Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(dzokada @ 2012 04 14, 19:10)
kaaa? blink.gif  kad pirma karta girdziu......Agu0na tai kaip ten is tikro?  lotuliukas.gif

Galiu drasiai teigti kad ji gyvena U.K. ta ji pati cia yra sakiusi mirksiukas.gif Kaip ten sake Naitas Baznycia arti, bet dievas toli.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip kad ziurek kad gyvensit per keleta namu viena nuo kitos biggrin.gif

Agu0na visa savaitgali bus uzsiemusi, pirmadieni manau apsireiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 14 balandžio 2012 - 19:34
Nu tik nebuk cia pusdieni doh.gif O geliu grozis, puokstes, pakalnutes, zuvis, karunos wub.gif net nebeisvardinsiu visu smile.gif
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 14, 19:05)
Na,mergaitės,bijojusios barbės,žinokit jau "surinkau" Ir nieko ten sudėtingo  smile.gif

smagu thumbup.gif o man ir gavosi lengviau nei tikejausi biggrin.gif
Snikersas 3kg (pastilazo suejo 500g. smile.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 15 balandžio 2012 - 00:07
Nu va ramune,o ka mes sakem,nieko ten baisaus nera, o ziurek dar kokia superiska tau gavosi,ir liemuo teisingoj vietoj,ir sijonas proporcingas,saunuole! thumbup.gif

O DABAR PRASAU PATARIMO!

Zodziu gavau tokia uzklausa,nori vestuvinio (vien nuo to zodzio pagaugai eina,nes nesu dariusi) torto, 4 arba 5 aukstu,bet kad butu uzsienietiska bulka viduje. dabar man toks klausimas iskilo,kaip manot,ant ko ta torta reiketu deti? Ar reiketu pirkti normalu kieta padekla,ar islaikytu ta kur buna tortams is storesniu sidabrine lenta? g.gif unsure.gif sorry jei durnai cia paklausiau blush2.gif
Atsakyti
Atnesu ir as parodyt paprasta savo sventei daryta torciuka.
''vysninis tortas'',puostas pastilazu,aisingu,2,5kg.Sveciu buvo tik 6 zmones,bet mazai ir liko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 04 15, 01:02)
Nu tik nebuk cia pusdieni doh.gif O geliu grozis, puokstes, pakalnutes, zuvis, karunos wub.gif net nebeisvardinsiu visu smile.gif

smagu thumbup.gif  o man ir gavosi lengviau nei tikejausi biggrin.gif
Snikersas 3kg (pastilazo suejo 500g. smile.gif )
user posted image

barbe labai graziai isejo thumbup.gif taciau ir kita mergina galetu pasirodyti kaip jai pavyko savaja padaryt rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz barbes ivertinima smile.gif bijojau kad bus nestabili ir nesigautu nestuke.gif nes norejau be koju statyti biggrin.gif bet ne taip ir sunku kai pastilazas sukietejo tai ji ten kaip imurita buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 04 15, 01:02)

smagu thumbup.gif  o man ir gavosi lengviau nei tikejausi biggrin.gif

Eina sau kaip gražiai

smile.gif+2012 04 15, 08:20-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 15, 08:20)
ir kita mergina galetu pasirodyti kaip jai pavyko savaja padaryt  rolleyes.gif

Mano dar tik "surinktas" Va dukra jau trepsi-neduoda nei kavos išgert ramiai smile.gif ,kad greičiau suplakčiau šlapią bezę-labai jau jai knieti greičiau puošt. Mes ne pastiliažu šį sykį gražinsim torčiuką,tai taip įspūdingai tikrai nebus smile.gif
Atsakyti
4-5 aukštų tortą tai jau ant tvirtesnio padėklo reikia dėti, reikia pagalvoti, kaip jį transportuoti...
Atsakyti
Labas ,
man visu tortai nerealus bigsmile.gif saunuoles visos 4u.gif
vakar puosiau pirma kart torta su slapia beze, siandien ji sukietejo, ar taip ir turejo but blush2.gif ( as tik pradedanti esu, klaidu n... pas mane, ir cia zinau ka padariau blogai doh.gif , todel pamacius si tortuka nesijuokit is manes biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
Ramune, tikrai lėlytė labai proporcinga ir džiaugsmo tikriausiai ir tau ,ir kas gavo .

Dzokada, su tuo vestuviniu, tai jei jis tiek aukštų, tai tikrai 10 kg bus, o tokiam svoriui su kartoniukais geriau nepradek, nes turėjau tokį atvejį, kai svoris buvo toks, kad kartonas kazkiek sulinko bekeliant, tuomet itruko dengimas...geriau jau nežaist, o iškart ant stabiliai kieto paviršiaus daryti.

Sterra, kaip norisi pirštu brūkštelėti blush2.gif

O-RE-AR, tiesiog mano skonio tortas wub.gif

Olesta, žuviukas superinis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurateL.: 15 balandžio 2012 - 10:12
smile.gif+2012 04 15, 08:20-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 15, 08:20)
barbe labai graziai isejo  thumbup.gif  taciau ir kita mergina galetu pasirodyti kaip jai pavyko savaja padaryt  rolleyes.gif

na necituokite nuotraukų, to DARYTI NEGALIMA.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2012 04 15, 09:02)

O-RE-AR, tiesiog mano skonio tortas  wub.gif

Aciu jums.Ir man norejosi su daug daug geliu pasidaryt torta ax.gif
Atsakyti