Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

KEILA<kokios geles wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
ASSENI ,vestuvinis tortukas l. grazus 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus .
Uzklausiau,paskui pati susiprotejau kad galima deti normalia barbe.
Be to ta speciali brangiai iseina,dar plius siuntimas
Atsakyti
Asseni -tavo tortai tai tikri sedevrai,labai meniski,nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ,o jau tortas su eziukais .....neturiu zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

saules-ziukuti -fantastiskas tortas su lokiukais,tokie meiluciai.... wub.gif wub.gif wub.gif

mano geliu puokste---cukrine geliu mase
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2012 04 16, 21:19)
mano geliu puokste---cukrine geliu mase

Meistre is didziosios raides
Atsakyti
Sveikos kepejeles mirksiukas.gif
Skaiciau, skaiciau, na ir atsistebet negalejau kokie nuostabus jusu visu darbeliai 4u.gif uzsikreciau ir as sita "liga" doh.gif
Dariau ir as keleta darbeliu,bet jie jusiskiams neprilygsta, dar man mokintis ir mokintis doh.gif Ir iskilo man klausimelis del puosimo masiu dazymos (pastiliazo ir beze). Turiu dazu miltukus ir nzn ar miltukus deti tiesiai i mase ar skiesti juos vandeniu ir tada deti?Ar "nepasileis" sios mases? Ir kaip jus zinot kiek deti tu miltuku (kad nepadauginti)? Daziau beze (miltukus pyliau tiesiai i mase),norejau ciut melsvos,bet padauginau,beto nepergeriausiai isimaise tie miltukai, gal per trumpai plakiau? Ir kaip jus zinot kiek mases reikia nusidazyti,kad butu ne per mazai ir ne per daug? blush2.gif
Atsakyti
Tik nesek kelias dienas temos, tai ojej groziu prideta, kad net zagtelejau biggrin.gif

Asseni mirksiukas.gif tortai tobuli! smile.gif ta panike ant arklio is zaislu istorijos blink.gif lygiai tokia pat kaip is filmuko ir tie eziukai wub.gif ir meskiukai wub.gif zodziu viskas wub.gif biggrin.gif

*saules_zuikutis* mieli meskuciai 4u.gif

*Keila* agu0na pasakiskos puokstes, pasigirsiu as irgi turiu tokiu keleta pagaminus blush2.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif
Keila, Aguona, labai grazios Jusu puosktes

Nevute,
tai ko nerodai ax.gif

Atsakyti
Nu pratesiu ir as padeka AguOnai uz perduotas zinias aciuks.gif
user posted image
ir dar viena:
user posted image
Atsakyti
Sveikos kpejeles,

Praeita savaitgali pabandziau pasigaminti pastilazo dekoracijoms lipdyti pagal Asseni recepta is dekoraciju temos, taciau jis napvyko man verysad.gif . Gaminau viska pagal recepta, bet mase gavosi pakankamai skysta, po kiek laiko pakietejo, bet taip ir liko tokia kaip gumine limpanti prie ranku, lipdyti nieko nepavyko. Bandziau iminkyti cukraus pudros daugiau, bet kuo daugiau minkiau tuo labiau mase lipo. Nezinau ka ne taip dariau verysad.gif . Gal kas galite patarti ka nors? Ar pasidalinti geru receptuku? As noriu gelyciu pasigaminti. O gal geriau gaminti kitokia mase, kuri butu tinkamiausia ?
Atsakyti
Asseni, saules zuikuti- Jusu tortai nuostabus, o apie aguOnos gėles tai net nėra ką šnekėti. TOBULYBĖ thumbup.gif galima jas tik girti ir grožėtis wub.gif
Atsakyti
Na kur jau cia,Auksiuke,nesikuklink nesikuklink-pati sparciai zengi mokytojos pedomis... wub.gif
Atsakyti
Asseni, žinok, tavo vestuvinis man iš galvos neiškrenta visą vakarą doh.gif Sakiau, pas mane nebus jokių tortų schmoll.gif Nu, bet pamačiau ir... doh.gif Dabar nebežinau, ką daryt, pasimečiau, pasiklydau planuose, o tas paveiksliukas niekaip neiškrenta iš galvos schmoll.gif wub.gif

Muggy, nežinau, kaip joms pavyksta tas pastilažas, nes man ir nepavyko schmoll.gif Tai aš gelbėjausi aliejaus įpildama blush2.gif Ir pavyko išgelbėt savo zuikius ax.gif
Atsakyti