Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(gita20 @ 2012 04 14, 11:29)
Sweikos, biski ne i tema pakl. Buvau radus tema, kurioje parduodamos formeles,  ispaudai ir, t.t... Bet neberandu, gal zinot kur ja rasti:)?

gal čia http://www.supermama...;#entry54935883 ?
Atsakyti
Olestuk o ten sokoladinis pertepimas ar ten biskvitas? labai jau skanus tas pjuvis, atsirieksiu maziuka gabaliuka. tikiuosi nesupyksi, taip dabar kava gerdama uzsinorejau biggrin.gif

Tiesa gal kas gali pasakyti ta aguonos mase gelyciu kiek ilgai gali stoveti? ar visai geriau nelaikyuti. pas mane liko ir jau antra savaite bus tai bijau kad gal jau bloga? ar dar galiu geles is jos pasidaryt? aciu kas atsakys. 4u.gif
Atsakyti
Na jau Keilos geles, tai doh.gif thumbup.gif thumbup.gif
gal norit ikelt video reportaza kaip jas taip ismokt daryt ir nudazyt biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
jokios ten mergaitės naujienos nėra, tiesiog per Velykas turėjau vieną likusį Asseni šokoladinio torto biskvitą, dasikepiau du baltus ir pertepiau grietinėlės, varškės ir persikų kremu, kartais dedu vien baltus biskvitus, kartais vien kakavinius, kartais dedu persikus ir bananus, kartais tik persikus... tortas visokiomis variacijomis yra labai skanus...ne visi mėgsta baltus, ar šokoladinius biskvitus, tai aš Velykoms pasidariau mix'ą ir mano nuostabai buvau pati sužavėta, skonis buvo tikrai liuks, mūsų tebuvo 8 -iese, mes su vyru ir 6 vaikai, tai sulapnojom didžiulį tortą per dieną blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 04 14, 13:53)
jokios ten mergaitės naujienos nėra, tiesiog per Velykas turėjau vieną likusį Asseni šokoladinio torto biskvitą, dasikepiau du baltus ir pertepiau grietinėlės, varškės ir persikų kremu, kartais dedu vien baltus biskvitus, kartais vien kakavinius, kartais dedu persikus ir bananus, kartais tik persikus... tortas visokiomis variacijomis yra labai skanus...ne visi mėgsta baltus, ar šokoladinius biskvitus, tai aš Velykoms pasidariau mix'ą ir mano nuostabai buvau pati sužavėta, skonis buvo tikrai liuks, mūsų tebuvo 8 -iese, mes su vyru ir 6 vaikai, tai sulapnojom didžiulį tortą per dieną  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif Tai dar jūs ne patys didžiausi saldžiaėdžiai -per Velykas mes keturiese patvarkėm virš 3 kg sveriantį Maskarponės tortą ,o tiksliau aš ir sūnus,nes vyrui ir dukrai šitas tik šiaip sau pasirodė,tai paragavo po gabaliuką,o aš ir mano devynmetis taip jau nuo dūšios pasivaišinom blush2.gif Antrai dienai mums liko tik po gabaliuką doh.gif
Atsakyti
Su praejusiom sventem visas! bis.gif
Keila,man belieka tik burna atidaryti ir nieko daugiau negaliu,tik verkt is pavydo..kaip as noriu nors truputi taip ismokt...(Aguonele,gal kartais pro Airija prasuksit kada,cia ir tavo pasekeju pilna mirksiukas.gif )
Ir visu kiap visa laik tortukai mmm...
Ikeliu ir as pavasariska,"Pati skaniausia",dangtis-vafliai pertepti sokoladiniu kremu su riesutais, saldainiu mase,geliu mase..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2012 04 14, 13:07)
Su praejusiom sventem visas!  bis.gif
Keila,man belieka tik burna atidaryti ir nieko daugiau negaliu,tik verkt is pavydo..kaip as noriu nors truputi taip ismokt...(Aguonele,gal kartais pro Airija prasuksit kada,cia ir tavo pasekeju pilna  mirksiukas.gif )

