Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Visu tortukai nuostabus... 4u.gif Mano siandieninis,iskeliaujantis ryt 300 km.tikiuosi atlaikys smile.gif

,,Juodas miskas" sokoladine saldainiu mase,pastiliazas..
user posted image

Visoms graziu Sv.Velyku! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 06, 21:19)
Oi merginos Velykos nuo penktadienio wub.gif Labai labai wub.gif Galima įsivaizduoti kas čia darysis per Velykas biggrin.gif

Itariu kad darysis nieko,bus kaip ismire biggrin.gif

OHO kokia statinaite!!!! bigsmile.gif wau! thumbup.gif

@adrijos tas su rutuliukas vis dar akyse stovi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2012 04 06, 23:30)

gerulis bigsmile.gif

man @drijos rutulinis irgi lb patiko,toks kitoks smile.gif
Atsakyti
Bet as turbut plaukus greiciau nusirauciau kol tiek rutuliuku pridaryciau,nesusidraugauju as tu forma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 06, 12:56)
bigsmile.gif ... aš ją naudoju , kas gaunasi , galite vertinti iš mano tortų , nuostabi purda  wub.gif .

Papildyta:
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mano rytinukai .

"Persikinis "

Tas su gele tai atima zada.... grazus be galo... ta gele wub.gif wub.gif
O is ko burbuliukai? Is cukrines mases ?

QUOTE(Olesta @ 2012 04 06, 22:34)
nuostabūs tortai... wub.gif

vaisinis tortas, pastilažas

orchidejos kaip tikros 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(sarah- @ 2012 04 06, 23:30)
Visu tortukai nuostabus... 4u.gif Mano siandieninis,iskeliaujantis ryt 300 km.tikiuosi atlaikys  smile.gif

Nerealus thumbup.gif Super..... Labai labai smaikstus, zavus ir uztikrintai vyriskas tortas 4u.gif

Ech, noriu ir as taip moketi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 06 balandžio 2012 - 23:44
WOW kiek groziu bigsmile.gif saunuoles mergaities thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

--------
ta su zuikiu ir as planavau daryti biggrin.gif bet pabijojau kad darbo daug bus ax.gif
Atsakyti
saules zuiki,tu saunuole...fantastiski tortai...visi puikus,anciukai ar visciukai labai mieli,bet paskutinis su zibutem ir kregzdutem isverte is koto taip sakant..na toks jau mielas mano akiai.... wub.gif
Olesta,labai dailus tortai....orchidejos labai grazios...
sarash,duok cia ta statinaite...pravers per Velykas...... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 06 balandžio 2012 - 23:28

SOS !!!
mergaites, jej deti bananus i krema grietineles, ar reikia jos apslakstyti ko nors , kad jie nepajuodotu ???
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 07, 00:34)
SOS !!!
mergaites, jej deti bananus i krema grietineles, ar reikia jos apslakstyti ko nors , kad jie nepajuodotu ???

as tortuose ne spece, bet siaip zinau, kad bananai, obuoliai, bulves ir visi kiti juoduoti linke vaisiai ir darzoves islaiko sviesia spalva, gave rugsties...
Tai manau, kad citrinos sultys ar pamirkymas vandeny su citrinos rugstimi turetu padeti 4u.gif O jei pjaustysi girezinukais banana, tai tuos nupjautus galiukus tiesiog patepk su citrina ir jie nepajuos... O sonai, jei nesmulkinsi, bus nepazeisti ir siaip nepatamses mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 06 balandžio 2012 - 23:51
ACIUKAS 4u.gif
Papildyta:
Paziurejau tavo albumeli, labai grazius dalikelius darai bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kirbe, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aš supjaustytus bananus apšlakstau citrinos sultimis, kad nepajuoduotų 4u.gif

Sarah, statinaitė nereali!!! Jubiliatas tikrai labai apsidžiaugs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 07 balandžio 2012 - 05:49
idomu man pasidariau sventems savo megstama gaivu grietie su zele ir vaisiais ,bet kazin ar toki yra galimybe apyepri sviestiniu ir dendti pastiliazu ,jauciu usisneku as visai? o taip noriu ryte atsikelus imti ir daryti ka grazaus....patarkit merginos o dabar einu miegoti o jums labas rytas daugumai jau
Atsakyti