Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

@adrija @ koks galingas kalnas blink.gif
Atsakyti
Adrija,tortas daugiau negu nuostabus...tiesiog fantastiškas.....

nesiplečiant ,bet dėl padėkliukųir stovų ir aš noriu pasisakyti,kad kiek turiu tai puikus,tvirti ir tikrai dar užsisakysiu iš ten pat......
Atsakyti
RASAU JUM PIRMA KARTA 4u.gif KAIP JUS MAN MERGINOS PATINKAT JUSU TORTAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . O PASNEKESIAI ISVIS JEGA .TIK NEGALVOKIT NIEKO BLOGO 4u.gif
Papildyta:
RASAU JUM PIRMA KARTA 4u.gif KAIP JUS MAN MERGINOS PATINKAT JUSU TORTAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . O PASNEKESIAI ISVIS JEGA .TIK NEGALVOKIT NIEKO BLOGO 4u.gif O DEL PADEKLIUKU TAI PRIEKAISTU JIEM TIKRAI NETUREJAU schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 04 05, 18:42)
@adrija @   koks galingas kalnas blink.gif

..... nea , tik pusantro sprindžio nail.gif , apgaulingos tos foto liezuvis.gif .

Ačiū merginos visoms smile.gif .

Aš neturiu tokių padėkliukų nei stovų , tik man nesuprantama , kodėl taip sunku parašyti kainas , įsivaizduokite , jei toks surbitonas , ar ebay , nesurašytų kainų , ir mums reiktų klausti dėl kiekvienos prekės , o neduok Dieve doh.gif , dar kaip pavyzdį ..... tas stovas , kur kadaise jums ( kai kurioms ) nupirko cipciukas , daugumai iš jūsų kliba , nestabilus , o aš juos turiu du ..... man nei vienas nekliba , nei nestabilus ( ant jo darau karuseles ) jie man puikūs , bet aš suprantu jūsų nusivylimą , tai kaip jūs negalite suprasti to žmogaus , kuriam taip nutiko su šituo stovu , ji tik pasakė savo patyrimą jį naudojant , o galų gale liko kaip pašaipos objektas , na kam to reikia .

Tada geriau iš vis nieko neklausiam ir neatsakom .... na imat pomidorus ir pirmyn pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 05, 20:26)
..... nea , tik pusantro sprindžio nail.gif  , apgaulingos tos foto    liezuvis.gif .

Ačiū merginos visoms  smile.gif  .

Aš neturiu tokių padėkliukų nei stovų , tik man nesuprantama , kodėl taip sunku parašyti kainas , įsivaizduokite , jei toks surbitonas , ar ebay , nesurašytų kainų , ir mums reiktų klausti dėl kiekvienos prekės , o neduok Dieve  doh.gif , dar  kaip pavyzdį ..... tas stovas , kur kadaise jums ( kai kurioms ) nupirko cipciukas , daugumai iš jūsų  kliba , nestabilus , o aš juos turiu du ..... man nei vienas nekliba , nei  nestabilus ( ant jo darau karuseles ) jie man puikūs  , bet aš suprantu jūsų nusivylimą , tai kaip jūs negalite suprasti to žmogaus , kuriam taip nutiko su šituo stovu  , ji tik pasakė savo patyrimą jį naudojant , o galų gale liko kaip pašaipos objektas , na kam to reikia .

Tada geriau iš vis nieko neklausiam ir neatsakom .... na imat pomidorus ir pirmyn  pomidorai2.gif

