Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Dianaaa1215 meskiukas galetu buti didesnis,bet seip neblogai 4u.gif

QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 12, 07:43)
Nu kai pažiūriu-jūsų tokios gražios,lygios tos figūrėlės.Nesuprantu,kas nesigauna mano dukrai-nulipdo,o jos suskeldėja. Ji bandė iš pastiliažo lipdymui. Ką ne taip mes padarom  g.gif

nezinau ar ka pades bet....kai pasigaminu,nusidazau reikiamu spalvu iskarto dedu i maistine plevele ir uzsuku,kai pradedu lipdyti vis atsuku ir pasiimu gabaliuka tik kiek reikia butent tai detalei,ir vel uzsuku,ir taip lipdau....na i dar vandenuku uzlyginu visokias negrazias rauksles. dar kartais idedu begaminant koki sauksteli glicerino,ir naudoju ne medu o skysta gliukoze.

smile.gif+2012 04 12, 08:04-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 12, 08:04)
merginos,as del barbes torto , kur gaut forma, kad ta suknele jos ties liemeniu gautusi pusta? g.gif nes pjaustyt biskvitus truputi bijau, ad vienas sonas aukstesnis bus uz kita

Su papuosimu viska galima lengvai paslepti mirksiukas.gif

QUOTE(Nova @ 2012 04 12, 08:49)
Nepykit, bet juokas sueme paskaicius, kokiu prietranku buna  lotuliukas.gif Pagurklis netinka, gal dar pimpala reikejo kabint atitinkamu kampu, nuokrypiu ir pasvirimu  lotuliukas.gif

Tortas ISPUDINGAS. Tai jau ne tortas, o sedevras.

oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hunca @ 2012 04 12, 10:35)
labutis, visom grozybiu darytojom, sikart prasau paglabos del "baisybiu" darymo: 6 metu berniukui reikai torto su kaukolem, smegenim ir pan., kazkaip man paciai jie kraupoki, tai niekad tokiu ir neissisaugojau, dabar nebezinau nei kur ieskot, gal kuri turi nelabai koki sudetinga, aciu

prasome, kokio tik norite sudetingumo https://www.google.l...r...093&bih=521
Atsakyti
smile.gif+2012 04 12, 10:04-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 12, 10:04)
merginos,as del barbes torto , kur gaut forma, kad ta suknele jos ties liemeniu gautusi pusta? g.gif nes pjaustyt biskvitus truputi bijau, ad vienas sonas aukstesnis bus uz kita doh.gif

Aš kaip tik kitam pirmadieniui dukterėčios gimtadieniui prisižadėjau barbę pagaminti.Ir toks galvos skausmas ji man buvo.Ir žinokit sumąsčiau(nežinau sąmonę ar ne) pabandyt taip:nusipirkau silikoninę kekso formą,bet tokią aukštesnę (aš ją tik pamačiau ir man iškart točniai barbės sijono forma smile.gif ). Nu ir bandysiu aš joj biskvitą iškept.Nu tikiuosi gausis.O toliau jau supjaustysiu ir bandysiu surinkinėt taip-be formos-gal gausis.o jei ne-gal kaip ir formoj pavyktų g.gif O paskui jau į tą skylę kažkaip reiks "įmontuot" barbę.. Nu žodžiu "susmegenavau" taip-ar gausis-pasigirsiu savaitgalį ax.gif
Atsakyti
Sveikos sedevru gamintojos, nzn tikriausia cia nelabai galima su tokiu prasymu rasyti ir tersti temos, bet nzn kur g.gif Ieskau kas Kaune man galetu prilipdyti figureliu -masinyciu (Makvyno serijos) biggrin.gif Ne uz aciu zinoma blush2.gif Jei netycia atsirastu norinciu, brukstelkit i az. Reiktu po savaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 12, 13:41)
Aš kaip tik kitam pirmadieniui dukterėčios gimtadieniui prisižadėjau barbę pagaminti.Ir toks galvos skausmas ji man buvo.Ir žinokit sumąsčiau(nežinau sąmonę ar ne) pabandyt taip:nusipirkau silikoninę kekso formą,bet tokią aukštesnę (aš ją tik pamačiau ir man iškart točniai barbės sijono forma  smile.gif  ). Nu ir bandysiu aš joj biskvitą iškept.Nu tikiuosi gausis.O toliau jau supjaustysiu ir bandysiu surinkinėt taip-be  formos-gal gausis.o jei ne-gal kaip ir formoj pavyktų  g.gif  O paskui jau į tą skylę kažkaip reiks "įmontuot" barbę.. Nu žodžiu "susmegenavau" taip-ar gausis-pasigirsiu savaitgalį  ax.gif

Gausis tikrai. Super grazus man sijonas gavos toj keksinej formoj. Bet as ir surinkinejau torta formoj. Kai sustingo tortas i viduriuka pripyliau kremo ir ikisau i folija suvyniota barbe ax.gif Parodysiu tik forma, i beze prasom neziureti, nes tada dar nemokejau kept tortu ir isplauke man ji smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kausriukas: 12 balandžio 2012 - 13:19
QUOTE(jumakavec @ 2012 04 12, 11:27)
Aš tai barbe dariau iš rafaelo torto. Sutepinėjau savo didelėje salotinėje. Tiesiog pasižiūri apvertus indą ar panašus gautūsi į pūstą sijoną ir vsio. biggrin.gif  Įkloju plėvele, kad gerai paskui išsiverstu, pjaustau biskvita ir sutepu. Gaunasi gražus, pūstas sijonas smile.gif

niekada nebuciau pagalvojus doh.gif , kad galima taip tept thumbup.gif , reiks bandyti., o gal matavot, kokio aukscio mazdaug iseina tas sijonas? Ketinu daryti snikersa rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(loret30 @ 2012 04 12, 10:42)
Sveikutės  smile.gif
* Jeigu vienas šonas bus aukštesnis-nieko tokio-daryk ten sijono užpakalinę dalį,ar kaip-pasissukiok prieš puošdama. Aš kepiau medutį-pjausčiau,tada aptepiau ir išsilyginau taip kaip pati norėjau.
**  ax.gif Man labiau patiko MMG,nei pirktinė.

