QUOTE(Bijuna @ 2012 04 06, 21:19)
Oi merginos Velykos nuo penktadienio Labai labai Galima įsivaizduoti kas čia darysis per Velykas
Itariu kad darysis nieko,bus kaip ismire
OHO kokia statinaite!!!! wau!
@adrijos tas su rutuliukas vis dar akyse stovi
QUOTE(sarah- @ 2012 04 06, 23:30)
,,Juodas miskas" sokoladine saldainiu mase,pastiliazas..
gerulis
man @drijos rutulinis irgi lb patiko,toks kitoks
Bet as turbut plaukus greiciau nusirauciau kol tiek rutuliuku pridaryciau,nesusidraugauju as tu forma
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 06, 12:56)
... aš ją naudoju , kas gaunasi , galite vertinti iš mano tortų , nuostabi purda .
Papildyta:
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mano rytinukai .
"Persikinis "
Papildyta:
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mano rytinukai .
"Persikinis "
Tas su gele tai atima zada.... grazus be galo... ta gele
O is ko burbuliukai? Is cukrines mases ?
QUOTE(Olesta @ 2012 04 06, 22:34)
orchidejos kaip tikros
QUOTE(sarah- @ 2012 04 06, 23:30)
Visu tortukai nuostabus... Mano siandieninis,iskeliaujantis ryt 300 km.tikiuosi atlaikys
Nerealus Super..... Labai labai smaikstus, zavus ir uztikrintai vyriskas tortas
Ech, noriu ir as taip moketi
WOW kiek groziu saunuoles mergaities
--------
ta su zuikiu ir as planavau daryti bet pabijojau kad darbo daug bus
--------
ta su zuikiu ir as planavau daryti bet pabijojau kad darbo daug bus
saules zuiki,tu saunuole...fantastiski tortai...visi puikus,anciukai ar visciukai labai mieli,bet paskutinis su zibutem ir kregzdutem isverte is koto taip sakant..na toks jau mielas mano akiai....
Olesta,labai dailus tortai....orchidejos labai grazios...
sarash,duok cia ta statinaite...pravers per Velykas......
Olesta,labai dailus tortai....orchidejos labai grazios...
sarash,duok cia ta statinaite...pravers per Velykas......
SOS !!!
mergaites, jej deti bananus i krema grietineles, ar reikia jos apslakstyti ko nors , kad jie nepajuodotu ???
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 07, 00:34)
SOS !!!
mergaites, jej deti bananus i krema grietineles, ar reikia jos apslakstyti ko nors , kad jie nepajuodotu ???
as tortuose ne spece, bet siaip zinau, kad bananai, obuoliai, bulves ir visi kiti juoduoti linke vaisiai ir darzoves islaiko sviesia spalva, gave rugsties...
Tai manau, kad citrinos sultys ar pamirkymas vandeny su citrinos rugstimi turetu padeti O jei pjaustysi girezinukais banana, tai tuos nupjautus galiukus tiesiog patepk su citrina ir jie nepajuos... O sonai, jei nesmulkinsi, bus nepazeisti ir siaip nepatamses
ACIUKAS
Papildyta:
Paziurejau tavo albumeli, labai grazius dalikelius darai
Papildyta:
Paziurejau tavo albumeli, labai grazius dalikelius darai
Kirbe, ačiū
aš supjaustytus bananus apšlakstau citrinos sultimis, kad nepajuoduotų
Sarah, statinaitė nereali!!! Jubiliatas tikrai labai apsidžiaugs
aš supjaustytus bananus apšlakstau citrinos sultimis, kad nepajuoduotų
Sarah, statinaitė nereali!!! Jubiliatas tikrai labai apsidžiaugs
idomu man pasidariau sventems savo megstama gaivu grietie su zele ir vaisiais ,bet kazin ar toki yra galimybe apyepri sviestiniu ir dendti pastiliazu ,jauciu usisneku as visai? o taip noriu ryte atsikelus imti ir daryti ka grazaus....patarkit merginos o dabar einu miegoti o jums labas rytas daugumai jau