Na kiek pamenu vartotoju teises gina istatymas ar as klystu ax.gif Nepatikusia preke per 14 dienu grazinus visada grazinami pinigai 4u.gif Tad klausimas jeigu jai netiko preke kodel ji jos negrazino g.gif Nu kiek esu prekiu brokuotu pirkusi, visada jas man pakeisdavo o kai kurie net ir kompensacijas neblogas duodavo bigsmile.gif Geriausia kai nusipirkau senukuose lempa ir atsinesiau namuose pamaciau kad deze tuscia, lempos joje nera doh.gif lotuliukas.gif Nu ir irodyk tu man parduotuveje kad man pardave tuscia deze.... Bet deja parduotuveje perskaiciavo visas lempas ir dezes ir man dave nauja ipakavima su lempa ir labai atsiprasinejo....
Mano nuomone graziai bendraujant visada randami kompromisai, o jeigu nerandama kreipiesi i vartotoju teisiu apsaugos tarnyba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 05 balandžio 2012 - 20:52
Na aš jų bendravime nedalyvavau , ir ar jos ten bučiavosi , ar mušėsi besiaiškindamos nežinau , bet kiek skaičiau jos pasisakymus , minėjo , kad abiejų pokalbis įvyko , bet kaip supratau , kompensacija negauta , ir naujas stovas neduotas .... atsiprašau jei klystu 4u.gif .

Ir baikim prašau , pasisakėm ką norėjom , ir užteks , kiekviena esam su savom nuomonėm ir ..... tortais , va jų galite mestelti pasigrožėti bigsmile.gif .

Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 05, 21:26)
na imat pomidorus ir pirmyn  pomidorai2.gif

kokia nepraktiska.siais laikais ne pomidoru,o kiausiniu reikia prasyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 05, 21:06)
kokia nepraktiska.siais laikais ne pomidoru,o kiausiniu reikia prasyti  lotuliukas.gif

..... tik iš jumi ir gausi juos sveikus , o sudaužytų man nereik tongue.gif .

blink.gif ... jezulėli , kiek jūsų kabo apačioje .... einu miegelio , toliau nuo grieko sleep.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 05 balandžio 2012 - 21:12
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 05, 21:11)
..... tik iš jumi ir gausi juos sveikus , o sudaužytų man nereik  tongue.gif .

blink.gif ... jezulėli , kiek jūsų kabo apačioje .... einu miegelio , toliau nuo grieko  sleep.gif .

o as einu napoleono biskvitu kepti lotuliukas.gif ale torto cia tikrai nedesiu biggrin.gif Pasigrozeti grazu ir smagu kas dedat biggrin.gif , akis galima paganyti ax.gif
Atsakyti
laba, ir as varvinu seile pamacius jusu torciukus, nu grozis wub.gif as jauciu nesugebejauciau net prapjauti ju ax.gif
o dabar ir as bandau daryti torciuka su dengimo mase, pirma karta taip darau tai iskilo klausimu, pirmiausia kepu meduti ir skaiciau, kad reikia aptepti sarlot kremu pries apdengiant, as dariau ta sarlot krema ir jis man toks skystas gavosi, sakyciau panasaus skystumo kaip kondensuotas pienas, gal galit kuri pasakyti koks jis turi buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzeee @ 2012 04 05, 22:39)
, as dariau ta sarlot krema ir jis man toks skystas gavosi, sakyciau panasaus skystumo kaip kondensuotas pienas, gal galit kuri pasakyti koks jis turi buti  smile.gif

Aš darau ne Šarlot,o sviestas su kond.pienu,bet manau,kad ir Šarlot turi būt toks ,kad teptųsi..Tokios kreminės konsistencijos..Oi dieve-kaip paaiškint g.gif blush2.gif Na toks formą laikantis,kad būtų smile.gif Bet kondensuoto pieno tirštumo tikrai per skystas-nubėgs nuo šonų
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Aš su klausimuku- nusipirkau šiuos įrankius
user posted image
Aišku, kažkiek įsivaizduoju, kažkiek jau pabandžiau, ką su jais galima daryti. O gal yra kažkur aprašyta, kam ir kaip kiekvieną jų galima naudoti? Ačiū.
Kad būtų į temą- tortukas- ką turėjau, tą sudėjau- rafaelo biskvitai pertepti naminės rikotos, rududu ir grietinėlės kremu su konservuotų vaisių asorti. Puošta šlapia beze ir gėlytėmis iš Asseni pastilažo tortų ir dekoracijų lipdymui.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarūnė: 06 balandžio 2012 - 08:48