Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 06, 13:56)

Mano rytinukai .

"Persikinis "

pašėlai mega_shok.gif nerealus grožis wub.gif Įsivaizduoju tokį vestuvinį...
Atsakyti
Nu ką, ir aš lepezinau baibokėlius šiandien tortui biggrin.gif Aišku, masė man nesigavo schmoll.gif Džiūvo stebuklingai greitai, tad nieko doro neišgaminau. Ale nenusimenu - nu, darysiu, darysiu ir visvien po kokių šimtėko tortukų gausis irnesakyk.gif
Prisižiūriu vat tokių tobulybių ir kasdien vis labiau noris pačiai bent truputėlį ką nors panašaus išgamint rolleyes.gif
Atsakyti
reikejo man biski palaukti ir taip pat daryti tik sviesta su pudra, o as su kondensovke. ir dabar baloj mano tortukas, o dar turbut perdaug sulaisciau biskvita, o gal apatinio sulaistyt nereikia ? g.gif
bet matyt per klaidas i tobulyna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 06, 17:36)
laba diena
as tokiu valgomu :-D tik foto kazkokia nelabai...niekaip nepagavau normaliai  g.gif
griliazinis puostas sokoladu.1300gr

ryt valgysiu  rolleyes.gif

WOW, kaip skaniai atrodo bigsmile.gif , ryt negalima valgyti doh.gif

=====

Gal kam patiks tokios puokstes is keksiuku sventiems thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 06 balandžio 2012 - 21:02
QUOTE(gizzmuke @ 2012 04 06, 20:47)
reikejo man biski palaukti ir taip pat daryti tik sviesta su pudra, o as su kondensovke. ir dabar baloj mano tortukas, o dar turbut perdaug sulaisciau biskvita, o gal apatinio sulaistyt nereikia ? g.gif
bet matyt per klaidas i tobulyna  4u.gif

Kai atsibodo terliotis su Šarlot kremu (beje, viskas su juo puiku, tik laiko atima), visad darau tik sviestas+kond. pienas. Viskas čiki, neturiu jokių problemų. Darau 1:1 santykiu (gramais).
Atsakyti
erikiuxxx va cia tai veiksmas vyksta wub.gif nu geras, man patinka, tiek daug keksisku vazonu, niam wub.gif
o kaip tie keksiukai pritvirtinti niekaip nedasunta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 06, 22:01)
WOW, kaip skaniai atrodo bigsmile.gif , ryt negalima valgyti doh.gif

aciu smile.gif
ai,kazkaip nesureiksminu sito dalyko blush2.gif
dar keletas
sita irgi pati valgysiu biggrin.gif
snikers 2600gr
user posted image
griliazinis 1500gr
user posted image
user posted image
2700gr
user posted image
varskinis karamelinis su persikais
user posted image
kazkaip nelygus atrodo,nors taip nera g.gif
Atsakyti
nuostabūs tortai... wub.gif

vaisinis tortas, pastilažas
user posted image

vyšninis karamelinis, pastilažas

user posted image
Atsakyti
Aciu, Elentari 4u.gif tepliosiuos ir as siuo kremuku, greiciausiai thumbup.gif

Nu negaliu i sita tema list doh.gif Kokie groziai wub.gif Pasijuntu tokia netikele lotuliukas.gif Bet, jauciu, cia nuo ankstyvos jaunystes rteikia visa ta daryt, kad jau taip tobulai gamintum biggrin.gif O as tai visa gyvenima svajoju, bet niekaip neprisiruosiu- laiko nerandu biggrin.gif
Atsakyti
Saules zuikuti kaip tu luksta kiausinio padarei blush2.gif
Atsakyti
Oi merginos Velykos nuo penktadienio wub.gif Labai labai wub.gif Galima įsivaizduoti kas čia darysis per Velykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 06, 23:10)
Saules zuikuti kaip tu luksta kiausinio padarei blush2.gif

paemiau rutulinio deziko dangtuka ir ant jo mases gabaliuka iskociota uzdejus iskart apipjausciau tuos''luzius''
Atsakyti