Sveikos.
dariau sunelio krikstynoms.
o jums pastilazas irgi pradeda ''prakaituot'' ir blizget, saldytuve pabuves?
QUOTE(JustinaKind @ 2012 04 15, 10:45)
Taigi jis krikštynų tortas ir jis labai jaudinasi , o ištikrųjų, tai drėgmė eina iš torto ir kažkiek įtakos turi sviestinis lyginamasis sluoksnis, gal sviestuko daugiau reikėjo, o gal šaldytuvas labai šaltas, aš stengiuosi jį pareguliuoti, nes labai dideli temperatūriniai pokyčiai nelabai tortams patinka...mano subjektyvi nuomonė
QUOTE(JurateL. @ 2012 04 15, 11:09)
Taigi jis krikštynų tortas ir jis labai jaudinasi , o ištikrųjų, tai drėgmė eina iš torto ir kažkiek įtakos turi sviestinis lyginamasis sluoksnis, gal sviestuko daugiau reikėjo, o gal šaldytuvas labai šaltas, aš stengiuosi jį pareguliuoti, nes labai dideli temperatūriniai pokyčiai nelabai tortams patinka...mano subjektyvi nuomonė
o del dregmes, gali buti, cia gi oras labai dregnas. aciu uz atsakyma.
Rodausi ir aš kaip mums su dukra pavyko barbė Nu prisvilęs tas pirmas blynas,bet kitą sykį,jei darysiu,reiks bandyt apipjaustyt,nes mums tai jau stipriai per masyvus sijonas gavosi.Gyvai gal net ne taip galingai atrodo,kaip nuotraukoj. Bet mes vis tiek džiaugiamės,kad bent žinom,kad gaunasi
tortas Varškinis gaivumėlis
tortas Varškinis gaivumėlis
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 15, 13:09)
Rodausi ir aš kaip mums su dukra pavyko barbė
Šaunuolės,merginos,gražiai apdžibuota jūsų barbytė,o kad sijonas biškelį per daug pūstas tai-kaip noriu savo sijoną-taip nešioju
QUOTE(loret30 @ 2012 04 15, 14:22)
Šaunuolės,merginos,gražiai apdžibuota jūsų barbytė,o kad sijonas biškelį per daug pūstas tai-kaip noriu savo sijoną-taip nešioju
Mes nusprendėm, kad čia Lady Gaga
QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 15, 10:18)
o-re-ar.. labai primena vieną rusaitės tortuką, be galo gražūs abu... irgi tokį kada nors darysiu
Aciukas labai grazus torciukas
Ir jusu
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 15, 11:09)
Rodausi ir aš kaip mums su dukra pavyko barbė
Grazi ta barbe,juolab,kad pirma
Sveikos, mergaites, gal kur užmatėte pirkti pačių ploniausių vielučių (32 Nr.)gėlyčių darymui Nu taip rireikė ir kaip tik tokių niekur nerandu
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 15, 16:45)
Sveikos, mergaites, gal kur užmatėte pirkti pačių ploniausių vielučių (32 Nr.)gėlyčių darymui Nu taip rireikė ir kaip tik tokių niekur nerandu
turiu pirktas is cake deko.neturi siuo metu?
Butent ploniausiu ir neturi o 30 dydis neatstotu 32 ?
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 15, 17:16)
Butent ploniausiu ir neturi o 30 dydis neatstotu 32 ?
neisivaizduoju koks butu skirtumas,nes nelabai as tas vielutes naudoju
o jum daug ju reikia siuo metu?jei lb reikia ir nedaug,tai gal keleta savo atsiusciau