Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

atnesu savo viena su pirma karta darytu tulpiu bukietiku blush2.gif
user posted image
user posted image
kriausinis-karamelinis su dz.spanguolem. Pastilazas, grietinele.
Keila, brangioji, nepyk, bet tavo stiliu si karta nubezdzionavau panaknakami naglai blush2.gif
Atsakyti
Auksiuke, puikus tortas, mano spalvytės wub.gif , o tulpytės wub.gif , yra jų darymo technika viršutinėj temoj?

Dėl barbės, tai tikrai kažko čia sudėtingai darot, juk tai vienas paprestesnių tortų, kur nereikia čiki piki tikslumo, nes sijonas gali ir platesnis ir siauresnis būti, svarbiausia ji nenutrumpinti ir liemens pergiliai nesukišti, kitaip man tos barbės tokios besilaukiancios poniutės pasidaro ax.gif Jei liejami biskvitai, tai aš į dviejų dydžių formas išsikepu apacioj keli didesni biskitai persitepa, virsuje mazesnis, o paskui apipjaustau jau sustengusį, tai ir namiškiam pasmaližiauti lieka ir pati matai, ar skaniai gavosi mirksiukas.gif Tik svarbiausia ne sijono plotis, o tinkamas aukštis, manau tai tikrai esmė.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 04 12, 23:04)
Nelabai supratau... O tai kaip ta biskvita uzpilti i nupiestuos apskritimus?
Tesla gi skystoka, nubegs i sonus.... o ikisus iorkaite isvis i balute pavirs (gi pasilydo)...  unsure.gif  unsure.gif

ne tokia ir skysta ta biskvito tesla,o dedant y ykaitinta orkaite nieks ten nepasilieja,o kuo puikiausiai iskepa....kol nepandet nebukit tokia kategoriska.....
QUOTE(akvilyte @ 2012 04 13, 07:10)

dėl tų barbių tai nesuprantu ko jūs taip vargstat  g.gif  aš tai išsikepu didelėj skardoj ir išsipjaustau tuos rutuliukus.. na lieka kažkiek likučių bet ne per daugiausia... nenaudoju nei jokių bliūdelių nieko....  g.gif

irgi puikus variantas.....kartais ir taip padarau......
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 04 13, 00:28)
ai kokie groziai wub.gif
o as kankinausi su barbe doh.gif  kaip ir cia kas klause, man ta pati problema. Kepiau snikersa, o sijono formavimas tai visiska katastrofa, jauciu niekad tiek ilgai nesutepinejau torto lotuliukas.gif sutepiau salotinej, dalis (apacia busimo sijono) islindusi dar reiks kremo aplyginimui bet cia jau kai puosiu manau doh.gif bet ilgio truksta keliu cm nes kojos islis lotuliukas.gif reik mastyt ties liemeniu kai jau apversiu, nes dabar tai nervas ima jau-ir koks velnias nese mane i ta galera  g.gif  doh.gif  gerai kad savo vaikui nes jei kitam tai...
Sekmes visom siuo metu kepsianciom Barbes lotuliukas.gif

Vaje vaje.. g.gif Manęs ryt laukia šitas džiaugsmelis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 04 13, 08:48)
atnesu savo viena su pirma karta darytu tulpiu bukietiku  blush2.gif
...

Labai grazios gelytes, ir spalvos svelnios. wub.gif
Kuo puosete tortuko sonus? 4u.gif

Gal yra VILNIUJE kepanciu tortukus? Prasau i AZ. 4u.gif Draugui reikia, o as ne Lt. doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visų tortai nuostabūs 4u.gif , bet JurateL.- Jūsų tortas meškis mane nuginklavo wub.gif Kaip pliušinis atrodo, tikrai būtų gaila tokį valgyti... O dar "trupininis", tai iš viso fantastika blink.gif

Atsakyti
Snickers, pastilazas, marsmellow

user posted image
Atsakyti

! 
Nuotraukos necituojamos !

moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 balandžio 2012 - 07:42
Keila, labai dailu wub.gif
Atsakyti
Keila, nuostabiai! kaip sukneles gorseta taip padarei? ziauriai graziai thumbup.gif
Atsakyti
JurateL sakes!!!! Nu tas meskiukas tai nerealus! bigsmile.gif

O ir barbe kokia fainaaa!

Man irgi barbe turbut pats lengviausias tortas is visu,nesuprantu kokias problemas keliat bereikalingas ax.gif
Atsakyti
[quote=*Keila*,2012 04 13, 11:21]
Snickers, pastilazas, marsmellow

ojetus!!! wub.gif
Atsakyti