atnesu savo viena su pirma karta darytu tulpiu bukietiku
kriausinis-karamelinis su dz.spanguolem. Pastilazas, grietinele.
Keila, brangioji, nepyk, bet tavo stiliu si karta nubezdzionavau panaknakami naglai
Auksiuke, puikus tortas, mano spalvytės , o tulpytės , yra jų darymo technika viršutinėj temoj?
Dėl barbės, tai tikrai kažko čia sudėtingai darot, juk tai vienas paprestesnių tortų, kur nereikia čiki piki tikslumo, nes sijonas gali ir platesnis ir siauresnis būti, svarbiausia ji nenutrumpinti ir liemens pergiliai nesukišti, kitaip man tos barbės tokios besilaukiancios poniutės pasidaro Jei liejami biskvitai, tai aš į dviejų dydžių formas išsikepu apacioj keli didesni biskitai persitepa, virsuje mazesnis, o paskui apipjaustau jau sustengusį, tai ir namiškiam pasmaližiauti lieka ir pati matai, ar skaniai gavosi Tik svarbiausia ne sijono plotis, o tinkamas aukštis, manau tai tikrai esmė.
Dėl barbės, tai tikrai kažko čia sudėtingai darot, juk tai vienas paprestesnių tortų, kur nereikia čiki piki tikslumo, nes sijonas gali ir platesnis ir siauresnis būti, svarbiausia ji nenutrumpinti ir liemens pergiliai nesukišti, kitaip man tos barbės tokios besilaukiancios poniutės pasidaro Jei liejami biskvitai, tai aš į dviejų dydžių formas išsikepu apacioj keli didesni biskitai persitepa, virsuje mazesnis, o paskui apipjaustau jau sustengusį, tai ir namiškiam pasmaližiauti lieka ir pati matai, ar skaniai gavosi Tik svarbiausia ne sijono plotis, o tinkamas aukštis, manau tai tikrai esmė.
QUOTE(Whatever? @ 2012 04 12, 23:04)
Nelabai supratau... O tai kaip ta biskvita uzpilti i nupiestuos apskritimus?
Tesla gi skystoka, nubegs i sonus.... o ikisus iorkaite isvis i balute pavirs (gi pasilydo)...
Tesla gi skystoka, nubegs i sonus.... o ikisus iorkaite isvis i balute pavirs (gi pasilydo)...
ne tokia ir skysta ta biskvito tesla,o dedant y ykaitinta orkaite nieks ten nepasilieja,o kuo puikiausiai iskepa....kol nepandet nebukit tokia kategoriska.....
QUOTE(akvilyte @ 2012 04 13, 07:10)
dėl tų barbių tai nesuprantu ko jūs taip vargstat aš tai išsikepu didelėj skardoj ir išsipjaustau tuos rutuliukus.. na lieka kažkiek likučių bet ne per daugiausia... nenaudoju nei jokių bliūdelių nieko....
irgi puikus variantas.....kartais ir taip padarau......
QUOTE(ramune.v @ 2012 04 13, 00:28)
ai kokie groziai
o as kankinausi su barbe kaip ir cia kas klause, man ta pati problema. Kepiau snikersa, o sijono formavimas tai visiska katastrofa, jauciu niekad tiek ilgai nesutepinejau torto sutepiau salotinej, dalis (apacia busimo sijono) islindusi dar reiks kremo aplyginimui bet cia jau kai puosiu manau bet ilgio truksta keliu cm nes kojos islis reik mastyt ties liemeniu kai jau apversiu, nes dabar tai nervas ima jau-ir koks velnias nese mane i ta galera gerai kad savo vaikui nes jei kitam tai...
Sekmes visom siuo metu kepsianciom Barbes
o as kankinausi su barbe kaip ir cia kas klause, man ta pati problema. Kepiau snikersa, o sijono formavimas tai visiska katastrofa, jauciu niekad tiek ilgai nesutepinejau torto sutepiau salotinej, dalis (apacia busimo sijono) islindusi dar reiks kremo aplyginimui bet cia jau kai puosiu manau bet ilgio truksta keliu cm nes kojos islis reik mastyt ties liemeniu kai jau apversiu, nes dabar tai nervas ima jau-ir koks velnias nese mane i ta galera gerai kad savo vaikui nes jei kitam tai...
Sekmes visom siuo metu kepsianciom Barbes
Vaje vaje.. Manęs ryt laukia šitas džiaugsmelis
QUOTE(Auksiuke @ 2012 04 13, 08:48)
atnesu savo viena su pirma karta darytu tulpiu bukietiku
...
...
Labai grazios gelytes, ir spalvos svelnios.
Kuo puosete tortuko sonus?
Gal yra VILNIUJE kepanciu tortukus? Prasau i AZ. Draugui reikia, o as ne Lt.
Visų tortai nuostabūs , bet JurateL.- Jūsų tortas meškis mane nuginklavo Kaip pliušinis atrodo, tikrai būtų gaila tokį valgyti... O dar "trupininis", tai iš viso fantastika
Keila, labai dailu
Keila, nuostabiai! kaip sukneles gorseta taip padarei? ziauriai graziai
JurateL sakes!!!! Nu tas meskiukas tai nerealus!
O ir barbe kokia fainaaa!
Man irgi barbe turbut pats lengviausias tortas is visu,nesuprantu kokias problemas keliat bereikalingas
O ir barbe kokia fainaaa!
Man irgi barbe turbut pats lengviausias tortas is visu,nesuprantu kokias problemas keliat bereikalingas
[quote=*Keila*,2012 04 13, 11:21]
Snickers, pastilazas, marsmellow
ojetus!!!
Snickers, pastilazas, marsmellow
ojetus!!!