Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(JurateL. @ 2012 04 15, 11:02)
Ramune, tikrai lėlytė labai proporcinga ir džiaugsmo tikriausiai ir tau ,ir kas gavo .

aciu, dziaugsmo tikrai man buvo kad pavyko biggrin.gif o gavo mano dukryte 3m proga biggrin.gif visos "seile padeje" ten stovejo, dar tiesa faina atrakcija kai jau reikejo pjauti greit ismontavau, uzdejau kojas ir rubelius-tai buvo labai smagu zaisti smile.gif
sterra - nematau ko cia juoktis, grazus tortukas thumbup.gif o jei kitam kartui aptepsit tuo paciu apacioje, kad nesisviestu spalva pries dzibuojant tai bus visiskai liuks.
O-RE-AR- wub.gif
simisimi84 - koks fainas smile.gif
ReNcYtEa- grazi jusu barbyte, graziai apdzibuota thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 15 balandžio 2012 - 17:20
QUOTE(ramune.v @ 2012 04 15, 18:12)
sterra - nematau ko cia juoktis, grazus tortukas thumbup.gif o jei kitam kartui aptepsit tuo paciu apacioje, kad nesisviestu spalva pries dzibuojant tai bus visiskai liuks.

aciu 4u.gif
na zinai, pries tokius kurinius palygint, tai mano .... blush2.gif
zinojau kad reikia aptepti, nes as perskaiciau kokias 4 temas (saziningai ), bet kadangi pirma karta dariau, neturiu nei priemoniu ir bijojau ar uzteks, o kol kas kepu savo seimynai ir kitus vaisinu lotuliukas.gif
tik va, niekas man ir neatsake i klausima, ar kita diena tie dzibukai sukieteja? ir pastovejus kambary, jie palieka tokie sausi, skanus lotuliukas.gif nes nzn ar teisinga ta beze padariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sterra @ 2012 04 15, 19:21)
aciu  4u.gif
na zinai, pries tokius kurinius palygint, tai mano ....  blush2.gif
zinojau kad reikia aptepti, nes as perskaiciau kokias 4 temas (saziningai ), bet kadangi pirma karta dariau, neturiu nei priemoniu ir bijojau ar uzteks, o kol kas kepu savo seimynai ir kitus vaisinu  lotuliukas.gif
tik va, niekas man ir neatsake i klausima, ar kita diena tie dzibukai sukieteja? ir pastovejus kambary, jie palieka tokie sausi, skanus  lotuliukas.gif nes nzn ar teisinga ta beze padariau  blush2.gif

jei slapia beze tai jie nebus visai kieti ir sausi. Cia jau taip butu su tikra beze. Sie kiek sutvirtes, apzius gal kiek susitrauks (todel gali isrysketi tarpukai-labiau prasisviesti tortas), bet bus minksti, nors skanus irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 13, 20:27)
Auksiuke, Labai grazu, spalva nuostabi wub.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 13, 20:43)

aciu aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles smile.gif
Gal galit pagelbeti, gal kuri zinote kur galima isigyti barbe torto gaminimui?
Buvau radus seniau internete, bet dabar neberandu verysad.gif
Kur jus uzsakinejate?
Sirdingai dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2012 04 16, 08:48)
Sveikos kepejeles  smile.gif
Gal galit pagelbeti, gal kuri zinote kur galima isigyti barbe torto gaminimui?
Buvau radus seniau internete, bet dabar neberandu  verysad.gif
Kur jus uzsakinejate?
Sirdingai dekoju  4u.gif

Prašome smile.gif
http://www.tastyfun....emones_ivairios
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif . Labai grazus visu tortai wub.gif

Mano vienas torciukas zaislu istorijos motyvais

Jesse ir arkliukas. Vaisinis tortas, pastilazas

user posted image
Atsakyti
Nu atvirutė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 04 15, 16:12)
O-RE-AR- :wub

Aciu

O su arkliuku superinis tortas,tikrai kaip atvirukas thumbup.gif
Atsakyti
Asseni nerealus grozis wub.gif

QUOTE(Bijuna @ 2012 04 16, 10:20)

o man tos netikros nepatinka schmoll.gif kai maciau kaip mergytes akis blizgino kai lauke kol sumontuosiu as ta barbe is torto i tikra, tai cia jauciu koks vaikui nusivilimas butu kad ji i siukslyna eis verysad.gif
taip buvo krikstadukrai pries 2m tai patikekit vaikas dabar dar prisimine doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 balandžio 2012 - 10:29
Tai tada žaislų parduotuvėje biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif . O man is vis plasmasines leles torte nepatinka, jeigu daryciau torta Barby tai lipdyciau pati ta lele

Dar keli torciukai

Vestuvinis baltas tortas 8 kg

user posted image

Eziuku vestuves biggrin.gif

user posted image

user posted image

Krikstynu torciukai

Tarp gelyciu

user posted image

Rudi meskiukai

user posted image

Atsakyti