Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Artėjant savaitgaliui ir vėl krūvos nuostabių tortų thumbup.gif Negaliu atplėšti akių. Man labai reikia jūsų patarimo dėl dažų. Kurie iš Americolor yra ryškūs? Nes aš turiu SUGARFLAIR tai jie labai blankiai masę nudažo.
Atsakyti
KLAUSIMUKAS mergaitėm , kurios barbes kepėt, kokio maždaug svorio gaunasi tortukas ?
Atsakyti
QUOTE(Aguonėlė @ 2012 04 13, 15:31)
Artėjant savaitgaliui ir vėl krūvos nuostabių tortų  thumbup.gif  Negaliu atplėšti akių. Man labai reikia jūsų  patarimo dėl dažų. Kurie iš Americolor yra ryškūs? Nes aš turiu SUGARFLAIR tai jie labai blankiai masę nudažo.

neryskiai? g.gif kad ryskios,grazios spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 04 13, 17:32)
KLAUSIMUKAS mergaitėm , kurios barbes kepėt, kokio maždaug svorio gaunasi tortukas ?

man 3kg buvo
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 04 13, 17:32)

kaip tik saldytuve snikersas is standartines normos-vakare sversiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 04 13, 17:19)
kaip tik saldytuve snikersas is standartines normos-vakare sversiu smile.gif

Oi , labai lauksiu žinių bigsmile.gif , bet tikriausiai irgi apie 3 kg svers .

Ačiū s_zuikuti mirksiukas.gif

Manęs irgi tas barbiškas džiaugsmas laukia bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aguonėlė @ 2012 04 13, 18:31)
Artėjant savaitgaliui ir vėl krūvos nuostabių tortų  thumbup.gif  Negaliu atplėšti akių. Man labai reikia jūsų  patarimo dėl dažų. Kurie iš Americolor yra ryškūs? Nes aš turiu SUGARFLAIR tai jie labai blankiai masę nudažo.

čia kiaušiniai kalti, ne kitaip.
Iš Americolor nesigailėsit dėl electric pink ir electric green. Man graži el purple spalva. Regal purple yra įdomi spalva. Warm brown superinė. Žiūrint, ką planuojat daryt.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 13, 16:13)
Ar ziurejote sia laida apie kvapus ???

VERTA PAZIURETI !!! http://www.tv3play.l...?autostart=true  baisu doh.gif  verysad.gif ( gerai kad nenaudoju jokiu kvapu darant tortus pyragus ir visa kita, tiksliau man jie nepatinka)  unsure.gif
Bet dabar reiks atidziau skaityti etiketes produktu, net nepagalvociau kad taip daroma unsure.gif
WOW kiek tortuku bigsmile.gif  teletabiai kaip visada nuostabus wub.gif  wub.gif  wub.gif

Grineviciute valdo lotuliukas.gif
Atsakyti
ACIU merginos bis.gif
O neli sugebejimai wub.gif kaip cia sake as tokiu geliu tikrovisku turbut niekad nepadarysiu
Barbe zydra suknele thumbup.gif sorry niko neatsimenu blush2.gif
Saules_zuikuti kaip visada kolekcija pavare thumbup.gif

Oiii negaliu kaip man patinka sitoj temoj gyvent!!!! thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
apie 40 psl nelabai linksma cia gyvent pasidaro...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2012 04 12, 23:58)
Visoms , tik reiklių kliantų dėka, įgijusioms IŠMINTIES siunčiu  baliooooonėlį  :

Medutis, MMG

O kaip jūs trupinukais tortą aplipdote? Kuo aptepate prieš tai? Tuo pačiu torto pertepimu? Būsiu dėkinga, jei atsakysite 4u.gif
Atsakyti
geriausia ko gero vistik sviestiniu kremuku aptepti.....
Atsakyti