
Iš anksto dėkojuĄ!!!