Prisišliesiu prie šios temos:).
Noriu paklausti labiau patyrusiųjų kaip elgtis šioje gan keblioje situacijoje man iškilusioje. Taigi:
Tuokiasi mano draugo brolis. Vestuvese busim pamergė ir pabrolys. mano draugas sugalvojo jaunavedžiams dovanotididelę materialinę ir išliekamąją vertę turintį daiktą (dėl konfidencialumo jo čia neminesiu
) ir jį išgraviruoti. Draugaujam dar gana neseniai (4 mėnesius), todėl visiškai suprantu pritariu ir nesipriešinu tam, kad jis jį graviruotų nuo savęs, a la " sveikinu. Brolis/švogeris" (kas ten žino kaip tas gyvenimas susiklostys
. Nenorėčiau, kad po kažkiek metų jo brolis pasižiūrėtų i tą daiktą ir pagalvotų - "va, čia brolis man padovanojo ir dar ......kaip ten ta?????"
)
Aš galvojau bent kokią gražia puokštę užsakyti prie viso to reikalo (vis ne tuščiomis). O dabar dar sužinojau kad tos dovanos vestuvių dieną net nespės į Lietuvą atvežti. Tai jis juos sveikins kažkada vėliau, artimo šeimos nario privilegija
. O kaip man dabar elgtis??? Išeina nei šis nei tas
. Jausiuos kaip tuščiom rankom į vestuves eidama
. Gal nuo savęs kokią dovanėlę susiorganizuoti????? bet pasitariau su viena drauge, tai jin išvis pasakė, kad jei einat kaip pora tai ir dovanoti turit kaip pora, o jei atskirai, tai išvis ko tu ten eini??? Gi tas brolis jo tai man niekas............ na nežinau nežinau..............
Iš anksto ačiū visiems už išsakytas mintis