Artėjant savaitgaliui ir vėl krūvos nuostabių tortų Negaliu atplėšti akių. Man labai reikia jūsų patarimo dėl dažų. Kurie iš Americolor yra ryškūs? Nes aš turiu SUGARFLAIR tai jie labai blankiai masę nudažo.
KLAUSIMUKAS mergaitėm , kurios barbes kepėt, kokio maždaug svorio gaunasi tortukas ?
QUOTE(Aguonėlė @ 2012 04 13, 15:31)
Artėjant savaitgaliui ir vėl krūvos nuostabių tortų Negaliu atplėšti akių. Man labai reikia jūsų patarimo dėl dažų. Kurie iš Americolor yra ryškūs? Nes aš turiu SUGARFLAIR tai jie labai blankiai masę nudažo.
neryskiai? kad ryskios,grazios spalvos
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 04 13, 17:32)
KLAUSIMUKAS mergaitėm , kurios barbes kepėt, kokio maždaug svorio gaunasi tortukas ?
man 3kg buvo
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 04 13, 17:32)
kaip tik saldytuve snikersas is standartines normos-vakare sversiu
QUOTE(ramune.v @ 2012 04 13, 17:19)
kaip tik saldytuve snikersas is standartines normos-vakare sversiu
Oi , labai lauksiu žinių , bet tikriausiai irgi apie 3 kg svers .
Ačiū s_zuikuti
Manęs irgi tas barbiškas džiaugsmas laukia .
QUOTE(Aguonėlė @ 2012 04 13, 18:31)
čia kiaušiniai kalti, ne kitaip.
Iš Americolor nesigailėsit dėl electric pink ir electric green. Man graži el purple spalva. Regal purple yra įdomi spalva. Warm brown superinė. Žiūrint, ką planuojat daryt.
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 13, 16:13)
Ar ziurejote sia laida apie kvapus ???
VERTA PAZIURETI !!! http://www.tv3play.l...?autostart=true baisu ( gerai kad nenaudoju jokiu kvapu darant tortus pyragus ir visa kita, tiksliau man jie nepatinka)
Bet dabar reiks atidziau skaityti etiketes produktu, net nepagalvociau kad taip daroma
WOW kiek tortuku teletabiai kaip visada nuostabus
VERTA PAZIURETI !!! http://www.tv3play.l...?autostart=true baisu ( gerai kad nenaudoju jokiu kvapu darant tortus pyragus ir visa kita, tiksliau man jie nepatinka)
Bet dabar reiks atidziau skaityti etiketes produktu, net nepagalvociau kad taip daroma
WOW kiek tortuku teletabiai kaip visada nuostabus
Grineviciute valdo
ACIU merginos
O neli sugebejimai kaip cia sake as tokiu geliu tikrovisku turbut niekad nepadarysiu
Barbe zydra suknele sorry niko neatsimenu
Saules_zuikuti kaip visada kolekcija pavare
Oiii negaliu kaip man patinka sitoj temoj gyvent!!!!
O neli sugebejimai kaip cia sake as tokiu geliu tikrovisku turbut niekad nepadarysiu
Barbe zydra suknele sorry niko neatsimenu
Saules_zuikuti kaip visada kolekcija pavare
Oiii negaliu kaip man patinka sitoj temoj gyvent!!!!
apie 40 psl nelabai linksma cia gyvent pasidaro......
QUOTE(JurateL. @ 2012 04 12, 23:58)
Visoms , tik reiklių kliantų dėka, įgijusioms IŠMINTIES siunčiu baliooooonėlį :
Medutis, MMG
Medutis, MMG
O kaip jūs trupinukais tortą aplipdote? Kuo aptepate prieš tai? Tuo pačiu torto pertepimu? Būsiu dėkinga, jei atsakysite
geriausia ko gero vistik sviestiniu kremuku aptepti.....