QUOTE(ramune.v @ 2012 04 19, 11:54)
*
Rasskee - nu labai grazi gelyte, isformuota man l. graziai, jei dar lapukai vos paseseliuoti butu tai visai liuks
cia su ck. pudra ir zelatina?
loret30- grazi ir spalva miela.
**Ant sl. beze man pastilazas paminksteja, bet nepasileidzia-tiesiog vos paminksteja ten kur lieciasi.
*
Aciu aciu, nors vakar bandziau kitaip truputi daryti, nes nelabai patiko man pastaroji
O paseseliuot bandysiu dar, pasidariau kelis varinatus, tai reiks bandyt apipurkst arba su teptuku, bet su juo vistiek krasciuku neprieisiu, tai nezinau dar. Be to, ta gelyte kur nuotraukoj daryta tik is zelatinos ir cukraus p. , tai gavosi lapukai tvirti, o kai apsidariau gelyciu dabar is pastilazo, tai jie man luzinet pradejo, trapus, ir net degtine aptepti negaliu
**O spalvos irgi paminkstejes nepaleidzia, nenudazo beze? Bet forma gi islaiko? Nes desiu panasias geles kaip kad ikelus buvau, tai baisu kad lapukai nesukristu vienas ant kito atidrege
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 19, 12:14)
Tie krastai man ekspromtu isejo
norejau zolyte padaryti , bet nesigavo, torto virsus darytas su zolytes antgaliu, tai sonus pabandziau su to trikampiu, kur skirtingi dantukai sonose.
O as is pradziu ne nesupratau apie ka kalbama, juk sonu pirmoje nuotraukoje nebuvo
Paskui tik dasuto paziuret kelias foto tolyn
Labai grazu
Reiks vogti ideja:) Tik nuolat susiduriu su problema, kad ir kaip graziai sonus su bezu ispaisyciau, idedu i tortine ir baigiasi grozis
Nes tortas tortinej jei truputi paverti i sona greit nuciuozia ir prilimpa, baisu, ir nesvarbu, ar tortine butu plastikine, ar kartonine dezute, tas pats. Patarkit, kaip Jus supakuojat tortus taip, kad jie neciuozinetu. O prie viso gerio, dauguma tortu, kuriu dekoracijos aukstesnes ir i dezutes netelpa standartines
P.s. del spalvytes, kaip isgauti ryskia raudona spalva niekas nepatars?