Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 06, 05:41)
Aš darau ne Šarlot,o sviestas su kond.pienu,bet manau,kad ir  Šarlot turi būt toks ,kad teptųsi..Tokios kreminės konsistencijos..Oi dieve-kaip paaiškint  g.gif  blush2.gif Na toks formą laikantis,kad būtų  smile.gif Bet kondensuoto pieno tirštumo tikrai per skystas-nubėgs nuo šonų


ir as taip pamaniau, kad per skystas, nes galeciau uzpilti visa, o ne uztepti, dar vakar "uztepiau" tai tikrai netaip ten viskas turetu buti. na vienu zodziu jau zinoau kur mano Sarlot kremas keliaus ax.gif
o gal galetumet parasyti, kaip jus darot su kondensuotu pienu smile.gif
Atsakyti
Boruzeee, nemesk kremo. Idek i mikruske ir pasildyk 15-20 sek, po to isplak. Kartais taip buna, kaip nesutampa sujungtu produktu temperaturos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 06 balandžio 2012 - 09:29
QUOTE(Boruzeee @ 2012 04 06, 10:25)
ir as taip pamaniau, kad per skystas, nes galeciau uzpilti visa, o ne uztepti, dar vakar "uztepiau" tai tikrai netaip ten viskas turetu buti. na vienu zodziu jau zinoau kur mano Sarlot kremas keliaus  ax.gif
o gal galetumet parasyti, kaip jus darot su kondensuotu pienu  smile.gif

Sviesto ir kondensuoto imu 1:1 gramais.Išplaku pirmiausiai svietą,tada po truputį pilu kondensuotą vis paplakdama. Sviestą ir kondensuotą visada iš vakaro išsiimu iš šaldytuvo,kad būtų vienodos temperatūros
Atsakyti
Sveikos,
Noriu daryt masę puošybai iš Marshmellowe saldainių masės, vyro paprašiau, kad cukraus pudros nupirktų, tai atnešė kažkokią iš Norfos kurios sudėtis sacharozė ir fruktozė blink.gif Gal kas galit pasakyt ar tinka tokia cukraus pudra? Ar geriau pirkt kitą?
Atsakyti
QUOTE(Geltona @ 2012 04 06, 09:51)
Sveikos,
Noriu daryt masę puošybai iš Marshmellowe saldainių masės, vyro paprašiau, kad cukraus pudros nupirktų, tai atnešė kažkokią iš Norfos kurios sudėtis sacharozė ir fruktozė  blink.gif Gal kas galit pasakyt ar tinka tokia cukraus pudra? Ar geriau pirkt kitą?


Tai čia ne pudra , tai ir yra sacharozė ir fruktozė .... kaip yra kristalinis cukrus , rudasis cukrus , cukraus milteliai ( taip kai kur rašo prie cukraus pudros ) , o ką jums atnešė visai kitas daiktas , nemanau , kad tiks masei schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 06 balandžio 2012 - 10:11
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 06, 06:41)
Aš darau ne Šarlot,o sviestas su kond.pienu,bet manau,kad ir  Šarlot turi būt toks ,kad teptųsi..Tokios kreminės konsistencijos..Oi dieve-kaip paaiškint  g.gif  blush2.gif Na toks formą laikantis,kad būtų  smile.gif Bet kondensuoto pieno tirštumo tikrai per skystas-nubėgs nuo šonų

Na as karta dariau sviesto krema+ cukraus pudra,tai gavosi ir labai skystas,nes plakiau lydyta sviesta,nes skubiai reikejo.Gavosi skystas,bet labai gerai pasidenge pirma eile,tortas saltas,nieks ir nenubego,o kai tepiau antra karta,tai jau butu aptirstejes,tai is visos liuks buvo.Na sarlote gal kitoks kremas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 04 06, 00:17)
o as einu napoleono biskvitu kepti  lotuliukas.gif ale torto cia tikrai nedesiu  biggrin.gif  Pasigrozeti grazu ir smagu kas dedat biggrin.gif , akis galima paganyti  ax.gif

Nu cia dabar bigsmile.gif .Prasom viska viska pasirodom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 06, 10:02)
Tai čia ne pudra , tai ir yra sacharozė ir fruktozė .... kaip yra kristalinis cukrus ,  rudasis cukrus , cukraus milteliai ( taip kai kur rašo prie cukraus pudros ) , o ką jums atnešė visai kitas daiktas , nemanau , kad tiks masei  schmoll.gif .

Nu va blyn doh.gif O ant pakelio tai didelėm raidėm "cukraus pudra" parašyta doh.gif joptararai.
Atsakyti
O as vakar irgi narcizus dariau bet pagal sita : http://www.make-fabu...e-daffodil.html
Va ax.gif
user posted image
user posted image
Nu va viskas paruosta dabar tik sutept ir puost, biskvita vakar iskeptas, beje surizikavau rafaelo biskvita kepti per karta nu ir turiu pasakyt begalo patiko puikiausiai iskepe BE KUPROS kas svarbiausia lygut lygutelis ir vargo maziau nei pilstyt po viena thumbup.gif super!! Dabar tik taip ir kepsiu thumbup.gif
Atsakyti
Aš darau sviestinį kremuką taip, kaip man Cipciukas patarė - sviestas+cukraus pudra. Aišku, dariau vos kelis tortus (ir tie patys šleivi kreivi - na, bet tikiuosi kada nors pagerėjimo lotuliukas.gif ), tai visada viskas buvo liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 05, 19:26)

Aš neturiu tokių padėkliukų nei stovų , tik man nesuprantama , kodėl taip sunku parašyti kainas , įsivaizduokite , jei toks surbitonas , ar ebay , nesurašytų kainų , ir mums reiktų klausti dėl kiekvienos prekės , o neduok Dieve  doh.gif , dar  kaip pavyzdį ..... tas stovas , kur kadaise jums ( kai kurioms ) nupirko cipciukas , daugumai iš jūsų  kliba , nestabilus , o aš juos turiu du ..... man nei vienas nekliba , nei  nestabilus ( ant jo darau karuseles ) jie man puikūs  , bet aš suprantu jūsų nusivylimą , tai kaip jūs negalite suprasti to žmogaus , kuriam taip nutiko su šituo stovu  , ji tik pasakė savo patyrimą jį naudojant , o galų gale liko kaip pašaipos objektas , na kam to reikia .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(niukse @ 2012 04 06, 09:26)
O as vakar irgi narcizus dariau bet pagal sita : http://www.make-fabu...e-daffodil.html


Gal į viršutinę papuošimų tema įdėkit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2012 04 06, 13:37)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Gal į viršutinę papuošimų tema įdėkit? g.gif

Galiu smile.gif nes tikrai labai fainas budas ir labai lengva
Atsakyti