blogiausia tai, kad as jau patyriau fiasko, dariau marshmallow , tai visiskas pravalas, o dar maniskis ja dabaige sugadint doh.gif
todel galvoju kaip cia megint issisukt su ta pirktine rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 12, 13:41)
Aš kaip tik kitam pirmadieniui dukterėčios gimtadieniui prisižadėjau barbę pagaminti.Ir toks galvos skausmas ji man buvo.Ir žinokit sumąsčiau(nežinau sąmonę ar ne) pabandyt taip:nusipirkau silikoninę kekso formą,bet tokią aukštesnę (aš ją tik pamačiau ir man iškart točniai barbės sijono forma  smile.gif  ). Nu ir bandysiu aš joj biskvitą iškept.Nu tikiuosi gausis.O toliau jau supjaustysiu ir bandysiu surinkinėt taip-be  formos-gal gausis.o jei ne-gal kaip ir formoj pavyktų  g.gif  O paskui jau į tą skylę kažkaip reiks "įmontuot" barbę.. Nu žodžiu "susmegenavau" taip-ar gausis-pasigirsiu savaitgalį  ax.gif

as tai bijociau, kad pats biskvito vidurys gali neiskept g.gif , nes juk jie zymiai trumpiau kepasi nei kokie keksai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kausriukas @ 2012 04 12, 14:10)
Gausis tikrai. Super grazus man sijonas gavos toj keksinej formoj. Bet as ir surinkinejau torta formoj. Kai sustingo tortas i viduriuka pripyliau kremo ir ikisau i folija suvyniota barbe  ax.gif Parodysiu tik forma, i beze prasom neziureti, nes tada dar nemokejau kept tortu ir isplauke man ji smile.gif
user posted image

ohooo... tikras sedevras, forma labai liuks thumbup.gif 4u.gif , gal foto keksines formos imestumet? blush2.gif o koks tortas viduje? ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 04 12, 14:30-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 12, 14:30)
ohooo... tikras sedevras, forma labai liuks  thumbup.gif  4u.gif , gal foto keksines formos imestumet?  blush2.gif o koks tortas viduje? ax.gif

Va tokia. Pirkta Rimi
user posted image
O tortas buvo biskvitas perteptas jogurto, grietineles ir avieciu kremu.
Atsakyti
figureles darant kiekviena dali atskirai darot ir biski padziovine klijuojat viena prie kitos, pvz, rankytes, galvyte?
Atsakyti
Dianaaa, vientukas laaabai gražus, meškiukas tai man primena mano pirmąjį meškiuką - žiūrkiuką smile.gif) bet šiaip liuks, labai labai..

kažkas kalbėjo apie baisybes, kaukoles.. atnešiu tada parodyti vieną savo tookį smile.gif Vyras mane ir užsakovę išvadino nenormaliomis, bet tas, kuriam buvo skirtas, velniškai patenkintas buvo smile.gif

tailangietiškų bananų, pastilažas, kukurūzai smile.gif) virš 2 kg.
zombis smile.gif
user posted image

dar buvo mintis vardą užrašyti karsto formos masės gabalėlyje, bet vyras nebeleido.. (keistai daug jis kišosi prie šio torto) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 04 12, 14:10)
Gausis tikrai. Super grazus man sijonas gavos toj keksinej formoj. Bet as ir surinkinejau torta formoj. Kai sustingo tortas i viduriuka pripyliau kremo ir ikisau i folija suvyniota barbe  ax.gif Parodysiu tik forma, i beze prasom neziureti, nes tada dar nemokejau kept tortu ir isplauke man ji smile.gif

Nu va-reiškia aš neišradau dviračio lotuliukas.gif

smile.gif+2012 04 12, 14:30-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 12, 14:30)

as tai bijociau, kad pats biskvito vidurys gali neiskept  g.gif , nes juk jie zymiai trumpiau kepasi nei kokie keksai  g.gif

tai kaip iškepa tortinėj,taip ir čia iškeps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 12, 15:07)
Dianaaa, vientukas laaabai gražus, meškiukas tai man primena mano pirmąjį meškiuką - žiūrkiuką smile.gif) bet šiaip liuks, labai labai..

kažkas kalbėjo apie baisybes, kaukoles.. atnešiu tada parodyti vieną savo tookį smile.gif Vyras mane ir užsakovę išvadino nenormaliomis, bet tas, kuriam buvo skirtas, velniškai patenkintas buvo smile.gif

tailangietiškų bananų, pastilažas, kukurūzai smile.gif) virš 2 kg.
zombis smile.gif
user posted image

dar buvo mintis vardą užrašyti karsto formos masės gabalėlyje, bet vyras nebeleido.. (keistai daug jis kišosi prie šio torto) g.gif

koks neiprastas biggrin.gif kazin ar isdrysciau paragaut biggrin.gif

o kaip skonis to tailandietisko bananu torto? g.gif niekad neragavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 04 12, 14:38)
Va tokia. Pirkta Rimi

Mano tokia tik silikoninė smile.gif
Atsakyti