Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 12, 22:06)
o as jau galvojau  kur tamsta busit pradingus  smile.gif
grooozis  wub.gif

o mes tvarkingai- sergam...ir šiuo metu iš ligoninės barškinu ....bet vistik ,peržiūrėjus bent jau šitą temelę, padariau išvada, profės profėm, bet mėgėjos ir startuojančios tikrai sparčiai tobulėja, smagu, vistik ne tinginės lietuvaitės, sukasi, kaip bitės wub.gif

Dar vienas, dvieju skirtingų tortu(tarpe padekliukas), dengtas bendra mase iš MMG, moteriškė iš nuotraukos "Reisas 70", geografiškai gana tikslus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2012 04 12, 21:58)
Visoms , tik reiklių kliantų dėka, įgijusioms IŠMINTIES siunčiu  baliooooonėlį  :

Medutis, MMG

WOW kokie tortai user posted image
koks meskiukas bigsmile.gif user posted image ir geografinis thumbup.gif
Fantastiski tortukai user posted image as jusu tortuku buvau labai pasiilgusi user posted image
zinoma ir kitu mergaiciu faini tortukai user posted image, bet jusu NEPAKARTOJAMI user posted image

o is ko meskiukas darytas, tas virsaus padengimas toks mielas atrodo user posted image ? gaila valgyti butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 12 balandžio 2012 - 22:57
Kokie tortai, kokie tortai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nerealu thumbup.gif
Atsakyti
JurateL is koto isverte bigsmile.gif reiketu cia bent kokiu 10 ziurkiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 04 12, 16:10)
žiuriu daug klausimukų dėl barbės sijono iškilo......

paprasčiausiai darykit taip;

išsiplakat norima biskvita.....ant kepimo popieriaus mažejancia tvarka išsipiešiat kokio reikia skersmens apskritimus...paprastai mano apačia buna 20 cm skresmens,o viršus kokių 7-8 cm...ir taip nuo didžiausio iki mažiausio kokius 8  apskritimus....

užpilat biskvito y tuos apskritimus ir išsikepat lakštelius......

kremu tepu be jokių formų......dažniausiai darau vaisiniį torta,o jei ir koks kitoks puikiai susitepa ir be formos...ir taip susluoksniuojat su kremu ir biskvitu...viskas...paliekas sustengti ir po to puošiat....aš paprastai kišu lėlės tik liemeny su rankom...kojas gražiai išimu ir atiduodu savininkei....juk po to gali nuplauti lelyte,sutverti kojas ir bus mergytei žaisliukas......

Nelabai supratau... O tai kaip ta biskvita uzpilti i nupiestuos apskritimus?
Tesla gi skystoka, nubegs i sonus.... o ikisus iorkaite isvis i balute pavirs (gi pasilydo)... unsure.gif unsure.gif

Jau tortu grazumas, paskutinis tai isvis ypatingas...
Atsakyti
Mielos kepėjėlės, retai čia užklystu, bet tikrai versdama puslapį po puslapio pajutau, kaip baisiai jūsų pasiilgus ax.gif

Meškutis- trupinukais, paprasta ir tik 2kalorijos lotuliukas.gif , visada ieškau kuo paprastesnio sprendimo papildomai neapsunkinti torto, nes matot, kaip paskui su tais svoriais gaunasi mirksiukas.gif

Jogurtinis, grietinėlė, MMG, pabarstukai
Atsakyti
ai kokie groziai wub.gif
o as kankinausi su barbe doh.gif kaip ir cia kas klause, man ta pati problema. Kepiau snikersa, o sijono formavimas tai visiska katastrofa, jauciu niekad tiek ilgai nesutepinejau torto lotuliukas.gif sutepiau salotinej, dalis (apacia busimo sijono) islindusi dar reiks kremo aplyginimui bet cia jau kai puosiu manau doh.gif bet ilgio truksta keliu cm nes kojos islis lotuliukas.gif reik mastyt ties liemeniu kai jau apversiu, nes dabar tai nervas ima jau-ir koks velnias nese mane i ta galera g.gif doh.gif gerai kad savo vaikui nes jei kitam tai...
Sekmes visom siuo metu kepsianciom Barbes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 12 balandžio 2012 - 23:30
QUOTE(JurateL. @ 2012 04 12, 23:15)

kokia moteriskute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2012 04 12, 22:58)
Visoms , tik reiklių kliantų dėka, įgijusioms IŠMINTIES siunčiu  baliooooonėlį  :

Medutis, MMG

nerealiausias, gražiausias, meiliausias ir tikroviškiausias meškutis, kokį tik esu mačius wub.gif wub.gif wub.gif

dėl tų barbių tai nesuprantu ko jūs taip vargstat g.gif aš tai išsikepu didelėj skardoj ir išsipjaustau tuos rutuliukus.. na lieka kažkiek likučių bet ne per daugiausia... nenaudoju nei jokių bliūdelių nieko.... g.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 04 12, 10:04-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 12, 10:04)
merginos,as del barbes torto , kur gaut forma, kad ta suknele jos ties liemeniu gautusi pusta? g.gif nes pjaustyt biskvitus truputi bijau, ad vienas sonas aukstesnis bus uz kita doh.gif

aš kepu dubenėlyje metaliniame. Įkloju kepimo popierių ir kepu. Tik popierių įkirpti reikia keliose vietose beveik iki centro, kad susiskleistų. Apverčiu - liuks.
Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 04 13, 08:10)
nerealiausias, gražiausias, meiliausias ir tikroviškiausias meškutis, kokį tik esu mačius  wub.gif  wub.gif  wub.gif

dėl tų barbių tai nesuprantu ko jūs taip vargstat  g.gif  aš tai išsikepu didelėj skardoj ir išsipjaustau tuos rutuliukus.. na lieka kažkiek likučių bet ne per daugiausia... nenaudoju nei jokių bliūdelių nieko....  g.gif

mwdutis tai klasika... nuostabus meskiukas , kaip pliusinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(hunca @ 2012 04 12, 11:35)
labutis, visom grozybiu darytojom, sikart prasau paglabos del "baisybiu" darymo: 6 metu berniukui reikai torto su kaukolem, smegenim ir pan., kazkaip man paciai jie kraupoki, tai niekad tokiu ir neissisaugojau, dabar nebezinau nei kur ieskot, gal kuri turi nelabai koki sudetinga, aciu

googlinkit helovyno tema vaizdus, oi kiek rasit
Papildyta:
QUOTE(Nevute @ 2012 04 12, 19:01)
simisimi84 nerealus tortas  biggrin.gif  man labai patiko  thumbup.gif as isivaizduoju reakcija, kai padedi toki ant stalo ir sakai valgykit cia tortas  thumbup.gif

Ikelsiu savo siandien toki daryta, nelabai vykusi Sreka (nelabai panasus), ideja as is kazkur nugvelbiau bet nebeatsimenu is kur  blush2.gif

oi, koks mielas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JurateL. @ 2012 04 13, 00:07)
Mielos kepėjėlės, retai čia užklystu, bet tikrai versdama puslapį po puslapio pajutau, kaip baisiai jūsų pasiilgus  ax.gif

Meškutis- trupinukais, paprasta ir tik 2kalorijos lotuliukas.gif , visada ieškau kuo paprastesnio sprendimo papildomai neapsunkinti torto, nes matot, kaip paskui su tais svoriais gaunasi  mirksiukas.gif

Jogurtinis, grietinėlė, MMG, pabarstukai

ir meškutis 4u.gif
Atsakyti