Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2012 04 12, 07:26)
turiu kvaila klausima smile.gif kur sutepat torta-barbe? planuoju daryt snikersa tai mastau kaip forma sijono graziai isgauti ax.gif

Kepiau skirtingo skermens lakštelius, tada sutepiau juos mažėjimo tvarka ir prieš puošiant apdailinau.
Nu bet tikrai kažkada skaičiau, kad kažkuri kepėjėlė sutepinėja tortą plastikiniame vazone, nebandžiau, bet pasirinkus tinkamą vazono formą turėtų gautis superinis sijonas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 04 11, 21:38)
As tokio tipo tortukus visada kokiais vaisiais ar sokoladu puosiu sonus galima sokoladine tvorele apsukt o ant virsaus kanors papiest su juo arba mascarpones ir grietineles kremu kanors su konditeriniu maiseliu israityt dar sokoladiniu detaliu kokiu uzdet ant virsaus  mirksiukas.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Pirmą kartą puošiau beze,rankos drebėjo...O ir meškiuką pirmą kartą teko lipdyti,norėjosi gražesnio ,bet gavosi kas gavosi
user posted image
O naktį sapnavau kad visas kremas subliuško,bet tingėjau keltis ir eiti pažiūrėti į šaldytuvą.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu kai pažiūriu-jūsų tokios gražios,lygios tos figūrėlės.Nesuprantu,kas nesigauna mano dukrai-nulipdo,o jos suskeldėja. Ji bandė iš pastiliažo lipdymui. Ką ne taip mes padarom g.gif
Atsakyti
Tiesiog net nežinau ką patarti, esu dariusi iš pastilažo lipdymui ir iš dengiamo pastilažo,bet man nėra niekad suskeldėjęs
Atsakyti
merginos,as del barbes torto , kur gaut forma, kad ta suknele jos ties liemeniu gautusi pusta? g.gif nes pjaustyt biskvitus truputi bijau, ad vienas sonas aukstesnis bus uz kita doh.gif

dar nemaciau atsakymo del maistiniu dazu ktu maisto institute, ten eiti i 618 kabineta? gal kuri zinot kokios kainos ten? g.gif

ir dar vienas klausimelis, esu nusiziurejusi dengimo mases , bet pirktines, ar jos gerai kociojasi, neplysta? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 12, 09:20)
Pirmą kartą puošiau beze,rankos drebėjo...O ir meškiuką pirmą kartą teko lipdyti,norėjosi gražesnio ,bet gavosi kas gavosi
user posted image
O naktį sapnavau kad visas kremas subliuško,bet tingėjau keltis ir eiti pažiūrėti į šaldytuvą.... mirksiukas.gif

man tai labai grazus jusu tortukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bridz :): 12 balandžio 2012 - 09:03
Sveikutės smile.gif

QUOTE(Bridz 2012 04 12 @ 10:04)
*merginos,as del barbes torto , kur gaut forma, kad ta suknele jos ties liemeniu gautusi pusta? g.gif nes pjaustyt biskvitus truputi bijau, ad vienas sonas aukstesnis bus uz kita doh.gif

**ir dar vienas klausimelis, esu nusiziurejusi dengimo mases , bet pirktines, ar jos gerai kociojasi, neplysta? g.gif

* Jeigu vienas šonas bus aukštesnis-nieko tokio-daryk ten sijono užpakalinę dalį,ar kaip-pasissukiok prieš puošdama. Aš kepiau medutį-pjausčiau,tada aptepiau ir išsilyginau taip kaip pati norėjau.
** ax.gif Man labiau patiko MMG,nei pirktinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 12 balandžio 2012 - 09:47
QUOTE(dzokada @ 2012 04 10, 18:31)
As irgi sukau galva visa menesi,kaip man reikes ji belipanti padaryti,bet paskui pagooglinau,pasirodo pateles yra be pagurklio,o patinai su dideliu pagurkliu,o kadangi tortai vyrams buvo,galvoju va kaip tik ir iskelsiu taip,bet kai nuveziau,dar man pradejo aiskinti kad kam cia toki pagurkli darei,butu maziau sveres ir pan  doh.gif  vienu ZO...dar ilgai nepamirsiu , bet aisku,skaudzios pamokos mokina

taip taip,as irgi zinau kad nepatiko,bet as siuliau alternatyva,perspejau kad svers daug,bet va kazkaip matyt negirdejo ka as pasakojau

Nepykit, bet juokas sueme paskaicius, kokiu prietranku buna lotuliukas.gif Pagurklis netinka, gal dar pimpala reikejo kabint atitinkamu kampu, nuokrypiu ir pasvirimu lotuliukas.gif

Tortas ISPUDINGAS. Tai jau ne tortas, o sedevras.

Bet del svorio tai cia jau sakyciau kepeju reikalas, kiek ji virsija. As sau leidziu iki 0.5 kg daugiau padaryt, ir tai perspeju visada, kad svoris svyruos. O kam netinka, tai yra Maximos, ten atpjaus, kiek nori (atpjaus 300 gr. driezo pagurklio ir lai dziaugias lotuliukas.gif )
Atsakyti
smile.gif+2012 04 12, 08:04-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 12, 08:04)
merginos,as del barbes torto , kur gaut forma, kad ta suknele jos ties liemeniu gautusi pusta? g.gif nes pjaustyt biskvitus truputi bijau, ad vienas sonas aukstesnis bus uz kita doh.gif

Aš tai barbe dariau iš rafaelo torto. Sutepinėjau savo didelėje salotinėje. Tiesiog pasižiūri apvertus indą ar panašus gautūsi į pūstą sijoną ir vsio. biggrin.gif Įkloju plėvele, kad gerai paskui išsiverstu, pjaustau biskvita ir sutepu. Gaunasi gražus, pūstas sijonas smile.gif
Atsakyti
Nu, čia tiek idėjų gerų galima rasti ir patarimų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labutis, visom grozybiu darytojom, sikart prasau paglabos del "baisybiu" darymo: 6 metu berniukui reikai torto su kaukolem, smegenim ir pan., kazkaip man paciai jie kraupoki, tai niekad tokiu ir neissisaugojau, dabar nebezinau nei kur ieskot, gal kuri turi nelabai koki sudetinga, aciu
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 04 12, 01:21)
Nereikia sviestinio nes tai yra ganasas - su grietinele kremas

Ale nu tiksliai, cia gi ganashas! rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti