Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

*Keila* wub.gif
QUOTE(dzokada @ 2012 04 13, 12:05)
Man irgi barbe turbut pats lengviausias tortas is visu,nesuprantu kokias problemas keliat bereikalingas  ax.gif

Tikiu kai darot daugybe tortu tai cia jokia problema, atidirbtos ir normos ir formos ir indai biggrin.gif o kai tokios kaip as, darau tik kelis tortus per metus, o ta barbe pirma ir turbut paskutine-tai ir gaunasi problema-manau sekantis kartas jau nebutu toks. Tik nereik sakyt, kad pirma kart kepant nekilo ivairiu klausimu-netikiu schmoll.gif biggrin.gif
Be to jei torto kremas butu vienodas, man butu paprasciau, dabar kai sluoksniai skirtingi noriu islaikyti bent kiek autentiskumo o ne bet kiek sluoksneliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 13 balandžio 2012 - 11:43
QUOTE(kirbe @ 2012 04 13, 09:31)
ne tokia ir skysta ta biskvito tesla,o dedant y ykaitinta orkaite nieks ten nepasilieja,o kuo puikiausiai iskepa....kol nepandet  nebukit tokia kategoriska.....
irgi puikus variantas.....kartais ir taip padarau......

As ne kategoriska... As tik paklausiau ir "garsiai" pagalvojau blush2.gif blush2.gif
Pabandyti reikes, dekui 4u.gif

Keila, graziausia mano kada nors matyta tortine barbe 4u.gif 4u.gif Tokios neta savo gimtadieniui neatsisakyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos nu tortu grozis!!!!!!! wub.gif aisku meskutis ateme zada ir barbe superine ir srekas liabaai mielas wub.gif o ir tas baisybe labai originalus atrodo thumbup.gif Ai tiesa dar ir tulpes nerealios thumbup.gif Kaip daret? gal i papuosimu tema idekit? LABAI noreciau tokias pasidaryt 4u.gif Saunuoles !!
Nu merginos ivertinkit mano "statybininko rinkinuka" ax.gif
user posted image
Atsiprasau uz buitini fona nebuvo laiko paklodes deliot o ir padeklas tas labai didelis buvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niukse: 13 balandžio 2012 - 11:56
Niukse labai fainiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 13, 14:54)
Niukse labai fainiai 4u.gif

Asiu nail.gif
Atsakyti
niukse, jau medis kaip tiksliai atvaizduotas thumbup.gif "amunicija" thumbup.gif
Ir iš kurios vietos, mergaitės, pas Jus rankos auga g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu mergaites wub.gif , tai mano irgi pirmoji barbe blush2.gif , bet ir pati mielai tokia sau ant stalo pasistatyciau biggrin.gif

QUOTE(Auksiuke @ 2012 04 13, 08:48)
Keila, brangioji, nepyk, bet tavo stiliu si karta nubezdzionavau panaknakami naglai  blush2.gif

bebe.gif bebe.gif nu as ir galvoju, kur maciau sita stiiiiiiiiiliu lotuliukas.gif (butent ant taves nepykstu biggrin.gif )

O gorsetas, tai cia ispaudas, kur tortu sonus apkantuoju su mase.

niukse - oh my god mega_shok.gif (sorry uz zodi "afigienai") thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 04 13, 11:52)

Super. Irankiu rankenos primena baznytinius saldainius, taip ir noris paragaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 04 13, 07:48)

LABAI LABAI GRAZUS tortukas wub.gif

QUOTE(*Keila* @ 2012 04 13, 10:21)

BARBE NUOSTABIAUSIA wub.gif

QUOTE(niukse @ 2012 04 13, 11:52)
Nu merginos ivertinkit mano "statybininko rinkinuka"  ax.gif

FANTASTISKAS rinkinukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
šaunuolės, mergaitės, labai gražūs tortukai wink.gif
---
mano vienetukas, viduje snikersas, puošta pastiliažu ir bezu
user posted image
Atsakyti
Pasiilgau pavasario, o jis jau ir čia bigsmile.gif
Mano cukrinukės:
user posted image
Ferrero rocher tortas, pastilažas.
user posted image
Rafaelo tortas
user posted image
Snikers tortas
user posted image
Atsakyti
Keila, pirmoji, bet su proporcijom sauniai susitvarkei ir masyte taip lengvai krenta, saunu.

Niukses irankiu rinkinys....nu kai man net delnai niezti, kokia vini ikalti, tai man jis laaabai bigsmile.gif

Spygliuk, tavo vabaliukai ir kirmeliukai tokie wub.gif

Neli, pasaka, ne torciukai thumbup.gif

O cia prie Barbiu temos: nezinau, kiek sluoksniu meducio ir MMG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurateL.: 13 balandžio 2012 - 12:57