Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 04 11, 20:26)
Buziukas Jei tepsi sviesto mišiniu ant viršaus manau gali

kad nelabai aptepsi maskarpones tortuka sviestiniu kremu g.gif
Atsakyti
O lengvai pašaldyt neina? gal tada užsiteptu, aš karta taip medutį dariau .
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pastebėtus mano tortus 4u.gif

QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 04 11, 18:53)

Ir čia kažkurios buvo močiutei , labai nuostabus ir darbea beje kaip ir visu kkiitu darbeliai  thumbup.gif , tai iš ko ten dangtis padarytas ?

QUOTE(niukse @ 2012 04 11, 19:01)

Labai nepriekaistingi tortukai  4u.gif  o kaip ta dangti sakykit padaret ant pirmojo?

Oj, su dangčiu tai čia taip truputį apsisunkinom- iš meduolinės tešlos išsikepėm dangtį, o po to jau "aptraukėm" mase doh.gif Bet kiek žinau, merginos tiesiog iš pastilažo daro...
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 04 11, 20:40)
O lengvai pašaldyt neina? gal tada užsiteptu, aš karta taip medutį dariau .

na man jo viso ispaisyt nesinori, tik pruputi, gal net is pacio maskarpones kremo tai padaryt blush2.gif
Atsakyti
Nu merginos turiu kvaila klausima blush2.gif pasidariau snikersa sau apsisaldint dusele rolleyes.gif ir labai noriu ismegint aptepti tuo karameliniu ganasu bet dabar sudvejojau ar galiu tiesiai tepti ar nebutina sviestiniu pries tai aptept g.gif nes jau susimaisiau pries ka reik pries ka nebutina doh.gif
Atsakyti
Esu maciusi dangti darant vafli aptraukia pastilazu.Noriu paklausti jei ant slapios beze sudesiu is vakaro dziovintas pastilazo gelytes,jos neistis g.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 04 11, 22:52)
na man jo viso ispaisyt nesinori, tik pruputi, gal net is pacio maskarpones kremo tai padaryt blush2.gif

As tokio tipo tortukus visada kokiais vaisiais ar sokoladu puosiu sonus galima sokoladine tvorele apsukt o ant virsaus kanors papiest su juo arba mascarpones ir grietineles kremu kanors su konditeriniu maiseliu israityt dar sokoladiniu detaliu kokiu uzdet ant virsaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 04 11, 16:32)
Ir sugalvok tu man tokius siurprizus padaryt ant torto,lb patiko ideja  thumbup.gif

ir vaikam slabai si mintis patiko bigsmile.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 11, 21:35)
Noriu paklausti jei ant slapios beze sudesiu is vakaro dziovintas pastilazo gelytes,jos neistis g.gif

niekad neisileidzia
Atsakyti
Aciu Auksiuke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 11, 17:35)
Nori grazu ispudinga tortuka, tai ir mokek uz si darba, o jej nori pigesni tegul perka parduotuveja biggrin.gif ar ne taip ?

Ta Lietuviu prigimtis..... drinks_cheers.gif

QUOTE(estella @ 2012 04 11, 18:27)
sveikos 4u.gif

prisižadėjau per vieno mažojo piliečio krikštynas iškepti tortą pirmajam gimtadieniui, o kadangi ši šventė jau šį savaitgalį, atbėgu ieškot patarimų blush2.gif
planuoju daryti tortą meškiuko formos (viršutinėj temoj pvz yra). bus Ci blush2.gif pciuko medutis su grietinlės pertepimu. Dabar klausimas dėl puošimo - galima ganašą palaipsniui tamsinti? ar reikėtų į kelias dalis kremą dalinti ir atskirai dažyti? g.gif
kitas variantas būtų puošti grietinėle. Kuriuo momentu reikėtų įmaišyti dažus? g.gif  ir ar taip pat galima būtų reguliuoti spalvos tamsumą vis dadedant dažų?

O jeigu daryti dviejus rudus ganasus? I viena deti siek tiek daugiau juodo sokolado nei grietineles,man gaunasi toks kietokas,tystantis,jo nereikia net plakti,su juo dzibuoju iskarto,gaunasi tamsiai rudas,laiko forma superiskai,o kita daryti gal net vos maziau sokolado nei grietinele,tada jis gaunasi skystokas,isplaki kai atvesta ir gaunasi soks sviesios rudos ganasas.

QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 04 11, 18:38)

tepiau jau nekarta,tik pastebejau kad geriau tepasi be trupinuku sviestinis,ir turi buti tikrai kamb temperaturos. O puosti,esu puosi su kremu : maskarpone + grietinele,tokiu puosiant aisku nereikia sviestinio,o ir skaniai dera smile.gif

QUOTE(niukse @ 2012 04 11, 19:32)
Nu merginos turiu kvaila klausima  blush2.gif pasidariau snikersa sau apsisaldint dusele  rolleyes.gif ir labai noriu ismegint aptepti tuo karameliniu ganasu bet dabar sudvejojau ar galiu tiesiai tepti ar nebutina sviestiniu pries tai aptept  g.gif nes jau susimaisiau pries ka reik pries ka nebutina  doh.gif

Nereikia sviestinio nes tai yra ganasas - su grietinele kremas

Atsakyti
turiu kvaila klausima smile.gif kur sutepat torta-barbe? planuoju daryt snikersa tai mastau kaip forma sijono graziai isgauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 04 11, 20:38)

Aš velykoms dariausi maskarponės tortą ir tikrai apsitepė sviestiniu kremu g.gif
Atsakyti