QUOTE (Degute @ 2004 07 15, 22:47) |
Akropolio "Balionų šaly" pakuoja dovanas į balionus - prideda ten visokių spalvotų balioniukų, blizgučių, papuošia kaspinu ar irgi blizgučiais. Atrodo efektingai. Ir mačiau, kaip vienas vyrukas taip pakavo vokelį su pinigais. Gal tiks? |
Ačiū už gerą idėją
o as noriu pasisakyti del sveikinimu. Aisku lengviausia ir paprasciausia pasiklausti jaunuju ko jie nori. Bet siaip sveikina is kart po ceremonijos, paprastai, tie kas tik uzsuku pasveikinti, visi kiti sveciai sveikina jau paciam baliuky. ir gelytes sveikos ir dovanos nesulamdytos. Dabar del aprangos, jei sveciai ruosiasi visur su jaunaisiais vazineti tai savaime suprantama jie iskart ir ruosiasi, pasipuosia, o jei tik i baliuka eina tai manau i baznycia gali eiti apsirenge kaip nori. bent taip buvo per mano veseilia ir man labai tiko is esmes nelabai as kreipiau demesi kaip ten kas buvo apsirenge
Oi ir aciu uz geras dovanu vyniojimo idejas, butinai reikes pasinaudoti
Oi ir aciu uz geras dovanu vyniojimo idejas, butinai reikes pasinaudoti
QUOTE (kava @ 2004 07 15, 12:26) |
Patarkit, kaip originaliau padovanoti vokelį su pinigais? Gal kokį suvenyrą pridėti, kad nors koks atminimas liktų, kaip manot? Bet koks čia galėtų tikti? |
Na, mums teko savo vieniems ish artimiausiu draugu dovanoti vokeli ir labai nesinorejo tiesiog 'banalaus' balto (tais laikais dar nebuvo pirkti spec. vokeliu pinigams). Tai vyras ish faneros sukale toki nemazha 'vokeli', i ji supyleme visa skirta suma centais, apipavidalinome kaipt tikra laishka (uzhrashem adresa, antspaudu visokiu pridejom), ir dar spalvotom shirdelem apklijavom. Atrode ispudingai
QUOTE (Debesiukas @ 2004 07 16, 08:01) |
Na, mums teko savo vieniems ish artimiausiu draugu dovanoti vokeli ir labai nesinorejo tiesiog 'banalaus' balto (tais laikais dar nebuvo pirkti spec. vokeliu pinigams). Tai vyras ish faneros sukale toki nemazha 'vokeli', i ji supyleme visa skirta suma centais, apipavidalinome kaipt tikra laishka (uzhrashem adresa, antspaudu visokiu pridejom), ir dar spalvotom shirdelem apklijavom. Atrode ispudingai |
Oi, tikiu, kad atrodė , bet per žiauru būtų, pvz., 200 Lt pateikti centais
kai ejom i poras pas mano drauge, jie inirtingai prase tik pinigais. tai buvo tokia ideja - kad ideti vokeli i didele deze, ar kelias dezes-viena i kita, gal kokia malka ar plyta, kad sunkiau atrodytu, apristi popierium ir kaip dovana iteikti. bet paskui pamaniau, kad labai susinervins gave, nes sveikinom dar pries visas ceremonijas. tai iteikem paprastai vokelyje su atviruku
O paskui dar jaunieji banke turi 0,4 poc. mokesti nuo visos sumos sumoketi, kad tuos centus i popierinius pakeistu Juk neisi i parduotuves su maisu centu Nenoreciau as taip
QUOTE (kava @ 2004 07 16, 08:04) |
Oi, tikiu, kad atrodė , bet per žiauru būtų, pvz., 200 Lt pateikti centais |
Nu, nezhinau, ar per zhiauru - turejo gera atrakcija per medaus menesi, kol visus suskaichiavo (chia kaip puzli delioti) - labai jau idomu jiems buvo, kiek ten tu pinigeliu ish tikro
o jus man man patarkit einu i vestuves ir nebezinau
kokia suma man dovanoti Siaip galvojau kokia dovana nupirkti,
bet drauge speju noretu gauti pinigais, tai kiek man jai dovanoti? 100lt man, kaip studentei, jau labai daug , o 50 juk geda i ta vokeli idet
bet drauge speju noretu gauti pinigais, tai kiek man jai dovanoti? 100lt man, kaip studentei, jau labai daug , o 50 juk geda i ta vokeli idet
QUOTE(pompadur @ 2005 07 13, 13:52)
o jus man man patarkit einu i vestuves ir nebezinau
Jeigu tu eini viena, tai 50 Lt. visai normalu.
Man teko būti vestuvėse kur buvo dovanų įteikimo ceremonija. Kai piršliai išpirko stalą, tada salės vyduryje pastatė staliuką prie jo atsistojo jaunieji, piršlys atnešė konjako butelį ir kiekvienas svečias priėjęs pasveikina jaunuosius ir išgeria į jų sveikatą. Man visai patiko
Pas mus svečiai mus sveikino ir dovanas teikė jau grįžus į salę . Na kai katrie atėjo manęs išleist iš namų, tai namie įteikė . O su gėlėm irgi pasisekė. Maniškio brolis surinko visas gėles ir nuvežė pas mane į namus. Tai nieks nenuvyto
Šiaip tai reiketų dovanoti tokią sumą, kokią jaunieji ant tavęs išleidžia, aišku niekas ten nežino tiksliai, bet man atrodo, kad 50 Lt, kaip vestuvėms, tai šiek tiek mažoka. Bet čia tik mano nuomonė