Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos merginos
Gyvenimas priverte daryti torta mazyles gimtadieniui paciai (nes uzsisakyti pavelavau) tai dabar skaitau visas temas is eiles, kad susirinkciau info iki tortadienio apie tuos dengimus tortu. Turiu viena (gal ir kvaila) klausima ax.gif Is kur jus perkate formeles raidems? Ant tortu labai graziai uzrasyti vardai, kai kurie matosi, kad ranka daryti, bet dauguma kaip ir su formelemis. Radau sal2 puslapyje, bet ne tokios grazios ten raideles. Kur dar ieskoti?
Ir ar pradziai gerai bus tokiu dazu nusipirkti ar geriau atskirai ir kitoius pirkti? Dazai
Atsakyti
prašau, patarkit, kaip beze nudažyti ruda spalva???
Atsakyti
Nu neturiu zodziu sedevrai ne tortai bigsmile.gif !!!!!!
Labai prasau patarkit kaip papuosti torta is maskarpones surio .Kazin iseitu tokie ,,boksteliukai,,kai is beze kremo jei i konditerini svirksta pridesiu maskarpones ir puosiu .Nu jus protingos sumanios tikiuosi man ka nors patarsite wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 11, 11:27)
prašau, patarkit, kaip beze nudažyti ruda spalva???

o būtinai bezė, imk ganašą smile.gif
Atsakyti
Ar jums gaunasi svelni,sviesi violetine Wilton firmos ?

Va kazkas tokio,kaip ikeliau skolintoj fotkej
Atsakyti
Wiltono gan skurdoka paletė, nemėgstu jų spalvų, pačioj kepimo pradžioj esu turėjus, murzinos jų spalvos, nepatiko man...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 04 11, 12:39)
o būtinai bezė, imk ganašą smile.gif

man reiks nemažai spalvų, o rudos visai nedaug.. tai dėl kelių šaukštų ganašą gamintis.. o jei įdėčiau kakavos ir paplakčiau? galima ir dažų pilti, bet bezė ryškiai neišgausiu rudos...
Papildyta:
QUOTE(bobusiukas @ 2012 04 11, 11:29)
Nu neturiu zodziu sedevrai ne tortai  bigsmile.gif !!!!!!
Labai prasau patarkit kaip papuosti torta is maskarpones surio .Kazin iseitu tokie ,,boksteliukai,,kai is beze kremo jei i konditerini svirksta pridesiu maskarpones ir puosiu .Nu jus protingos sumanios tikiuosi man ka nors patarsite  wub.gif

grynai mascarpones gal nedekit.. pasidairykit keksiukų temoj, ten buvo keksiukų puošimo receptas su sūriu, sakė skanus labai
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 04 11, 10:44)
Wiltono gan skurdoka paletė, nemėgstu jų spalvų, pačioj kepimo pradžioj esu turėjus, murzinos jų spalvos, nepatiko man...

Tai vat ir noriu patarimo,kokias kitas isigyt,norint geresniu,svaresniu spalvu? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 04 11, 12:07)
Sveikos merginos
Ir ar pradziai gerai bus tokiu dazu nusipirkti ar geriau atskirai ir kitoius pirkti? Dazai

Pradžiai visiškai užteks, sumaišiusi dar pasidarysit žalią, oranžinę, violetinę, o jau kai įsisuksit į kepimus po truputį papildysit. Dėl raidžių - neturiu patirties, gal kas parašys.
Atsakyti
Jei tinka raidžių yra
http://www_cake-deco...o...t&Itemid=54
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 04 10, 18:26)

Oi ko ten tik nebuvo,is pradziu nepatiko svoris

Bet tai kokiu bjauriu zmoniu buna... unsure.gif Nepasiseke su uzsakovais... Deja, ant kaktos neuzrasyta, kad vengti reikia....
O tortas isties ispudingas 4u.gif

As velykoms dzibavau torta (28 cm)su grietinele... Tai iseiga didele - 450 ml gritineles sunaudojau..... blink.gif Galvojau, kad maziau reikes smile.gif
Atsakyti
čia normali išeiga, dar gerai prasisuskot su 450 smile.gif americoloru ir Squires Kithen esu visai patenkinta dažais...
Atsakyti