Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 12, 09:20)
O naktį sapnavau kad visas kremas subliuško,bet tingėjau keltis ir eiti pažiūrėti į šaldytuvą.... mirksiukas.gif

paranoja arba pervargai nuo tortu lotuliukas.gif
Atsakyti
žiuriu daug klausimukų dėl barbės sijono iškilo......

paprasčiausiai darykit taip;

išsiplakat norima biskvita.....ant kepimo popieriaus mažejancia tvarka išsipiešiat kokio reikia skersmens apskritimus...paprastai mano apačia buna 20 cm skresmens,o viršus kokių 7-8 cm...ir taip nuo didžiausio iki mažiausio kokius 8 apskritimus....

užpilat biskvito y tuos apskritimus ir išsikepat lakštelius......

kremu tepu be jokių formų......dažniausiai darau vaisiniį torta,o jei ir koks kitoks puikiai susitepa ir be formos...ir taip susluoksniuojat su kremu ir biskvitu...viskas...paliekas sustengti ir po to puošiat....aš paprastai kišu lėlės tik liemeny su rankom...kojas gražiai išimu ir atiduodu savininkei....juk po to gali nuplauti lelyte,sutverti kojas ir bus mergytei žaisliukas......
Atsakyti
kiek vel daug graziu tortuku!
bet jau simisimi kad pavare! blink.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 04 12, 12:54)
figureles darant kiekviena dali atskirai darot ir biski padziovine klijuojat viena prie kitos, pvz, rankytes, galvyte?

As tai nieko nedziovinu,tik dazniausiai,pradedu nuo koju,jas palieku isdziuti,o tada visa kita,nes kitaip kojos susmunka ir pasidaro storos ir trumpos. Jei reikia ranku kaip nors kad iskarto nesilaiko,paremiu kokiu pagaliuku kaip man reikia ir tada palieku dziuti. Viska lipdau ant medinio pagaliuko.

simisimi84 ohhhh boy kokia slikstyne! lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 04 10, 16:07)

8kg,vienas Medutis,,kitas Juodasis miskas,puosta pastilazu, i tematika geriau nesigilinkit
Sito net nenoriu prisiminti (sedejau depresijoj,ir isvis nekeliau kojos i virtuve,labai liko nepatenkinti uzsakovai,tai kaip matot net nedejau koju nes jau buvo pradeja isterikuoti pries man pabaigiant) I fona prasau nekreipti demesio,buvau ziauriai susinervinus,tai ir nesistengiau  doh.gif
o man labai nuostabus tortas, nezinia ko nori kartais tie zmones. tik pamacius, net turinio neskaicius pagalvojau vau, tai ir sugebejimai. na aisku kiekvienam savo.

Atsakyti
simisimi84 nerealus tortas biggrin.gif man labai patiko thumbup.gif as isivaizduoju reakcija, kai padedi toki ant stalo ir sakai valgykit cia tortas thumbup.gif

Ikelsiu savo siandien toki daryta, nelabai vykusi Sreka (nelabai panasus), ideja as is kazkur nugvelbiau bet nebeatsimenu is kur blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Temos pradžioj biškį apie cukraus pudrą klausinėjau, tai atėjau parodyt kas gi iš jos gavosi biggrin.gif ax.gif Buvo lipdytas Velykoms
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltona: 12 balandžio 2012 - 19:58
ir Srekas ir visciukas fainuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Srekiukas toks romantiskas cia-visai mielas,nepabaisiskas.. 4u.gif
Ancikas ir toks mielas zopliukas
O IGUANA isvis be zodziu...Gaila kad zmones ivertino ne kokybe,o kiekybe.(pamacius toki stebukla as dar ir damokejus buciau mirksiukas.gif ).Nors manau daug teigiamu emociju gavo is savo sveciu zavejimosi ir nuostabos-tokio torto niekas daugiau nera turejes..(ir kaip manau-jau nebetures lotuliukas.gif )
O man kiekvienas tortukas,kad ir neigudusios,yra idomus ir (jei ir ne visas) tai bent kokia detale butinai buna nuostabi ir grazi..Sekmes visom darbuose! 4u.gif
Atsakyti
Visoms , tik reiklių kliantų dėka, įgijusioms IŠMINTIES siunčiu baliooooonėlį :

Medutis, MMG

Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2012 04 12, 22:58)
Visoms , tik reiklių kliantų dėka, įgijusioms IŠMINTIES siunčiu  baliooooonėlį  :

o as jau galvojau kur tamsta busit pradingus smile.gif
grooozis wub.gif
Atsakyti
koks gražus meškutis, pasaka 4u.gif
Atsakyti