Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Geltona @ 2012 04 06, 10:14)
Nu va blyn  doh.gif O ant pakelio tai didelėm raidėm "cukraus pudra" parašyta  doh.gif joptararai.

Gal galite foto pokiuko įdėti , nes jei parašyta cukraus pudra , tai neįsivaizduoju , ką jums mielasis parnešė g.gif .
Atsakyti
Mergaitės ar bandėt kuri ganaša daryti su baltu šokoladu?
Atsakyti
Merginos idejau i virsutine papuosimu tema nuorodele kaip narcizus daryti bet Diana1215 tai padare greiciau uz mane ax.gif o tai kaip man dabar savo istrint nes dabar jos ten dvi unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes o gal jus zinote kaip padaryti barbes sijono papuosima ta banguota jis toks grazus blush2.gif ir is jo jis daromas? ax.gif jai ne ce pataikiau atciprasau verysad.gif
Atsakyti
Niukse aš savo įdėtą ištryniau..
Atsakyti
Elentari labai grazus ir mieli tortukai thumbup.gif
@adrij@ jusu tortai be komentaru, jie tobuli thumbup.gif
erikiuxxx labai net vykes mcvynas thumbup.gif

as su tokiu kvailu klausimuku, kas yra tas MMG? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 06, 13:59)
Niukse aš savo įdėtą ištryniau..

Aaa OK tada tvarkoj nes as nemoku istrint savo zinuciu blush2.gif O beje kaip jus tai darote?
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 06, 10:41)
Gal galite foto pokiuko įdėti , nes jei parašyta cukraus pudra , tai neįsivaizduoju , ką jums mielasis parnešė  g.gif .

Foto net nereikia, šitą lenkišką parnešė doh.gif Lietuviška etiketė užlipdyta ir sudėtis parašyta kaip jau sakiau sacharozė, gliukozė (visgi ne fruktozė, o gliukozė)
http://www.cukier-kr...ty/Cukier-puder
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltona: 06 balandžio 2012 - 11:15
Merginos, patarkit prašau 4u.gif

Iškepiau Cipciuko Medutį, visą jau aptepiau tuo pačiu kremu. Dabar norėčiau padaryti panašų į tokį: user posted image
Tai klausimas: kuo geriausia dzibuoti, kokiu kremu? Sviestiniu, grietinėlės? Juodą kontūrą darysiu iš juodo šokolado.
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2012 04 06, 10:14)
Tai klausimas: kuo geriausia dzibuoti, kokiu kremu? Sviestiniu, grietinėlės? Juodą kontūrą darysiu iš juodo šokolado.

Tinka ir sviestinis,grietineles,ar aisingas,jei saldumos norit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2012 04 06, 12:14)
Merginos, patarkit prašau 4u.gif

Iškepiau Cipciuko Medutį, visą jau aptepiau tuo pačiu kremu. Dabar norėčiau padaryti panašų į tokį: user posted image

mano nuomone jus galite ir sviestiniu ir grietinele, kas jums skaniau, as pavyzdziui slapia beze apdzibuociau man ji skaniausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltona @ 2012 04 06, 11:14)
Foto net nereikia, šitą lenkišką parnešė  doh.gif Lietuviška etiketė užlipdyta ir sudėtis parašyta kaip jau sakiau sacharozė, gliukozė (visgi ne fruktozė, o gliukozė)
http://www.cukier-kr...ty/Cukier-puder

Čia ir yra cukraus pudra. Labai seniai teko naudot,fe fe fe,prasta schmoll.gif
Bet jeigu jau parnešė,tai sunaudokit,nemėtykit pinigų į šiukšlinę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 06 balandžio 2012 - 11:23