Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Nevute @ 2012 04 10, 16:17)

dzokada oho tortuku, zuikis tai pats mieliausias  wub.gif Bet tu padaryk man tokia iguana ar driezas kaip jis cia vadinasi nezinau, kas jiems nepatiko?

Oi ko ten tik nebuvo,is pradziu nepatiko svoris,bet buvau perspejus kad svers daug! gi jetau,DU tortai skaityk,siuliau is pastilazo kazka panasaus,mazesnio,ne netiko,butinai uzsikepe is tortu 3D kad butu...nu ir ka o paskui po dienos,jau ir tipo nunuodijau,ir riebalu misiniais suteptas tortas,zodziu bande per visur kur tik eina apjuodinti viesai,aciu D kad buvo kas uzstojo,nes tikrai dar TOKIO bajerio nesu patyrusi ir niekam nelinkiu....jau buvo rimtu minciu ir nebekepti niekad gyvenime isvis, bet kazkaip neleido man ilgai depresuoti,pradejo kiti prasineti vel tortu na ir vel kazkaip kepu
Atsakyti
visi tortai faini ,o tas zuikis koks fainuolis! bet tortas su masina ir iguana,tai kazkas tokio! blink.gif ir ta iguana ''ore'',t.y.uzlipus ant masinos...man tai cia nerealiai viskas! kas nepatiko zmonem? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(dzokada @ 2012 04 10, 18:26)
,is pradziu nepatiko svoris

galiu 90% garantuoti,kad ne skonis,o svoris nepatiko,t.y.norejo super vaizdo,bet nenorejo moketi uz visa svori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 10, 16:27)
visi tortai faini ,o tas zuikis koks fainuolis! bet tortas su masina ir iguana,tai kazkas tokio! blink.gif  ir ta iguana ''ore'',t.y.uzlipus ant masinos...man tai cia nerealiai viskas! kas nepatiko zmonem?  blink.gif

As irgi sukau galva visa menesi,kaip man reikes ji belipanti padaryti,bet paskui pagooglinau,pasirodo pateles yra be pagurklio,o patinai su dideliu pagurkliu,o kadangi tortai vyrams buvo,galvoju va kaip tik ir iskelsiu taip,bet kai nuveziau,dar man pradejo aiskinti kad kam cia toki pagurkli darei,butu maziau sveres ir pan doh.gif vienu ZO...dar ilgai nepamirsiu , bet aisku,skaudzios pamokos mokina

taip taip,as irgi zinau kad nepatiko,bet as siuliau alternatyva,perspejau kad svers daug,bet va kazkaip matyt negirdejo ka as pasakojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 10 balandžio 2012 - 17:33
Mano valgomi velykiniai:

abieju tortu didziuosiuose kiausiniuose siurprizas- daug mazu saldainiuku-kiausinuku mirksiukas.gif
varskinis su sv.braskem
user posted image
Kriausinis-karamelinis
user posted image
Varskinis-karamelinis su kriausem
user posted image
Papildyta:
Labai graziu tortuku visos idejot. Labiausiai isimine toks dyydelis visciukas -nebezinau nicko, Nevutes kaip visadalabai dailus ir tvarkingi ir Olestos su avyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 04 10, 18:31)
As irgi sukau galva visa menesi,kaip man reikes ji belipanti padaryti,bet paskui pagooglinau,pasirodo pateles yra be pagurklio,o patinai su dideliu pagurkliu,o kadangi tortai vyrams buvo,galvoju va kaip tik ir iskelsiu taip,bet kai nuveziau,dar man pradejo aiskinti kad kam cia toki pagurkli darei,butu maziau sveres ir pan  doh.gif  vienu ZO...dar ilgai nepamirsiu , bet aisku,skaudzios pamokos mokina

taip taip,as irgi zinau kad nepatiko,bet as siuliau alternatyva,perspejau kad svers daug,bet va kazkaip matyt negirdejo ka as pasakojau

Pastebejau kad zmones nelabai su tuo susidure issikelia fantazijas, nori grazaus didelio, bet pigaus. Kai reikia moket, tai prasideda visos bedos. Bet tortukas tikrai galingai atrodo thumbup.gif tokios iguanos ir su dideliais norai neistengciau padaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 04 10, 19:25)
Pastebejau kad zmones nelabai su tuo susidure issikelia fantazijas, nori grazaus didelio, bet pigaus. Kai reikia moket, tai prasideda visos bedos. Bet tortukas tikrai galingai atrodo  thumbup.gif tokios iguanos ir su dideliais norai neistengciau padaryt  4u.gif

oj, tiksliai, nuo tos iguanos tai vapsie apsalus likau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 04 10, 18:31)
As irgi sukau galva visa menesi,kaip man reikes ji belipanti padaryti,bet paskui pagooglinau,pasirodo pateles yra be pagurklio,o patinai su dideliu pagurkliu,o kadangi tortai vyrams buvo,galvoju va kaip tik ir iskelsiu taip,bet kai nuveziau,dar man pradejo aiskinti kad kam cia toki pagurkli darei,butu maziau sveres ir pan  doh.gif  vienu ZO...dar ilgai nepamirsiu , bet aisku,skaudzios pamokos mokina

As pakraupus blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Dzokana ,nusiramink visur buna tokiu" biski" keistesniu zmoniu su ieskojimais prie ko prisikabinti,nerealus tavo 3D saunuole nenukabink nosies del to....
Merginos jusu visu torciukai nerealus!
Atsakyti
Dzokada tu šaunuolė, spjauk į tokius žmones ir nervų neisigadink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 04 10, 18:25)
Pastebejau kad zmones nelabai su tuo susidure issikelia fantazijas, nori grazaus didelio, bet pigaus. Kai reikia moket, tai prasideda visos bedos. Bet tortukas tikrai galingai atrodo  thumbup.gif tokios iguanos ir su dideliais norai neistengciau padaryt  4u.gif

biggrin.gif iseitis yra, PUTOPLASTAS lotuliukas.gif

O tortukas tkrai ispudingas 4u.gif , gaila kad uzsakovu neivertintas.
Atsakyti
Jūs man, kvaišai, pasakykit - tai kiek kg kainuoja? Aš tai nieko nesuprantu apie pirkimus ir pardavimus, bet tai kokia kaina gavos tos 8 kg iguanos? blink.gif Spėju, kad nemaža, jei prasidėjo tokie piktumai mastau.gif Bet ir darbo kiek įdėta, pastangų - kiekvienas centas vertas tokio darbo ir dar pridėt reikėtų, kad žmogus apsiėmė sumeistraut tą 3D didis.gif Čia jau visas šedevras karsta.gif thumbup.gif
Atsakyti
dzokadatortas su automobiliu ir iguana nrealus..... thumbup.gif gaila ,kad liko neyvertintas ir tau nuotaika sugadino...,bet nenuvertink saves...super darbelis..... 4u.gif
Atsakyti