Jau jei suktu i 'sita' gala,tai prie to pacio gal ir i UK? blush2.gif hihihi.gif

Labai grazutis tortas,o Olestos labai patiko tokia sakyciau riebi zuvike thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 14, 14:02)
lotuliukas.gif  Tai dar jūs ne patys didžiausi saldžiaėdžiai -per Velykas mes keturiese patvarkėm virš 3 kg sveriantį Maskarponės tortą ,o tiksliau aš ir sūnus,nes vyrui ir dukrai šitas tik šiaip sau pasirodė,tai paragavo po gabaliuką,o aš ir mano devynmetis taip jau nuo dūšios pasivaišinom  blush2.gif  Antrai dienai mums liko tik po gabaliuką  doh.gif

nu mes mielai būtume patvarkę ir daugiau, nesitikėjau, kad taip sueis biggrin.gif o žuvis tai 3 kg... šiandien vėl kepamės tortuką, nes jau į mane kreivai žiūri vaikai, didžioji kepa biskvitą, kepina riešutus, teps šokoladinį, o aš į darbą susitepiau tokį pat varškės, tik su šokoladiniais biskvitais, sulaisčiau amaretu, pasmaližiausiu su kolektyvu, jau senai verkia, kad nebeatnešu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
smile.gif+2012 04 14, 10:55-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 14, 10:55)
Na jau Keilos geles, tai
gal norit ikelt video reportaza kaip jas taip ismokt daryt ir nudazyt 

reiktu filmuoti tada apie 10 val. kaip ta puokste daroma
Bet rezultatas atperka visus vargus biggrin.gif Vyras manes paklause negi si "plastmasine" biggrin.gif puokste yra valgoma doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dzokada @ 2012 04 14, 15:59)
Jau jei suktu i 'sita' gala,tai prie to pacio gal ir i UK?  blush2.gif hihihi.gif

Labai grazutis tortas,o Olestos labai patiko tokia sakyciau riebi zuvike  thumbup.gif

tai kad kiek zinau Agu0na U.K. ir gyvena ax.gif Pasiteirauk gal kaimynes esat hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2012 04 14, 16:24)
nu mes mielai būtume patvarkę ir daugiau, nesitikėjau, kad taip sueis biggrin.gif o žuvis tai 3 kg... šiandien vėl kepamės tortuką, nes jau į mane kreivai žiūri vaikai, didžioji kepa biskvitą, kepina riešutus, teps šokoladinį, o aš į darbą susitepiau tokį pat varškės, tik su šokoladiniais biskvitais, sulaisčiau amaretu, pasmaližiausiu su kolektyvu, jau senai verkia, kad nebeatnešu  lotuliukas.gif

...

manes irgi kolektyvas laukia gryztant is dekreto biggrin.gif Nors karts nuo karto pasirodau pas juos su tortuku biggrin.gif Bet man Olesta tavo valgomi tortai visi thumbup.gif O kaip tu cukru prie vaisiu prilipini? Gal plaktu kiausinio baltymu ir tada thumbup.gif volioji cukruje?

! 
Nuotraukos necituojamos !

moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 balandžio 2012 - 07:39
Na,mergaitės,bijojusios barbės,žinokit jau "surinkau" Ir nieko ten sudėtingo smile.gif
Atsakyti
nuploviau, kiek apsausinau uogas ir dar drėgnas pavoliojau cukruje, niekur nemirkiau specialiai...
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 04 14, 16:19)
tai kad kiek zinau Agu0na U.K. ir gyvena  ax.gif  Pasiteirauk gal kaimynes esat hihihi.gif

kaaa? blink.gif kad pirma karta girdziu......Agu0na tai kaip ten is tikro? lotuliukas.gif
Atsakyti