Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(spyglis2 @ 2012 04 13, 12:38)

Labai saunus tortukas thumbup.gif wub.gif tik kodel figureles blizga ?

QUOTE(neli @ 2012 04 13, 12:40)
Ferrero rocher tortas, pastilažas.

WOW kokia tortukai bigsmile.gif bet puokste NUOSTABIAUSIA wub.gif wub.gif wub.gif
Ar yra Ferrero rocher torto receptukas cia SM ?

QUOTE(JurateL. @ 2012 04 13, 12:56)

NUOSTABI barbe bigsmile.gif wub.gif nusikopinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 13 balandžio 2012 - 13:07
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 13, 14:07)
Ar yra Ferrero rocher torto receptukas cia SM ?

Tortų temoje turi būti.
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 04 13, 12:52)
Atsiprasau uz buitini fona nebuvo laiko paklodes deliot o ir padeklas tas labai didelis buvo  blush2.gif

o man tas buitinis fonas tik papilde pati torta. suprask- DIIIRBT reik, o ne su fonais uzsiiminet lotuliukas.gif

QUOTE(*Keila* @ 2012 04 13, 13:22)
bebe.gif  bebe.gif nu as ir galvoju, kur maciau sita stiiiiiiiiiliu lotuliukas.gif  (butent ant taves nepykstu biggrin.gif )

ant nepakaltinamu pykt negalima mirksiukas.gif

spyglio figureliu israiskingumas- 100balu thumbup.gif tik ir man iskilo klaismas, ko jos taip blizga? g.gif

i neli geles tai vapsie neimanoma ziuret cool.gif (is pavydo) o dar tas tortas su bitute ir su piratais visia vercia is koto! neleisciau pjaut, jei bohu cool.gif
Atsakyti
JurateL, jau barbes spalvos wub.gif
---
realiai taip smarkiai neblizga, fotoaparatas duoda blizgesi, kai fotografuoju. o siaip tai pastiliazas nuo minkymo toks pasidaro g.gif
Atsakyti
Kas cia darosi siandien,nespeju kopinti idejas doh.gif bigsmile.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 04 13, 10:41)
Tikiu kai darot daugybe tortu tai cia jokia problema, atidirbtos ir normos ir formos ir indai biggrin.gif o kai tokios kaip as, darau tik kelis tortus per metus, o ta barbe pirma ir turbut paskutine-tai ir gaunasi problema-manau sekantis kartas jau nebutu toks. Tik nereik sakyt, kad pirma kart kepant nekilo ivairiu klausimu-netikiu schmoll.gif  biggrin.gif
Be to jei torto kremas butu vienodas, man butu paprasciau, dabar kai sluoksniai skirtingi noriu islaikyti bent kiek autentiskumo o ne bet kiek sluoksneliu ax.gif

Tai kad darius esu tik dvi barbes lotuliukas.gif bet kazkaip nekilo tiek klausimu kas ten kaip bus blush2.gif

spyglis2 grazu,na bet jau avataras tai as negaliuuuu wub.gif

JurateL. pypiec mega_shok.gif

neli sunervijai,man gyvenime tokios nesigaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 13 balandžio 2012 - 13:52
QUOTE(dzokada @ 2012 04 13, 14:50)

spyglis2 grazu,na bet jau avataras tai as negaliuuuu  wub.gif

čia šiaip tortų tema, ne avatarų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif todėl, kad jis toks, kad aš irgi negaliu, tai ir įsidėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
panos, nepradekit batu valgyti ....prikepsim tu piragu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 04 12, 14:10)
Gausis tikrai. Super grazus man sijonas gavos toj keksinej formoj. Bet as ir surinkinejau torta formoj. Kai sustingo tortas i viduriuka pripyliau kremo ir ikisau i folija suvyniota barbe  ax.gif Parodysiu tik forma, i beze prasom neziureti, nes tada dar nemokejau kept tortu ir isplauke man ji smile.gif

O sakykit,koks čia tortas ir ar užteko vienos porcijos biskvito? Aš galvoju,ar užteks Rafaelo biskvito vienos porcijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 04 13, 12:52)
Sveikos merginos

nerealiai!iskart copy ax.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2012 04 13, 13:38)
šaunuolės, mergaitės, labai gražūs tortukai wink.gif

thumbup.gif

QUOTE(neli @ 2012 04 13, 13:40)
Pasiilgau pavasario, o jis jau ir čia bigsmile.gif

bigsmile.gif thumbup.gif

Barbytes kokios mielos

mano keli
snikers 1900gr
user posted image
snikers 1900gr
user posted image
turtingas kavos 1900gr
user posted image
varskinis su vysniom 2300gr.
(sl beze)
user posted image
vysninis karamelinis 2300gr
user posted image
Atsakyti
Ar ziurejote sia laida apie kvapus ???

VERTA PAZIURETI !!! http://www.tv3play.l...?autostart=true baisu doh.gif verysad.gif ( gerai kad nenaudoju jokiu kvapu darant tortus pyragus ir visa kita, tiksliau man jie nepatinka) unsure.gif
Bet dabar reiks atidziau skaityti etiketes produktu, net nepagalvociau kad taip daroma unsure.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 13, 15:04)

WOW kiek tortuku bigsmile.gif teletabiai kaip visada nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 13 balandžio 2012 - 15:19
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 13, 16:13)
Ar ziurejote sia laida apie kvapus ???

VERTA PAZIURETI !!! http://www.tv3play.l...?autostart=true  baisu doh.gif  verysad.gif ( gerai kad nenaudoju jokiu kvapu darant tortus)  unsure.gif
WOW kiek tortuku bigsmile.gif  teletabiai kaip visada nuostabus wub.gif  wub.gif  wub.gif

Žiūrėjau... Mane sunervino ne tiek dėl tortų,nes ir nenaudoju,kiek dėl jogurtų.Bet gal gi sakau į tuos ekologiškus jų nededa g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 13, 17:04)

wub.gif tortai.. tik va negaliu nutylėt, kai lėktuvo sparnai nusukti į kitą pusę. Gaunas, kad skrenda į uodegą.. biggrin.gif
Atsakyti