Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 11, 10:27)
prašau, patarkit, kaip beze nudažyti ruda spalva???

Raudona + žalia , gaunasi ruda spalva smile.gif , arba raudona +mėlyna+geltona , bet tada truputi sunkiau atspalvį nuderinti, aisingą esu nudažiusi iki šokoladinio rudumo. Bet ir beze turėtų nusidažyti g.gif

QUOTE(bobusiukas @ 2012 04 11, 10:29)
Nu neturiu zodziu sedevrai ne tortai  bigsmile.gif !!!!!!
Labai prasau patarkit kaip papuosti torta is maskarpones surio .Kazin iseitu tokie ,,boksteliukai,,kai is beze kremo jei i konditerini svirksta pridesiu maskarpones ir puosiu .Nu jus protingos sumanios tikiuosi man ka nors patarsite  wub.gif

Labai puikus kremas gaunasi maskarpone + grietinėlė + cukraus pudra
va tie keksiukai tokiu kremu papuošti , tik cukriniai elementai šiek tiek tirpsta ant tokio kremo , po poros valandų tie trejetukai nugriuvo tongue.gif , bet visa kitą puikiai išsilaikė
user posted image
Papildyta:
Dar vienas užsilikęs Velykinis tortukas, šita patys suvalgėm tongue.gif

Jogurtinis, pastilažas, šlapia beze.
user posted image
user posted image

ir berniukiškas tortukas "Liūts, tigrs, zebrs" nu ir žirafa dėl kvapo lotuliukas.gif

Kriaušinis - karamelinis , 1,75 kg , pastilažas, truputi aisingo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa_zyk: 11 balandžio 2012 - 14:17
Sveikos gyvos biggrin.gif
Ale kiek daug gražių tortų užderėjo bigsmile.gif
Kad netuščiom, įdėsiu ir aš porą savo paskutinių darytų:

Šitas buvo skirtas mano močiutės 80-mečiui wub.gif Puošėm kartu su mama ax.gif Viduj- napoleonas, svorio nežinau, puoštas šokoladine saldainių mase (siūlų kamuoliukių viduj- zefyrai)

user posted image

user posted image

Šitą tortą dariau draugės mergytei, pirmą kartą bandžiau lipdyti rimtesnius "baibokus" ax.gif Viduj- kriaušinis- karamelinis tortas, puošta pastilažais ir trupučiu šlapio beze

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutcka: 11 balandžio 2012 - 14:38
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 04 11, 16:25)
Raudona + žalia , gaunasi ruda spalva  smile.gif , arba raudona +mėlyna+geltona , bet tada truputi sunkiau atspalvį nuderinti, aisingą esu nudažiusi iki šokoladinio rudumo. Bet ir beze turėtų nusidažyti  g.gif
va tie keksiukai tokiu kremu papuošti , tik cukriniai elementai šiek tiek tirpsta ant tokio kremo , po poros valandų tie trejetukai nugriuvo  tongue.gif , bet visa kitą puikiai išsilaikė
user posted image
Papildyta:
Dar vienas užsilikęs Velykinis tortukas, šita patys suvalgėm  tongue.gif

Jogurtinis, pastilažas, šlapia beze.
user posted image
user posted image

ir berniukiškas tortukas "Liūts, tigrs, zebrs"  nu ir žirafa dėl kvapo  lotuliukas.gif

Kriaušinis - karamelinis , 1,75 kg , pastilažas, truputi aisingo
user posted image

aciu labai o jei balius sestadieni tai galiu padaryti penktadieni torta
taip???
Atsakyti
Kaip jums taip gražiai figūrėlės išeina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 04 11, 12:26)
  americoloru ir Squires Kithen esu visai patenkinta dažais...

Aciu,ieskosiu situ firmu tuomet 4u.gif
Atsakyti
rutcka visi nerealiai kruopstus!
Atsakyti
QUOTE(bobusiukas @ 2012 04 11, 14:44)
aciu labai o jei balius sestadieni tai galiu padaryti penktadieni torta
taip???

tikrai taip mirksiukas.gif , bet jei bus kokie cukriniai papuošimais ant to kremo ( ar tai pabarstukai ar figūrėlės iš pastilažo ) patarčiau jas prieš pat šventę ant torto sudėti smile.gif

