QUOTE (ariete @ 2004 07 14, 23:04) |
Gal galit man paaiskinti viena dalyka, dar ne karto neteko buti vestuvese, tai net nezinau kaip daryti. Kai einama i ceremonija baznycioje, tai jau reikia eiti pasipuosus? Kaip i vakarine dali? Ar kaip? Ar tiesiog ka nors paprasto, o veliau grizti namo ir persirengi vakarinei daliai? Visai susipainiojau. |
mano sveciai po baznycios grizo persirengti
QUOTE (Ramunita @ 2004 07 14, 23:21) |
mano sveciai po baznycios grizo persirengti |
Žiūrėjau pažįstamų vestuvių kasetę, tai ten jaunųjų tėvai ėjo į bažnyčią ir santuokų rūmus dar ne vakariniais rūbais, svečiai irgi įvairiai.
Pas mus kiek žinau visi ruošiasi ateiti jau pasipuošę
Čia jau kaip kam patogiau.
QUOTE (ariete @ 2004 07 14, 22:04) |
Gal galit man paaiskinti viena dalyka, dar ne karto neteko buti vestuvese, tai net nezinau kaip daryti. Kai einama i ceremonija baznycioje, tai jau reikia eiti pasipuosus? Kaip i vakarine dali? Ar kaip? Ar tiesiog ka nors paprasto, o veliau grizti namo ir persirengi vakarinei daliai? Visai susipainiojau. |
pas mus i baznycia atejo tevai vienaip apsirenge, o i vakara - jau kitaip... kaip buvo su sveciais, kurie buvo kviesti, net ir nepamenu...
o ash manau, kad geles galima iteikti ir po bazhnycios... tiesiog kad butu paskui nors vienas zhmogus, kuris tas geles nuvezhtu i restorana ar i ta vieta, kur vestuves bus shvenciamos...
nes tasytis visa diena su ta puokshte - jokio malonumo
o vokelius ir kitas dovanas iteikinej adazhniausiai jau paciame baliuje... kai buvau daruges vestuvese, tai niekas dar prie stalo prisest nespejo. kai tik jaunieji atvazhiavo, taip ish karto sveikinimo ceremonija ir prasidejo...
kuo greiciau pasveikinsit, tuo greiaciu galesit shvesti ir neimti i galva "kada cia priejus ir pasveikinus?"
bet tai, aishku, tik nao nuomone. mes tai taip darytume
nes tasytis visa diena su ta puokshte - jokio malonumo
o vokelius ir kitas dovanas iteikinej adazhniausiai jau paciame baliuje... kai buvau daruges vestuvese, tai niekas dar prie stalo prisest nespejo. kai tik jaunieji atvazhiavo, taip ish karto sveikinimo ceremonija ir prasidejo...
kuo greiciau pasveikinsit, tuo greiaciu galesit shvesti ir neimti i galva "kada cia priejus ir pasveikinus?"
bet tai, aishku, tik nao nuomone. mes tai taip darytume
Patarkit, kaip originaliau padovanoti vokelį su pinigais? Gal kokį suvenyrą pridėti, kad nors koks atminimas liktų, kaip manot? Bet koks čia galėtų tikti?
manyciau, jog neturetum kvaishinti sau galvos... jei nenori dovanoti tiesiog balto vokelio - nusipirk arba spalvota, arba tiesiog grazhiai ji supakuok kaip dovana.
dar gali prideti grazhu atviruka su nuoshirdzhiais sveikinimais. tai ir bus atsiminimas
dar gali prideti grazhu atviruka su nuoshirdzhiais sveikinimais. tai ir bus atsiminimas
QUOTE (Katusik @ 2004 07 15, 13:59) |
manyciau, jog neturetum kvaishinti sau galvos... jei nenori dovanoti tiesiog balto vokelio - nusipirk arba spalvota, arba tiesiog grazhiai ji supakuok kaip dovana. dar gali prideti grazhu atviruka su nuoshirdzhiais sveikinimais. tai ir bus atsiminimas |
Nu aš irgi galvojau, kad gal per daug čia stengiuosi kažką tokio "išlaužti" , bet teka mano vaikystės gera draugė, o ir šiaip aš - nepataisoma perfekcionistė
QUOTE (kava @ 2004 07 15, 14:13) | ||
Nu aš irgi galvojau, kad gal per daug čia stengiuosi kažką tokio "išlaužti" , bet teka mano vaikystės gera draugė, o ir šiaip aš - nepataisoma perfekcionistė |
Knygynuose yra specialus vokeliai pinigams-taip ir uzrasyta ant kainos " vokelis pinigams" Tai jie labai grazus, geleti, taip idomiai islankstyti, palikta speciali vieta zodziams kokiems nors uzrasyti jeigu noras yra. Tai va, gali pasiieskoti
QUOTE (Vilmux @ 2004 07 15, 14:55) | ||||
Knygynuose yra specialus vokeliai pinigams-taip ir uzrasyta ant kainos " vokelis pinigams" Tai jie labai grazus, geleti, taip idomiai islankstyti, palikta speciali vieta zodziams kokiems nors uzrasyti jeigu noras yra. Tai va, gali pasiieskoti |
Oi, kokiam knygyne? Žiūrėjau anądien "Vagoj", nieko panašaus nemačiau Bet tikrai eisiu pažiūrėti dar kartą ir į kitus knygynus taip pat
QUOTE (kava @ 2004 07 15, 12:26) |
Patarkit, kaip originaliau padovanoti vokelį su pinigais? Gal kokį suvenyrą pridėti, kad nors koks atminimas liktų, kaip manot? Bet koks čia galėtų tikti? |
As siandien VAGOS knygyne maciau tokius vokelius- atvirutes. Ant virsaus parasyta "sveikinimai" (ar pan)- lyg atvirukas, o is tiesu ten vokas, i kuri galima pinigelius sudeti Man labai patiko, net pamaniau, kaip fainai kazkas sugalvojo
QUOTE (kava @ 2004 07 15, 13:26) |
Patarkit, kaip originaliau padovanoti vokelį su pinigais? Gal kokį suvenyrą pridėti, kad nors koks atminimas liktų, kaip manot? Bet koks čia galėtų tikti? |
Akropolio "Balionų šaly" pakuoja dovanas į balionus - prideda ten visokių spalvotų balioniukų, blizgučių, papuošia kaspinu ar irgi blizgučiais. Atrodo efektingai. Ir mačiau, kaip vienas vyrukas taip pakavo vokelį su pinigais. Gal tiks?