QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 11, 17:35)
Nori grazu ispudinga tortuka, tai ir mokek uz si darba, o jej nori pigesni tegul perka parduotuveja
ar ne taip ?
Ta Lietuviu prigimtis.....
QUOTE(estella @ 2012 04 11, 18:27)
sveikos
prisižadėjau per vieno mažojo piliečio krikštynas iškepti tortą pirmajam gimtadieniui, o kadangi ši šventė jau šį savaitgalį, atbėgu ieškot patarimų
planuoju daryti tortą meškiuko formos (viršutinėj temoj pvz yra). bus Ci
pciuko medutis su grietinlės pertepimu. Dabar klausimas dėl puošimo - galima ganašą palaipsniui tamsinti? ar reikėtų į kelias dalis kremą dalinti ir atskirai dažyti?
kitas variantas būtų puošti grietinėle. Kuriuo momentu reikėtų įmaišyti dažus?
ir ar taip pat galima būtų reguliuoti spalvos tamsumą vis dadedant dažų?
O jeigu daryti dviejus rudus ganasus? I viena deti siek tiek daugiau juodo sokolado nei grietineles,man gaunasi toks kietokas,tystantis,jo nereikia net plakti,su juo dzibuoju iskarto,gaunasi tamsiai rudas,laiko forma superiskai,o kita daryti gal net vos maziau sokolado nei grietinele,tada jis gaunasi skystokas,isplaki kai atvesta ir gaunasi soks sviesios rudos ganasas.
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 04 11, 18:38)
kad nelabai aptepsi maskarpones tortuka sviestiniu kremu
tepiau jau nekarta,tik pastebejau kad geriau tepasi be trupinuku sviestinis,ir turi buti tikrai kamb temperaturos. O puosti,esu puosi su kremu : maskarpone + grietinele,tokiu puosiant aisku nereikia sviestinio,o ir skaniai dera
QUOTE(niukse @ 2012 04 11, 19:32)
Nu merginos turiu kvaila klausima
pasidariau snikersa sau apsisaldint dusele
ir labai noriu ismegint aptepti tuo karameliniu ganasu bet dabar sudvejojau ar galiu tiesiai tepti ar nebutina sviestiniu pries tai aptept
nes jau susimaisiau pries ka reik pries ka nebutina
Nereikia sviestinio nes tai yra ganasas - su grietinele kremas