
@adrija @ koks galingas kalnas

Adrija,tortas daugiau negu nuostabus...tiesiog fantastiškas.....
nesiplečiant ,bet dėl padėkliukųir stovų ir aš noriu pasisakyti,kad kiek turiu tai puikus,tvirti ir tikrai dar užsisakysiu iš ten pat......
nesiplečiant ,bet dėl padėkliukųir stovų ir aš noriu pasisakyti,kad kiek turiu tai puikus,tvirti ir tikrai dar užsisakysiu iš ten pat......
RASAU JUM PIRMA KARTA
KAIP JUS MAN MERGINOS PATINKAT JUSU TORTAI
. O PASNEKESIAI ISVIS JEGA .TIK NEGALVOKIT NIEKO BLOGO 
Papildyta:
RASAU JUM PIRMA KARTA
KAIP JUS MAN MERGINOS PATINKAT JUSU TORTAI
. O PASNEKESIAI ISVIS JEGA .TIK NEGALVOKIT NIEKO BLOGO
O DEL PADEKLIUKU TAI PRIEKAISTU JIEM TIKRAI NETUREJAU





Papildyta:
RASAU JUM PIRMA KARTA






QUOTE(pasta222 @ 2012 04 05, 18:42)
..... nea , tik pusantro sprindžio


Ačiū merginos visoms

Aš neturiu tokių padėkliukų nei stovų , tik man nesuprantama , kodėl taip sunku parašyti kainas , įsivaizduokite , jei toks surbitonas , ar ebay , nesurašytų kainų , ir mums reiktų klausti dėl kiekvienos prekės , o neduok Dieve

Tada geriau iš vis nieko neklausiam ir neatsakom .... na imat pomidorus ir pirmyn

QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 05, 20:26)
..... nea , tik pusantro sprindžio
, apgaulingos tos foto
.
Ačiū merginos visoms
.
Aš neturiu tokių padėkliukų nei stovų , tik man nesuprantama , kodėl taip sunku parašyti kainas , įsivaizduokite , jei toks surbitonas , ar ebay , nesurašytų kainų , ir mums reiktų klausti dėl kiekvienos prekės , o neduok Dieve
, dar kaip pavyzdį ..... tas stovas , kur kadaise jums ( kai kurioms ) nupirko cipciukas , daugumai iš jūsų kliba , nestabilus , o aš juos turiu du ..... man nei vienas nekliba , nei nestabilus ( ant jo darau karuseles ) jie man puikūs , bet aš suprantu jūsų nusivylimą , tai kaip jūs negalite suprasti to žmogaus , kuriam taip nutiko su šituo stovu , ji tik pasakė savo patyrimą jį naudojant , o galų gale liko kaip pašaipos objektas , na kam to reikia .
Tada geriau iš vis nieko neklausiam ir neatsakom .... na imat pomidorus ir pirmyn


Ačiū merginos visoms

Aš neturiu tokių padėkliukų nei stovų , tik man nesuprantama , kodėl taip sunku parašyti kainas , įsivaizduokite , jei toks surbitonas , ar ebay , nesurašytų kainų , ir mums reiktų klausti dėl kiekvienos prekės , o neduok Dieve

Tada geriau iš vis nieko neklausiam ir neatsakom .... na imat pomidorus ir pirmyn

Na kiek pamenu vartotoju teises gina istatymas ar as klystu






Mano nuomone graziai bendraujant visada randami kompromisai, o jeigu nerandama kreipiesi i vartotoju teisiu apsaugos tarnyba

Na aš jų bendravime nedalyvavau , ir ar jos ten bučiavosi , ar mušėsi besiaiškindamos nežinau , bet kiek skaičiau jos pasisakymus , minėjo , kad abiejų pokalbis įvyko , bet kaip supratau , kompensacija negauta , ir naujas stovas neduotas .... atsiprašau jei klystu
.
Ir baikim prašau , pasisakėm ką norėjom , ir užteks , kiekviena esam su savom nuomonėm ir ..... tortais , va jų galite mestelti pasigrožėti
.

Ir baikim prašau , pasisakėm ką norėjom , ir užteks , kiekviena esam su savom nuomonėm ir ..... tortais , va jų galite mestelti pasigrožėti

QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 05, 21:26)
kokia nepraktiska.siais laikais ne pomidoru,o kiausiniu reikia prasyti

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 05, 21:06)
..... tik iš jumi ir gausi juos sveikus , o sudaužytų man nereik



QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 05, 21:11)
..... tik iš jumi ir gausi juos sveikus , o sudaužytų man nereik
.
... jezulėli , kiek jūsų kabo apačioje .... einu miegelio , toliau nuo grieko
.



o as einu napoleono biskvitu kepti




laba, ir as varvinu seile pamacius jusu torciukus, nu grozis
as jauciu nesugebejauciau net prapjauti ju
o dabar ir as bandau daryti torciuka su dengimo mase, pirma karta taip darau tai iskilo klausimu, pirmiausia kepu meduti ir skaiciau, kad reikia aptepti sarlot kremu pries apdengiant, as dariau ta sarlot krema ir jis man toks skystas gavosi, sakyciau panasaus skystumo kaip kondensuotas pienas, gal galit kuri pasakyti koks jis turi buti


o dabar ir as bandau daryti torciuka su dengimo mase, pirma karta taip darau tai iskilo klausimu, pirmiausia kepu meduti ir skaiciau, kad reikia aptepti sarlot kremu pries apdengiant, as dariau ta sarlot krema ir jis man toks skystas gavosi, sakyciau panasaus skystumo kaip kondensuotas pienas, gal galit kuri pasakyti koks jis turi buti

QUOTE(Boruzeee @ 2012 04 05, 22:39)
, as dariau ta sarlot krema ir jis man toks skystas gavosi, sakyciau panasaus skystumo kaip kondensuotas pienas, gal galit kuri pasakyti koks jis turi buti 

Aš darau ne Šarlot,o sviestas su kond.pienu,bet manau,kad ir Šarlot turi būt toks ,kad teptųsi..Tokios kreminės konsistencijos..Oi dieve-kaip paaiškint



Sveiki
Aš su klausimuku- nusipirkau šiuos įrankius

Aišku, kažkiek įsivaizduoju, kažkiek jau pabandžiau, ką su jais galima daryti. O gal yra kažkur aprašyta, kam ir kaip kiekvieną jų galima naudoti? Ačiū.
Kad būtų į temą- tortukas- ką turėjau, tą sudėjau- rafaelo biskvitai pertepti naminės rikotos, rududu ir grietinėlės kremu su konservuotų vaisių asorti. Puošta šlapia beze ir gėlytėmis iš Asseni pastilažo tortų ir dekoracijų lipdymui.


Aišku, kažkiek įsivaizduoju, kažkiek jau pabandžiau, ką su jais galima daryti. O gal yra kažkur aprašyta, kam ir kaip kiekvieną jų galima naudoti? Ačiū.
Kad būtų į temą- tortukas- ką turėjau, tą sudėjau- rafaelo biskvitai pertepti naminės rikotos, rududu ir grietinėlės kremu su konservuotų vaisių asorti. Puošta šlapia beze ir gėlytėmis iš Asseni pastilažo tortų ir dekoracijų lipdymui.