P.S. Necituokit nuotraukų , gausit velnių nuo moderatorių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa_zyk: 11 balandžio 2012 - 15:14
QUOTE(Whatever? @ 2012 04 11, 14:03)
Bet tai kokiu bjauriu zmoniu buna... unsure.gif  Nepasiseke su uzsakovais...  Deja,  ant kaktos neuzrasyta, kad vengti reikia....
O tortas isties ispudingas 4u.gif
As velykoms dzibavau torta (28 cm)su grietinele... Tai iseiga didele - 450 ml gritineles sunaudojau..... blink.gif  Galvojau, kad maziau reikes smile.gif

tik 450 ml? man beveik 2 indelių reikėjo smile.gif pigiau pastilažu...
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 04 10, 17:07)
Mano valgomi velykiniai:

Ir sugalvok tu man tokius siurprizus padaryt ant torto,lb patiko ideja thumbup.gif

QUOTE(rivera @ 2012 04 10, 18:59)
iseitis yra, PUTOPLASTAS 

reikes sekanti karta pasiulyti ir toki varijanta lotuliukas.gif

QUOTE(...little mary... @ 2012 04 10, 19:15)
Jūs man, kvaišai, pasakykit - tai kiek kg kainuoja? Aš tai nieko nesuprantu apie pirkimus ir pardavimus, bet tai kokia kaina gavos tos 8 kg iguanos?    Spėju, kad nemaža, jei prasidėjo tokie piktumai mastau.gif Bet ir darbo kiek įdėta, pastangų - kiekvienas centas vertas tokio darbo ir dar pridėt reikėtų, kad žmogus apsiėmė sumeistraut tą 3D didis.gif Čia jau visas šedevras

Na lt as kainu nezinau,bet pas mus kiek zinau ''stafke'' £15 uz 1Kg (kitos ima daugiau,as dar nedrystu)....jau net nebeprasiau as uz tuos 8kg,paprasiau uz 7kg,galvoju lai bus,ir dar plius nemokama pristatyma i namus gavo,ir dar prase kad nuleisciau nuvezus doh.gif paskaiciavau,as net valandinio minimumo neuzdirbau tai nemanau kad esu pagal ju viesa apibudinima 'plaunanti pinigus' doh.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 10, 20:15)
Sveikos mergaites

vaja nu tie sonai kokie grazus doh.gif as nedrystu dar ju isbandyti blush2.gif

QUOTE(akvilyte @ 2012 04 11, 07:36)
cia LT ar UK lietuvaiciai??? apakus  blink.gif  tortas tikrai superinis  thumbup.gif man jei pradetų taip kabinėtis atsiimant tai pasiimciau tortą atgal   cool.gif  tiek to....

UK uk doh.gif zinok jau taip ir zadejau padaryti,nes kaip tik as per juos velavau i draugu gimtadieni ,kur drauge nespejo iskepti torto ir buvo be torto lotuliukas.gif

Olesta kazkada pabandziau padaryti tokius sonus......nu atrode kas cia tokio......teko viska nuvalyti,ranka drebejo,nieko nesigavo kaip pas jus taip lygiai,graziai doh.gif ar jus darote nuo virsaus i apacia ar atvirksciai?

Rutcka nedaeitu man ikisti zefyrus i siulu kamuolius thumbup.gif

Rasa_zyk
nera net prie ko kabintis,tvarkinga, gazu smile.gif

ACIU visoms uz pagyrimus,ir palaikyma,reikia toliau gyventi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 11 balandžio 2012 - 15:34
QUOTE(rutcka @ 2012 04 11, 14:33)

Šitas buvo skirtas mano močiutės 80-mečiui  wub.gif Puošėm kartu su mama  ax.gif Viduj- napoleonas, svorio nežinau, puoštas šokoladine saldainių mase (siūlų kamuoliukių viduj- zefyrai)

Labai jaučiasi, kad su meile pagamintas wub.gif , toks šiltas šiltas, iš visos širdies močiutei
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 11, 05:58)
Jei tinka raidžių yra

Ar jus tokias ir naudojat???

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 04 11, 07:25)
Raudona + žalia , gaunasi ruda spalva  smile.gif , arba raudona +mėlyna+geltona , bet tada truputi sunkiau atspalvį nuderinti, aisingą esu nudažiusi iki šokoladinio rudumo. Bet ir beze turėtų nusidažyti  g.gif

Labai grazus ir mieli

QUOTE(rutcka @ 2012 04 11, 07:33)

Vai koks ispudingas man tas mociutei,aisku ir kiti bbe priekaistu

Visu torciukai super 4u.gif
Atsakyti
Rutckos mociutei tai super tortukas. Gali mociute ir i spinta toki isideti thumbup.gif
Atsakyti