Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

aš tai vistiek manau , kad keila daug pasdiekssss lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 04 13, 22:29)
o tu ką bene tipo keila tas puokštes pati ir nulipdei  g.gif
aš labai pagalvojau ir supratau , kaad nieko ir nesupratau, bet tavo du rankai yra sutverti tam ,kad kurt stebuklus , gal ne iš kartr bet tu manau pasdieksi .....

nu pati pati, o kas gi daugiau. kai gera mokytoja turi, tai, kur nelipdysi tokiu groziu biggrin.gif
o uz mano rankai tai jau dekui lotuliukas.gif

QUOTE(linette @ 2012 04 13, 22:52)
aš tai vistiek manau , kad keila daug pasdiekssss lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ania, nu gerai, tada daug pasdiekssssiu

dzokada - o tu kartu eisi? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 04 13, 23:53)
keleta puoksciu (nuosirdus aciu Aguonai wub.gif  wub.gif  wub.gif )

Ne... nu as be zodziu doh.gif cia vis netruksta kuom stebetis blink.gif as sakau sitas forumas nemirtingas lotuliukas.gif ir jus man pasakykit kiek laiko reikia nulipdyti tokiai puokstelei? bigsmile.gif O dar matau kad pas jus irgi lelius yra blink.gif kokiu paros metu lipdot tokius sedevrus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niukse: 13 balandžio 2012 - 23:09
QUOTE(zibute77 @ 2012 04 13, 21:41)
kiek mazdaug laiko buvo geliu puokste daryta? ir ta mase geliu, pagal aguonos recepteli kur reik laikyti, ir kieik ilgai? nes visgi ten dedasi kiausinio baltymas.

ilgai, tikrai ilgai lotuliukas.gif nedaug dar puokščių darius, tai viena va tokia tikrai kokias 7-8 val užima, tikiuosi, kad greitai pramoksiu ir bus daug greičiau lotuliukas.gif Dariau pagal aguonos įkeltą receptą, palaikiau masę šaldytuve per naktį ir pirmyn. lotuliukas.gif

Adrija, nuostabūs torčiukai bigsmile.gif Akys ir siela atsigauna wub.gif

Keila, fantastiškos puokštės thumbup.gif smagu matyti kuriamus šedevrus.
Atsakyti
Labas rytas kūrėjos 4u.gif Aš esu pastovus svečias šioje temoje, taip gera akis paganyti po šedevrus. O kad puokštės yra ne tikros tiesiog patikėti sunku, kažkas nuostabaus ax.gif

Aš pirmą kartą dariau tortuką su papuošimais ir pastilažu, tai visur brokas brokas, bet svarbiausia buvo labai skanus ax.gif Viduje snikersas. Na įdedu, kad ne vien idealūs tortai būtų tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2012 04 14, 08:17)

Aš pirmą kartą dariau tortuką su papuošimais ir pastilažu, tai visur brokas brokas, bet svarbiausia buvo labai skanus ax.gif Viduje snikersas. Na įdedu, kad ne vien idealūs tortai būtų tongue.gif

Nieko čia kreivo,nieko šleivo. Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus dėl dažu, nes americolor toks didelis pasirinkimas visokiausiu rūšiu bet ieškosiu kur elektric rolleyes.gif . O jau gėliu puokštės kaip tikros, skubėčiau nuimti nuo torto ir pamerkti kad nenuvystu biggrin.gif (pas mene u nosinės nėra klaveturije).
Atsakyti
O kur tas aguonos masės receptas? Nerandu viršutinėje temoje blush2.gif .
Atsakyti
afygieeeetttttt, kokie tortai, kaip prisimenu pirmąsias tortų papuošimų temas, tai nerealiai Jumis džiaugiuosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

karpis pusryčiams atvelykiui, varškės tortas su vaisiais, pastilažas
user posted image

Krikštynų meškiukas mėnulyje, snikersas pastilažas
user posted image

varškės tortas su vaisiais, pastilažas

user posted image

mano ir mano krikšto dukros jungtinis darbelis, jos draugei, mano indėlis tik toks, kad nupirkau produktus ir sviestiniu kremu išlyginau tortą, visa kita jos darbas...
user posted image

varškės tortas su vaisiais smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 04 14, 09:01)

karpis pusryčiams atvelykiui, varškės tortas su vaisiais, pastilažas

nelaimingas karpis  biggrin.gif

varškės tortas su vaisiais, pastilažas

jau kaip noriu išmokti marškinius taip kokybiškai "pasiūti "  wub.gif

mano ir mano krikšto dukros jungtinis darbelis, jos draugei, mano indėlis tik toks, kad nupirkau produktus ir sviestiniu kremu išlyginau tortą, visa kita jos darbas...
karta auga, labai  wub.gif
varškės tortas su vaisiais smile.gif
čia naujiena pakvipo  bigsmile.gif ten šokoladinis biskvitas vienas yra?

Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2012 04 14, 10:17)
Labas rytas kūrėjos 4u.gif Aš esu pastovus svečias šioje temoje, taip gera akis paganyti po šedevrus. O kad puokštės yra ne tikros tiesiog patikėti sunku, kažkas nuostabaus ax.gif

Nu tai kad nematau as to broko lens.gif .Tikrai viskas graziai islyginta labai liu mirksiukas.gif

QUOTE(Olesta @ 2012 04 14, 12:01)
1.mano ir mano krikšto dukros jungtinis darbelis, jos draugei, mano indėlis tik toks, kad nupirkau produktus ir sviestiniu kremu išlyginau tortą, visa kita jos darbas...

2. varškės tortas su vaisiais smile.gif

1. matosi kad talentas visoj seimoj biggrin.gif labai saunus tortulis otks nei perdaug nei permazai thumbup.gif

2. aga tikrai kokia tai naujove cia du skirtingi biskvitai bigsmile.gif
Atsakyti
Sweikos, biski ne i tema pakl. Buvau radus tema, kurioje parduodamos formeles, ispaudai ir, t.t... Bet neberandu, gal zinot kur ja rasti:)?
Atsakyti