p.s. kuriam kraste apsistojus esi?
Baigiau pernai AAT level 1. Toliau nestojau, nes ir taip sunkus metai buvo. Darbo realiai pradejau ieskotis pries pora men. Dar nei vieno interviu neturejau

Ir nepamirskit, geras CV reiskia ne maziau nei jusu diplomas

Egliukasz, 07 Bal 2012 - 19:14, parašė:
Egliukasz, 07 Bal 2012 - 19:14, parašė: ![]()
Esu dirbusi Accounting Assistant 8 menesius, mane prieme be jokiu diplomu ir tik su patirtim fabrike, mat Londone gyvenau tik beveik metus tada
Pasiseke kaip sakant, nes alga buvo maza, todel daug ko ismoke - abi puses islosem
Siaip is savo kolegiu esu girdejusi, kad labiausiai vertinamas yra ACCA, tad geriau investuoti daugiau, bet iskart sita pasibaigt, bus lengviau darbuka gaut. Plius gal kur volunteer pabandykit padirbt bent 3 menesius part-time - bus patirtis
![]()
Ir nepamirskit, geras CV reiskia ne maziau nei jusu diplomas![]()
![]()

tai pirmiausia ir yra AAT level 2, 3 ir 4. tada jau laikais egzaminus ACCA. siuo metu studijuoju su Open University level 2 AAT.
santine, 07 Bal 2012 - 21:40, parašė:
santine, 07 Bal 2012 - 21:40, parašė: ![]()
o tai pries acca nereikia jokiu kursu..?va taip tiesiai ir eini..?
Priklausomai, kokia patirty turit ir ka studijavot pries tai. Siaip labai subjektyvus dalykas ir ne visiems reikia nuo AAT pradet, bet priklauso nuo to, ka jau turite

Stai paprasciausias pavyzdys:
You have Your starting point
No previous qualifications - You should complete the final level of the AAT or FIA qualification first and then move on to your ACCA accounting qualification
Two A-Levels and three GCSEs in five separate subjects - including English and Maths Knowledge module
A non-relevant degree/NVQ/Other - Knowledge module
AAT Qualified - Skills module
CAT Qualified - Skills module
Degree in Accountancy, Finance, Law or Management - Knowledge/Skills module - Depends on specific degree exemptions
Kitur galima tiesiog pasibaigti modulius, laikomi egzaminai:
Maths
This space contains:
2 maths tests (40 questions each)
5 interactive maths learning modules
opportunity to give your feedback
English
This space contains:
An English listening test (12 multiple choice questions with audio)
A reading and use of English test (38 multiple choice questions)
opportunity to give your feedback
Kaip sakiau, cia subjektyvu ir priklauso nuo daugelio dalyku. Mano kolege iskart ejo y ACCA, nes turejo pasibaigus anglu ir matematikos modulius plius is vidurines atestate turejo gerus balus is anglu kalbos, matematikos ir fizikos egzaminu ir is IELTS 8

Egliukasz, 07 Bal 2012 - 20:14, parašė:
Egliukasz, 07 Bal 2012 - 20:14, parašė: ![]()
Esu dirbusi Accounting Assistant 8 menesius, mane prieme be jokiu diplomu ir tik su patirtim fabrike, mat Londone gyvenau tik beveik metus tada
Pasiseke kaip sakant, nes alga buvo maza, todel daug ko ismoke - abi puses islosem
Siaip is savo kolegiu esu girdejusi, kad labiausiai vertinamas yra ACCA, tad geriau investuoti daugiau, bet iskart sita pasibaigt, bus lengviau darbuka gaut. Plius gal kur volunteer pabandykit padirbt bent 3 menesius part-time - bus patirtis
![]()
Ir nepamirskit, geras CV reiskia ne maziau nei jusu diplomas![]()
![]()

manau tikrai pasiseke, nes as netoli Londono gyvenu ir siuntineju cv, sutinku vazinetis, bet nesiseka, aisku dar mazai laiko ir siuntineju..
O cv juk neprimeluosi, kad esi dirbusi buhaltere jei nesi

dadaida, 07 Bal 2012 - 23:45, parašė:
dadaida, 07 Bal 2012 - 23:45, parašė: ![]()
tai pirmiausia ir yra AAT level 2, 3 ir 4. tada jau laikais egzaminus ACCA. siuo metu studijuoju su Open University level 2 AAT.
kaip sekasi ar sunkus Level 2?
Egliukasz, 08 Bal 2012 - 00:06, parašė:
Egliukasz, 08 Bal 2012 - 00:06, parašė: ![]()
Priklausomai, kokia patirty turit ir ka studijavot pries tai.
nezinojau, kad is karto i acca galima stoti, as savo buvusio destytojo klausiau, tai sake ne

mergaites pasidalinkite kokiuose www ieskojote darbo/patirties ir t.t.
santine, 08 Bal 2012 - 21:33, parašė:
santine, 08 Bal 2012 - 21:33, parašė: ![]()
jei siek tiek turi supratimo tai nuo level 2 geras startas, as turejau grupioke, kuri dirba su sage yra accounting assistant ir neislaike 3 egzaminu is 5