Vieni svečiai sveikino po jungtuvių Kauno Rotušėj, kiti - grįžę namo, kai yra laiko po stalo išsipirkimo
Mus daugiausia sveikino prie baznycios, kadangi mes tuokemes tik ten ir sv. misiose dalyvavo labai daug sveciu, draugu, bendradarbiu. Gryzus i sale pasveikino tik tie kurie nebuvo baznycioje. O kur padeti geles bei dovanas - jokiu problemu nekilo, buvo mano tevai kurie viskuo ir pasirupino prie baznycios, gelytes buvo parveztos namo ir tvarkingai pamerktos
Kai buvo giminaites vestuves, ja taip pat sveikinome prie baznycios, nes tikroji santuoka ir izadai vyksta ten. Prie rotuses buvo vos pora zmoniu...
Kai buvo giminaites vestuves, ja taip pat sveikinome prie baznycios, nes tikroji santuoka ir izadai vyksta ten. Prie rotuses buvo vos pora zmoniu...
Mus sveikino prie baznycios visi, nes buvo ir kviesti atvykti ten, o kas nebuvo baznycioje (gal 2poros) pasveikino tik grizus i sventimo vieta, tuo paciu metu dar ir is geliu salono atnese 3 puokstes nuo draugu, kurie negalejo dalyvauti
Manau,kad galima butu pasveikinti prie baznycios ar santuokos rumu
Mano vestuvese buvo taip,kad geles gavome prie baznycios (i santuokos rumus nejom)... O dovanas iteike sodyboje
TAi man buvo labai fainai, nes poto tas gautas geles panaudojom stalo puosimui (sodyboje)...
TAi man buvo labai fainai, nes poto tas gautas geles panaudojom stalo puosimui (sodyboje)...
QUOTE(rallaa @ 2008 04 10, 11:33)
manau, kad isejus is baznycios ir nuejus prie masinu
nuejus prie masinu
As manau, kad tie, kad ateis prie CMB tai galima ten, o kas dalyvaus ir polylyje, tai tik ten, nes kur po to jauniesiems kist visas dovanas prie CMB ar baznycios.
pas mus ir buvo tokiu nesusipratimu... svecius kvieciau i baznycia, tai po ceremonijos beveik visi ir suteike geles, bet as buvau sakiusi sveciams, kad dovanu iteikimas ir fotografavimas vyks saleje kai jaunieji su poromis grys is gamtos atrode visiems aiskiai pasakiau, bet kai viena drauge iteike geliu, tai ir susirikiavo eilute sveciu norinciu padaryti ta pati nespejau nieko pasakyti kai paskendau gelese... kai poros pradejo iteikineti dovanas saleje kiti sveciai maciau labai nejaukiai svilkciojo vienas i kita... tad kad ir kaip norejau, to neisvengiau
o mes rasem pakvietimuose, kad mum nedovanotu geliu. Maziau rupesciu visiems
Nes pirmiausia - nemazai sveciu is kitu miestu, tai kam jiem lekt po miesta geliu ieskot ar is savo miesto visa kelia vezt;
paskui - tevai po baznycios tures lekt i kaima paimt mociutes, paskui i sodyba, ir jie tikrai netures laiko su gelem makaruotis;
- man tikrai ne geles rupes ta diena ir neturesiu laiko as jomis pasidziaugt, sale bus seimininku papuosta, o be to, bus vasara, tai lauke pilna geliu
- manau sveciams ir taip bus pakankamai islaidu, tai noretusi ir ju pinigus pataupyt
- nu o kas nores, tai tegu dovanoja, bet gales patys ir rupintis ju nugabenimu i sodyba.
Nes pirmiausia - nemazai sveciu is kitu miestu, tai kam jiem lekt po miesta geliu ieskot ar is savo miesto visa kelia vezt;
paskui - tevai po baznycios tures lekt i kaima paimt mociutes, paskui i sodyba, ir jie tikrai netures laiko su gelem makaruotis;
- man tikrai ne geles rupes ta diena ir neturesiu laiko as jomis pasidziaugt, sale bus seimininku papuosta, o be to, bus vasara, tai lauke pilna geliu
- manau sveciams ir taip bus pakankamai islaidu, tai noretusi ir ju pinigus pataupyt
- nu o kas nores, tai tegu dovanoja, bet gales patys ir rupintis ju nugabenimu i sodyba.
na mus sveikino saleje kur vyko visa puota,po jaunuju valso,o kad ir kokioj salej vyktu vestuve reikia apsirupinti vazomis.dazniausiai buna nuomuojamuose salese. mus tik pasveikina o as ta puokste i vaza ir nenuvyto,dar ilgai zydejo po vestuviu.
Iskilo man toks klausimas, kada reikia teikti dovanas jauniesiems? Tik atvykus pas jaunuosius y namus ar kada?