Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jauniesiems įteikti dovaną ir gėles?

QUOTE(KasYra @ 2008 08 21, 12:47)
Iskilo man toks klausimas, kada reikia teikti dovanas jauniesiems?  ax.gif  Tik atvykus pas jaunuosius y namus ar kada? 4u.gif

Cia konkreciai klausiu apie tai, kada turi sveikinti poros jaunuosius, kurios atvyksta islydeti jaunuosius is namu mirksiukas.gif
Atsakyti
na man tai buvo nei šis nei tas kai visi pradėjo vokelius prie bažnyčios kaišiot.... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2008 08 21, 14:47)
Iskilo man toks klausimas, kada reikia teikti dovanas jauniesiems?  ax.gif  Tik atvykus pas jaunuosius y namus ar kada? 4u.gif

na, mums daug sveciu teike dovanas tada, kai grizom i pokylio vieta. Bet as buciau uz ta sanovine tradicija, kad dovanas atiduoda tevams. O jau mus po to apkabinimu pasveikinti gali. Nes man visai nepatiko ten stoveti ir visiems dekoti, o rankos pilnos geliu ir nespeji imti, turi kitiems atiduoti... Toks balaganas ir eile kaip prie duonos senais laikais... smile.gif
Atsakyti
Dažniausiai dovanos jauniesiems teikiamos, kai sugrįžta į pokylio vietą, po stalo atsikovojimo. Tada muzikantai duoda 10 minučių pertrauką ir pasako, kad žmonės gali sveikinti jaunuosius. Kad nesigautų "balaganas", reikėtų, kad jauniesiems padėtų svočia su piršliu.Tai iš anksto turi būti aptarta. Kai įteikiamos gėlės jauniesiems, šie jas perduoda svočiai ir kitam specialiai paskirtam žmogui. Taip nebūna jokių nesusipratimų.Kai kas jaunuosius sveikina ir metrikacijos skyriuje ar bažnyčioje . Tad jei įtaikiamos jiems gėlės, svočia su piršleliu paima jas, kad netrukdytų jauniesiems. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2008 08 23, 11:46)
Dažniausiai  dovanos  jauniesiems  teikiamos, kai  sugrįžta į  pokylio  vietą, po  stalo  atsikovojimo.  Tada  muzikantai  duoda  10  minučių  pertrauką    ir  pasako, kad  žmonės  gali  sveikinti  jaunuosius. Kad  nesigautų  "balaganas", reikėtų, kad  jauniesiems  padėtų  svočia  su  piršliu.Tai  iš  anksto  turi  būti  aptarta. Kai  įteikiamos  gėlės  jauniesiems, šie  jas  perduoda  svočiai  ir  kitam  specialiai  paskirtam  žmogui. Taip  nebūna  jokių  nesusipratimų.Kai  kas  jaunuosius  sveikina  ir  metrikacijos  skyriuje  ar  bažnyčioje . Tad  jei  įtaikiamos  jiems  gėlės, svočia  su  piršleliu  paima  jas, kad  netrukdytų  jauniesiems.  biggrin.gif

na kadangi visi vestuves švenčia skirtingai, tai ne visiem tie "stalų atsikovojimai" ir etc. galioja.
Mums kas susiprato dovanu i bažnyčią nenešt įteikė kai atvykom į šventės vietą, tiek prie bažnyčios tiek pokylio vietoje padėjo liudytojai. Dėl to reikėtų, jei patys nesusiprast, įspėt juos prieš vestuves.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 23, 12:20)
na kadangi visi vestuves švenčia skirtingai, tai ne visiem tie "stalų atsikovojimai" ir etc. galioja.
Mums kas susiprato dovanu i bažnyčią nenešt įteikė kai atvykom į šventės vietą, tiek prie bažnyčios tiek pokylio vietoje padėjo liudytojai. Dėl to reikėtų, jei patys nesusiprast, įspėt juos prieš vestuves.

Nesupratau. g.gif Stalo užėmimas dažniausiai būna.O jei nėra tokių dalykų, tai grįžus į pokylio vietą, kol susėdama už stalo, tada ir vyksta jaunųjų sveikinimai.
Atsakyti
kas nevažiuoja į pokylį sveikina prie bažnyčios ar santuokų rūmų, o kas važiuoja, dažniausiai sveikina jau vakare grįžus į banketą, elementaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lounge69 @ 2008 08 25, 22:34)
kas nevažiuoja į pokylį sveikina prie bažnyčios ar santuokų rūmų, o kas važiuoja, dažniausiai sveikina jau vakare grįžus į banketą, elementaru smile.gif

Be abejo biggrin.gif Aš apie tai ir kalbėjau biggrin.gif
Atsakyti
Siaip tai jaunieji turetu pasakyti kada jie nori buti sveikinami arba patys klauskite. Siaip daug kur dabar sveikinama atvykus i sventimo vieta,nes taip patogiau. O prie zakso ar baznycios sveikina tie kurie nepakviesti i puota biggrin.gif
Atsakyti
mums tai visi kurie buvo baznycioje prie jos ir suteike visas dovanas, o likusieji sodyboje. Kiek teko dalyvauti vestuvese dazniausiai taip ir buna ax.gif
Atsakyti
o galbut zinot kaip graziai ir idomiai priimti dovanas is giminaiciu, draugu...?
mano drauges vestuvese tai kai visi iteikinejo dovanas prieidavo prie ju, ten buvo stalas ant kurio buvo is kazko padaryta sirdis, tada iteikia dovana geles ir uzdega zvakute ir ja padeda i ta sirdi....na graziai atrode.... galbut turit ka pasiulyti daugiau?

aciu 4u.gif
Atsakyti
man tai patogiausiai ir atrodo tinkamiausiai dovanoti jau grizus i sventimo vieta. jauniesiems nereikia sukti galvos, kur tas dovanas padei, kad nenusimestu ir nereikia ju saugoti, kol visur vazinesi ax.gif
Atsakyti