Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 06, 12:01)
blush2.gif ... ne viską , ta kur tavo įdėta , man nepatinka , joje yra sėlenų ( jei gerai pamenu ) , nuo jų masė įgauna pilkšvą atspalvį , bet pastilažas gaunasi irgi geras , tik va tas atspalvis ( kai palygini sudėjus gabaliukus ... su ta raudona , ar Dan cuker darytus  ) man nepatinka  blush2.gif .

o tai tau bigsmile.gif nepastebėjau...
Turbūt kiekviena atranda "savo" g.gif 4u.gif

QUOTE(gizzmuke @ 2012 04 06, 12:07)
sakykit, jei kas pirkot per ebay, su paprasta kortele atsiskaityti galima, ar jus turit kokia specialia  blush2.gif

Reikia skirtos internetiniams pirkimams,kurią už tam tikrą mokestį išduoda bankas 4u.gif
Atsakyti
Taip , męs kiekviena atsirenkame , kas mums tinkamiau , skaniau , patogiau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 06, 12:09)
Taip turi būti  smile.gif .

bet ant tortuku rasote su a gale, tai pagalvojau kad ir nikas galetu toks buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 04 06, 14:26)
Labai grazus. O kas cia per indas kur narcizai dziovinami?  blush2.gif Nepykit uz kvailus klausimus, nes as tik pradedanti ir planuoju geles bandyt lipdyt  ax.gif

Pamirsau pagirti @drij@ torta. Nu nerealus jis  4u.gif

Nieko nieko as irgi pradedancioji smile.gif cia mano irgi pirmas bandymas su narcizais vis nedrysdavau megint bet gi sakau koks velyku tortas be narcizu wub.gif o cia padeklas obuoliams kur parduotuvese sudeti buna blush2.gif nuejau ir pasiemiau- sake imk imk no problem biggrin.gif labai patogu gelem formuoti ypatingai gilesnis dar kur turiu graziai uzsiriecia lapeliai jame.

@adrij@ kaip visada grazuoliai wub.gif o su kuo tuos rutuliukus pirmajam tokius vienodus padaret?
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 06, 12:56)
bigsmile.gif ... aš ją naudoju , kas gaunasi , galite vertinti iš mano tortų , nuostabi purda  wub.gif .

Papildyta:
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mano rytinukai .

"Persikinis "

user posted image....user posted image
"Persikinis"

user posted image

Paziurejau Jusu tortu galerija. Nezinau ir kokius zodzius parinkti. Tobula. Jau tas zodis visiems igrises. Bet tiesiog per tpbula smile.gif TIk siaip idomu per kike laiko jus ismokot tokius tortus puosti. Mano didelis noras butu, bet ismokt graziai papuosti ir paprastai. Tik savo seimos sventems. Kol kas tik pasiziuriu, kazka pabandau ir tiek.
O Jums sekmes ir kuo daugiau geru ideju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 04 06, 07:28)
Boruzeee, nemesk kremo. Idek i mikruske ir pasildyk 15-20 sek, po to isplak. Kartais taip buna, kaip nesutampa sujungtu produktu temperaturos.

turbut taip ir buvo,nes ta mase kvepejo virtu kiausiniu, tai visgi ismeciau ir padariau nauja ir sildydama piena nuolat maisiau, manau kad kazkas gavosi, nes paziurejus tortas kaip sviestu apteptas. pirmam kartui neblogai. bet nepasiduosiu ir toliau darysiu kol iseis biggrin.gif

QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 06, 07:50)
Sviesto ir kondensuoto imu 1:1 gramais.Išplaku pirmiausiai svietą,tada po truputį pilu kondensuotą vis paplakdama. Sviestą ir kondensuotą visada iš vakaro išsiimu iš šaldytuvo,kad būtų vienodos temperatūros

jau uzsirasiau i savo receptu sasiuvini smile.gif aciu

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 06, 10:04)
Man pirma kart skistas buvo,, nes temperaturos skiresi kai sujungiau blush2.gif

O dabar dariau tai super ir labai skanus, bet as dar paprastu sausainiu dar imasiau (sutarkavus i miltus) Tai labai labai patiko thumbup.gif

kaip idomiai su sausainiais ir sita pabandysiu, bet veliau aciu uz patarimus
torta idesiu, kai jau bus paruostas viesam rodymui smile.gif
Atsakyti
sveikos, atnesu savo broka blush2.gif pabandziau daryti pastilaza, bet neisejo jis man, taigi liksiu geriau prie saldainiu mases blush2.gif pastilazas, ''varskinis gaivumelis'' su konservuotais abrikosais ir ananasais, 2,6kg user posted image
user posted image
Atsakyti
Turiu klausima.Noriu daryti tortuka krepseli velykoms (tikiuosi sykart krepselis pavyks rolleyes.gif )ir darysiu ta "pynima" ant sonu is sokoladines saldainiu mases bet neatsimenu ar butina aptepti sviestiniu kremu?Ar prilips ji man tik prie gietinele apteptu sonu?
Atsakyti
adrija, kaip gražu, ypač pirmas. su kokiu aparatu taip vienodai surutuliavot? g.gif blink.gif

*Jau buvo klausta prieš tai, bet pasikartosiu. Iš kur dažniausiai perkate dėžes tortams. Negi visos iš to instituto? Manau, kad turit susiradusios iš kur pigiau. g.gif Pasitaiko vienas kitas torto kepimas, nu reik įduot nors per galvą persiversk, negali dėžės iškast biggrin.gif

** Ir dar klausimukas. Kada jūs perkelinėjat tortą ant kartoninės servetėlės. ax.gif Net juokas ima iš saves. Nu joptararai, nu bijau kelt, bijau kad nesugadinčiau viso papuošimo, bijau kad per pus neperlūžtų. ax.gif doh.gif Žinau, kad jums juokingai skamba, bet nu yra kaip yra... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jumakavec: 06 balandžio 2012 - 14:13
Margaitės, padėkit prašau.. Dariau tortą su pastilažu, dabar noriu pabandyt su Marshmallow mase, bet nors užsimušk neberandu išsamaus aprašymo su foto, kurį dar vakar mačiau doh.gif Pagelbėkit prašau.. (kalbu ne apie tą, kur geltonai-žalia pirmame papuošimų puslapy). Arba parašykit kiek ir ko dėti, kad gerai gautųsi.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 04 06, 16:18)
Margaitės, padėkit prašau.. Dariau tortą su pastilažu, dabar noriu pabandyt su Marshmallow mase, bet nors užsimušk neberandu išsamaus aprašymo su foto, kurį dar vakar mačiau doh.gif Pagelbėkit prašau.. (kalbu ne apie tą, kur geltonai-žalia pirmame papuošimų puslapy). Arba parašykit kiek ir ko dėti, kad gerai gautųsi.. 4u.gif

Gal apie šitą kalbat? http://www.supermama...?...78104&st=48 čia iš 5 puslapio.
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2012 04 06, 16:41)
Gal apie šitą kalbat? http://www.supermama...?...78104&st=48 čia iš 5 puslapio.

doh.gif blush2.gif
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti