Įkraunama...
Įkraunama...

Accounting mokslai

Labuka ir vėl 4u.gif

Taip, aš tokių skelbimų daug mačiau, kur ieško part-qualified accountant, tai čia ir reiškia, kad galbūt toje įmonėje darbdavys apmokės už tavo likusias studijas?

O tai aš galvoju, jei tarkim man pradėti ACCA pradžioj pačiai ir po truputį ieškot darbų šitoj srity, taip gal ir atsiras tas darbdavys, kuris man padės finansiškai padengti mano likusias studijas, kaip tu manai?

O dėl tų ATI studijų irgi truputį žiūrinėjausi, tai jos yra dviejų lygių kaip suprantu 4 level ir 5 level. Nelabai suprantu skirtumų tarp jų, gal tu gali paaiškinti. Kaip suprantu, jie abu trunka 2 metus. Tai dabar įpareigota būčiau 2 metus krimsti šitą ATI, po to kažkiek dar laiko ACCA. Atrodo logiškiau būtų eiti tiesiai į ACCA. Kaip tu manai? ax.gif

Beje, labai dėkoju už atsakymus thumbup.gif
Atsakyti
as pradejau su ATI, nes pabijojau, kad ACCA butu per sunku, visgi paskutini karta buvo studijuota pries 10metu. del ATI lygiu as nezinau, pas mus pietinej tik vienas lygis, fetac 6 level.
gauti ACCA kvalifikacija reikia butu isdirbus accountant pozicijoj 3.5 metu, paskutiniu 3 egzaminu net neleidzia laikyti, kol neturi 3.5m patirties. butent, kiek isdirbus, o ne kiek laiko studijavai. jie duoda apie 10metu sukaupti tai darbinei patirciai. egzaminu ir dalyku daug, bet gali pasirinkti kiek nori laikyti per semestra. ATI studijos garantuoja 3*, ACCA exemptions, t.y. nereikes laikyti pirmu triju ACCA egzaminu.
jeigu finansai leidzia, gali iskart applyint i ACCA, busimi darbdaviai teigiamai i tai ziuri, bet jeigu nepavyktu sekmingai isidarbint, kur apmoketu likusius modulius, arba egzaminu nepavyks iskart islaikyti, tai skaudziai atsieiti finansiskai. bet jeigu esi uzsispyrusi ir labai labai noresi - pavyks!

* nesu tikra del tu 3, galbut pasikeite dabar.
Atsakyti
Labuka, jautiena smile.gif

Ačiū už visus patarimus! Aš tikiuosi, kad man užsispyrimo ir noro užteks 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.. Na temele jau lb aptilus. Kas daugiau pasidalins savo patirtimi?
Atsakyti

Free Donate.

kindly share with me 

my email : harrygeo1423@gmail

Atsakyti

Free Donate.

kindly share with me 

my email : harrygeo1423@gmail.com

Atsakyti

Free Donate.

kindly share with me 

my email : harrygeo1423@gmail.com

Atsakyti

<a href="http://www.cheam.fctraining.org/"> Payroll Accounting </a>

Atsakyti

Our Sage Payroll training is suitable for anyone who is already studying and/or working within the accounting sector. Sage payroll is an immensely popular software and is used by big and small businesses all around the world. This Payroll course will give you an understanding of the concepts and working of the Sage Payroll software. Also, you will get a basic understanding of the manual payroll systems and how to submit RTI submissions to HMRC.

Individuals who are looking to be self-employed within the sector and want to start running their own practise will find this course to be extremely beneficial and invaluable as a starting platform. Having a certification to prove that you have completed this course will also help get into businesses who wish to start using payroll to process and record all of their payroll data.

http://www.colliers-...fctraining.org/

Atsakyti