Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos.
dariau sunelio krikstynoms. smile.gif
user posted image
o jums pastilazas irgi pradeda ''prakaituot'' ir blizget, saldytuve pabuves? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JustinaKind @ 2012 04 15, 10:45)

o jums pastilazas irgi pradeda ''prakaituot'' ir blizget, saldytuve pabuves? g.gif

Taigi jis krikštynų tortas ir jis labai jaudinasi lotuliukas.gif , o ištikrųjų, tai drėgmė eina iš torto ir kažkiek įtakos turi sviestinis lyginamasis sluoksnis, gal sviestuko daugiau reikėjo, o gal šaldytuvas labai šaltas, aš stengiuosi jį pareguliuoti, nes labai dideli temperatūriniai pokyčiai nelabai tortams patinka...mano subjektyvi nuomonė rolleyes.gif
Atsakyti
labai gračios barbės 4u.gif
ir tas mėlsvas, o-re-ar.. labai primena vieną rusaitės tortuką, be galo gražūs abu... irgi tokį kada nors darysiu smile.gif

o čia mano, gal kas jau ir matė, bet rodau kas nematė smile.gif)
paprastas, snickers, 2,2 kg berods.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 15 balandžio 2012 - 11:18
QUOTE(JurateL. @ 2012 04 15, 11:09)
Taigi jis krikštynų tortas ir jis labai jaudinasi  lotuliukas.gif , o ištikrųjų, tai drėgmė eina iš torto ir kažkiek įtakos turi sviestinis lyginamasis sluoksnis, gal sviestuko daugiau reikėjo, o gal šaldytuvas labai šaltas, aš stengiuosi jį pareguliuoti, nes labai dideli temperatūriniai pokyčiai nelabai tortams patinka...mano subjektyvi nuomonė  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o del dregmes, gali buti, cia gi oras labai dregnas. g.gif aciu uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
Rodausi ir aš kaip mums su dukra pavyko barbė rolleyes.gif Nu prisvilęs tas pirmas blynas,bet kitą sykį,jei darysiu,reiks bandyt apipjaustyt,nes mums tai jau stipriai per masyvus sijonas gavosi.Gyvai gal net ne taip galingai atrodo,kaip nuotraukoj. Bet mes vis tiek džiaugiamės,kad bent žinom,kad gaunasi smile.gif
tortas Varškinis gaivumėlis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 15, 13:09)
Rodausi ir aš kaip mums su dukra pavyko barbė  rolleyes.gif 

Šaunuolės,merginos,gražiai apdžibuota jūsų barbytė,o kad sijonas biškelį per daug pūstas tai-kaip noriu savo sijoną-taip nešioju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 04 15, 14:22)
Šaunuolės,merginos,gražiai apdžibuota jūsų barbytė,o kad sijonas biškelį per daug pūstas tai-kaip noriu savo sijoną-taip nešioju  mirksiukas.gif

Mes nusprendėm, kad čia Lady Gaga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 15, 10:18)
o-re-ar.. labai primena vieną rusaitės tortuką, be galo gražūs abu... irgi tokį kada nors darysiu smile.gif

Aciukas labai grazus torciukas thumbup.gif

Ir jusu
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 15, 11:09)
Rodausi ir aš kaip mums su dukra pavyko barbė

Grazi ta barbe,juolab,kad pirma bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, gal kur užmatėte pirkti pačių ploniausių vielučių (32 Nr.)gėlyčių darymui g.gif Nu taip rireikė ir kaip tik tokių niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 15, 16:45)
Sveikos, mergaites, gal kur užmatėte pirkti pačių ploniausių vielučių  (32 Nr.)gėlyčių darymui  g.gif Nu taip rireikė ir kaip tik tokių niekur nerandu  verysad.gif

turiu pirktas is cake deko.neturi siuo metu?
Atsakyti
Butent ploniausiu ir neturi unsure.gif o 30 dydis neatstotu 32 ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 15, 17:16)
Butent ploniausiu ir neturi  unsure.gif o 30 dydis neatstotu 32 ? g.gif

neisivaizduoju koks butu skirtumas,nes nelabai as tas vielutes naudoju smile.gif
o jum daug ju reikia siuo metu?jei lb reikia ir nedaug,tai gal keleta savo atsiusciau biggrin.gif
Atsakyti