aš tai vistiek manau , kad keila daug pasdiekssss
QUOTE(linette @ 2012 04 13, 22:29)
o tu ką bene tipo keila tas puokštes pati ir nulipdei
aš labai pagalvojau ir supratau , kaad nieko ir nesupratau, bet tavo du rankai yra sutverti tam ,kad kurt stebuklus , gal ne iš kartr bet tu manau pasdieksi .....
aš labai pagalvojau ir supratau , kaad nieko ir nesupratau, bet tavo du rankai yra sutverti tam ,kad kurt stebuklus , gal ne iš kartr bet tu manau pasdieksi .....
nu pati pati, o kas gi daugiau. kai gera mokytoja turi, tai, kur nelipdysi tokiu groziu
o uz mano rankai tai jau dekui
QUOTE(linette @ 2012 04 13, 22:52)
ania, nu gerai, tada daug pasdiekssssiu
dzokada - o tu kartu eisi?
QUOTE(*Keila* @ 2012 04 13, 23:53)
Ne... nu as be zodziu cia vis netruksta kuom stebetis as sakau sitas forumas nemirtingas ir jus man pasakykit kiek laiko reikia nulipdyti tokiai puokstelei? O dar matau kad pas jus irgi lelius yra kokiu paros metu lipdot tokius sedevrus
QUOTE(zibute77 @ 2012 04 13, 21:41)
kiek mazdaug laiko buvo geliu puokste daryta? ir ta mase geliu, pagal aguonos recepteli kur reik laikyti, ir kieik ilgai? nes visgi ten dedasi kiausinio baltymas.
ilgai, tikrai ilgai nedaug dar puokščių darius, tai viena va tokia tikrai kokias 7-8 val užima, tikiuosi, kad greitai pramoksiu ir bus daug greičiau Dariau pagal aguonos įkeltą receptą, palaikiau masę šaldytuve per naktį ir pirmyn.
Adrija, nuostabūs torčiukai Akys ir siela atsigauna
Keila, fantastiškos puokštės smagu matyti kuriamus šedevrus.
Labas rytas kūrėjos Aš esu pastovus svečias šioje temoje, taip gera akis paganyti po šedevrus. O kad puokštės yra ne tikros tiesiog patikėti sunku, kažkas nuostabaus
Aš pirmą kartą dariau tortuką su papuošimais ir pastilažu, tai visur brokas brokas, bet svarbiausia buvo labai skanus Viduje snikersas. Na įdedu, kad ne vien idealūs tortai būtų
Aš pirmą kartą dariau tortuką su papuošimais ir pastilažu, tai visur brokas brokas, bet svarbiausia buvo labai skanus Viduje snikersas. Na įdedu, kad ne vien idealūs tortai būtų
QUOTE(AIRA @ 2012 04 14, 08:17)
Nieko čia kreivo,nieko šleivo. Labai gražu
O kur tas aguonos masės receptas? Nerandu viršutinėje temoje .
afygieeeetttttt, kokie tortai, kaip prisimenu pirmąsias tortų papuošimų temas, tai nerealiai Jumis džiaugiuosi
karpis pusryčiams atvelykiui, varškės tortas su vaisiais, pastilažas
Krikštynų meškiukas mėnulyje, snikersas pastilažas
varškės tortas su vaisiais, pastilažas
mano ir mano krikšto dukros jungtinis darbelis, jos draugei, mano indėlis tik toks, kad nupirkau produktus ir sviestiniu kremu išlyginau tortą, visa kita jos darbas...
varškės tortas su vaisiais
Krikštynų meškiukas mėnulyje, snikersas pastilažas
mano ir mano krikšto dukros jungtinis darbelis, jos draugei, mano indėlis tik toks, kad nupirkau produktus ir sviestiniu kremu išlyginau tortą, visa kita jos darbas...
QUOTE(Olesta @ 2012 04 14, 09:01)
nelaimingas karpis
jau kaip noriu išmokti marškinius taip kokybiškai "pasiūti "
karta auga, labai
čia naujiena pakvipo ten šokoladinis biskvitas vienas yra?
QUOTE(AIRA @ 2012 04 14, 10:17)
Labas rytas kūrėjos Aš esu pastovus svečias šioje temoje, taip gera akis paganyti po šedevrus. O kad puokštės yra ne tikros tiesiog patikėti sunku, kažkas nuostabaus
Nu tai kad nematau as to broko .Tikrai viskas graziai islyginta labai liu
QUOTE(Olesta @ 2012 04 14, 12:01)
1.mano ir mano krikšto dukros jungtinis darbelis, jos draugei, mano indėlis tik toks, kad nupirkau produktus ir sviestiniu kremu išlyginau tortą, visa kita jos darbas...
2. varškės tortas su vaisiais
2. varškės tortas su vaisiais
1. matosi kad talentas visoj seimoj labai saunus tortulis otks nei perdaug nei permazai
2. aga tikrai kokia tai naujove cia du skirtingi biskvitai