As barbes perku zaislu skyriuje,dazniausiai pas kiniecius,nes pigu...Nuemus rubelius,kojas apvynioju maistine plevele ir i torta.Rubelius atiduodu,kad paskui aprengtu lele.juk mazoms panelytems patinka leles.O tuo labiau lele nuo torto.
Papildyta:
Asseni,llaaabaaai grazu O ant vestuvinio torto virsutinio auksto Jus piesiate kuo?
QUOTE(AAI @ 2012 04 16, 10:47)
Asseni, O ant vestuvinio torto virsutinio auksto Jus piesiate kuo?
Cia aisingas
Asseni, nerealu
Dzokada, jei as gerai suprantu apie ka klausi, tai tikrai tiks Tie padeklai, kurie buna apie 1cm, gal net vos daugiau, storio, tikrai atlaikys torta. Nes jie pakankamai stori ir kieti. Siaip uzeik i tortine parde ir paziuresi, gal yra dvieju storiu, nes buna man rodos vieni kokie 9mm, kiti 12mm storio, bet tikrai atlaikys Bent 10-12kg
Dzokada, jei as gerai suprantu apie ka klausi, tai tikrai tiks Tie padeklai, kurie buna apie 1cm, gal net vos daugiau, storio, tikrai atlaikys torta. Nes jie pakankamai stori ir kieti. Siaip uzeik i tortine parde ir paziuresi, gal yra dvieju storiu, nes buna man rodos vieni kokie 9mm, kiti 12mm storio, bet tikrai atlaikys Bent 10-12kg
Asseni jūsų tortais belieka tik grožėtis ir grožėtis , jie begalo skoningi ir net labai norėdama nerasčiau prie ko prikibt , belieka tik apgailestaut , kad toks gržis suvalgomas
QUOTE(ramune.v @ 2012 04 16, 09:23)
o man tos netikros nepatinka kai maciau kaip mergytes akis blizgino kai lauke kol sumontuosiu as ta barbe is torto i tikra, tai cia jauciu koks vaikui nusivilimas butu kad ji i siukslyna eis
taip buvo krikstadukrai pries 2m tai patikekit vaikas dabar dar prisimine
taip buvo krikstadukrai pries 2m tai patikekit vaikas dabar dar prisimine
Pas kiniecius,arba Senukuose tikrai buna tokiu ir su rubeliais,bet cia zinoma,jei savam vaikui,nes ne 5 litai kainuoja,nebent uzsakovas sutiktu sumoket.
Grazuoliai tortukai visu
Keila- -baik sirdi skaudinti...
Asseni-jusu kuriniai isskirtiniai,su savo stiliumi-is visu torciuku galima atspet jusiskius-tai jau kaip parasas
Asseni-jusu kuriniai isskirtiniai,su savo stiliumi-is visu torciuku galima atspet jusiskius-tai jau kaip parasas
keila, nuostabios puokštės
saulės zuikuti, kokie atsiputę po bendro gyvenimo metų
asseni, tobula, atvirukai
saulės zuikuti, kokie atsiputę po bendro gyvenimo metų
asseni, tobula, atvirukai
Saules zuikuti - nu kokia man grazi ta meskyte kokios akys...
QUOTE(likta @ 2012 04 16, 13:38)
kokie atsiputę po bendro gyvenimo metų
metus laiko medu kopinejo,tai tokie va ir gavosi
QUOTE(*Keila* @ 2012 04 16, 13:50)
Saules zuikuti - nu kokia man grazi ta meskyte kokios akys...
aciu